Παρασκευή 6 Δεκεμβρίου 2019

O Χρυσοχοίδης στέλνει τον Στρατό ενάντια σε Πρόσφυγες και Μετανάστες


Η κυβέρνηση της ΝΔ εφαρμόζοντας την εγκληματική, απάνθρωπη, κατασταλτική και συνάμα πολεμική πολιτική της ενάντια σε Πρόσφυγες-Μετανάστες, επιδιώκει την Στρατιωτικοποίηση.
Μετά την ανάθεση του Προσφυγικού ζητήματος στο Υπουργείο ΠΡΟΠΟ και εμπλοκή του ΑΝΥΕΘΑ Στεφανή ως υπευθύνου για τη Διαχείριση του, προωθεί την εμπλοκή του Στρατού.
Έχει προηγηθεί η Ακροδεξιά προπαγάνδα περί Εισβολής Προσφύγων-Μεταναστών και η διαφήμιση της Αποτροπής "του Εχθρού" να παραβιάσει τα σύνορα της Ευρώπης Φρούριο, που επεκτείνονται από τον Έβρο έως το Αιγαίο. Τα εθνικά και Νατοϊκά Δόγματα Άμυνας/ Ασφάλειας για την αντιμετώπιση των Ασύμμετρων Απειλών είναι έτοιμα -στοχεύοντας εξίσου τον αγωνιζόμενο εργαζόμενο λαό, την νεολαία, μειονότητες, πρόσφυγες και μετανάστες- με τα ΜΜΕ να διαμορφώνουν κλίμα...  Δεν είναι τυχαία η χρονική σύμπτωση τόσο ακραίων αντεργατικών μέτρων, της επίδειξης κρατικής τρομοκρατίας -απαγόρευση διαδηλώσεων, τελεσίγραφο Χρυσοχοίδη εν όψει της 6ης Δεκεμβρίου κλπ.
Και είναι ο ίδιος ο Χρυσοχοίδης που ανακοινώνει ουσιαστικά την εμπλοκή του Στρατού στην Αποτροπή των Πρόσφύγων-Μεταναστών. Ταυτόχρονα, με την διαξαγωγή του 13ου Συνεδρίου της ΝΔ που σφραγίστηκε από τις ρατσιστικές κραυγές του πρώην πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά, που καταχειροκροτήθηκε από το Ακροδεξιό κομματικό ακροατήριο. 
Την “επιστράτευση” του στρατού ανακοίνωσε έμμεσα αλλά σχεδόν ξεκάθαρα ο υπουργός ΠΡΟΠΟ Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, κατά την αιφνιδιαστική επίσκεψη του στο Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Ορεστιάδας. 
Όπως είπε χαρακτηριστικά: 
“Επιδίωξη μας είναι, μαζί με τις συναρμόδιες υπηρεσίες, να καταστήσουμε τον Έβρο απόρθητο και ασφαλή. Είναι θέμα τιμής για την Ελληνική Αστυνομία και τις Ένοπλες Δυνάμεις, να δημιουργηθεί αποτροπή στην περιοχή, έτσι ώστε οι Εβρίτες, οι ακρίτες, οι κάτοικοι της Θράκης και της Ανατολικής Μακεδονίας, να είναι και να αισθάνονται ασφαλείς”.
Και τόνισε: 
“Μαζί με τις συναρμόδιες υπηρεσίες” είπε αρχικά και στη συνέχεια: “Είναι θέμα τιμής για την Ελληνική Αστυνομία και… τις ένοπλες δυνάμεις να δημιουργηθεί αποτροπή στην περιοχή”.
Η κυβέρνηση της ΝΔ ακολουθεί τον βηματισμό των πιο σκληρών ακροδεξιών Ευρωπαϊκών καθεστώτων. Ο φασίστας Ουρμπάν είναι το πρότυπο τους, ενώ ερωτοτροπεί με το παράδειγμα της Βουλγαρίας όπου ο Στρατός και οι φασίστες Εθνοφύλακες στάθηκαν απέναντι στους πρόσφυγες. Εξάλλου, ο ΑΝΥΕΘΑ Στεφανής έχει το ιδεολογικό βάθος και την επιχειρησιακή εμπειρία να σταθεί επιτυχώς και στις δύο αυτές απάνθρωπες και φρικαλέες επιλογές!
Τι σημαίνουν όμως όλα αυτά για τους φαντάρους και το χαμηλόβαθμο μόνιμο προσωπικό, περιγράφαμε πρόσφατα:
Οι Παράνομες διαταγές σύλληψης Προσφύγων στον Έβρο και τι σημαίνουν!

Θα καταγγείλει καμιά καμιά Ένωση Στρατιωτικών ή κάποιος Στρατιωτικός όλα αυτά;

«Μας χτυπούσαν με ρόπαλα, έσβησαν τσιγάρο πάνω μου»: Φρικιαστική καταγγελία για βία στρατιωτικών κατά μεταναστών στη Θράκη (Photos)


Το κείμενο που αναδημοσιεύουμε αναφέρεται στον Ελληνικό Στρατό με Υπουργούς τους Παναγιωτόπουλο και Στεφανή, ΑΓΕΣ τον Αντιστράτηγο Καμπά και Διοικητή του Δ' Σώματος Στρατού τον Αντιστράτηγο Λαλούση. Αφορά την εφαρμογή των Δογμάτων Αποτροπής που εφαρμόζεται ενάντια στους Πρόσφυγες που αντιμετωπίζονται ως Εχθρό, ως Εισβολέας και Ασύμμετρη Απειλή.
Είναι μια αποκάλυψη των Παράνομων Διαταγών, που Παραβιάζουν το Σύνταγμα αναθέτοντας σε στρατιώτες και μόνιμο χαμηλόβαθμο προσωπικό Αστυνομικά Καθήκοντα.
Το κείμενο που φυσικά δεν απηχεί τις απόψεις του ΔΙΚΤΥΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ, παρουσιάζει τα διλήμματα και τις ακραίες καταστάσεις που αντιμετωπίζουν χιλιάδες που επέλεξαν την καριέρα στον Στρατό και πληρώνουν το αντίτιμο του Μισθοφόρου Στρατιώτη. Που μπαίνει μπροστά για να αντιμετωπίσει τους Πρόσφυγες-Μετανάστες, αλλά και τους εργαζόμενους, τα κοινωνικά κινήματα και την αγωνιζόμενη νεολαία, ως Ασύμμετρες Απειλές. Γιατί ο Μονιμάς που έγραψε την επιστολή γνώριζε ότι θα διατάζονταν να πάρει μέρος σε επιχειρήσεις Καταστολής Πλήθους! (έχει άποψη και την καταθέτει εναντίον των κοινωνικών κινημάτων). Τώρα παρουσιάζει τους πρόσφυγες ως εν δυνάμει "μαχαιροβγάλτες που θα του την πέσουν για να του πάρουν οπλισμό και όχημα"... Και ζητά τι; Ατιμωρησία, Κατανόηση, Κοινωνική Αποδοχή αν Δολοφονήσει;;;
Πληρώνουν το αντίτιμο υπηρετώντας σε έναν Ελληνικό Στρατό που καλείται Παρανόμως να συλλάβει Πρόσφυγες, που με την συμμετοχή του σε βρώμικους πολέμους σε Βαλκάνια-Μέση Ανατολή και Αφρική έχει προκαλέσει και θα προκαλέσει πολύ περισσότερο αύριο.
Για αυτό εκπαιδεύεται με τις ΗΠΑ και το Ισραήλ.
Υπάρχουν πολλά σημεία του κειμένου που διαφωνούμε απόλυτα.
Όμως το δημοσιεύουμε χωρίς καμιά να αφαιρέσουμε λέξη γιατί αποκαλύπτει την προσέγγιση πολλών μονίμων και τα Αδιέξοδα που αντιμετωπίζουν λόγω των επιλογών τους και κυρίως των απόψεων τους.
Γιατί υπάρχει άλλος δρόμος.
Είναι το ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ.
Είναι το Κίνημα Μέσα και Έξω από τον Στρατό για την Υπεράσπιση των Δικαιωμάτων μας, ενάντια στον πόλεμο, τον εθνικισμό, το ΝΑΤΟ και την ΕΕ.

Η Νεολαία πρέπει να μείνει μακριά από τον Στρατό και την Αστυνομία. Δεν έχει καμιά δουλεία να γίνει Μισθοφόρος του Λάτση και του Βαρδινογιάννη, του Μητσοτάκης και του Τσίπρα...
Δεν μπορούμε να κλείνουμε τα μάτια.
Στελέχη του Στρατού συλλαμβάνουν, βασανίζουν, Επαναπροωθούν ΠΑΡΑΝΟΜΑ.
Το ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ τα καταγγέλλει δημόσια όλα αυτά και καλεί όλους να υπερασπιστούν το Σύνταγμα που ορίζει ποιος είναι ο ρόλος του Ελληνικού Στρατού.  
Περιπολώντας στον Έβρο για “παράνομα εισελθόντα πρόσωπα” με διαταγές εκτός λογικής


Ο Έβρος υποδέχεται κάθε μέρα μεγάλο αριθμό προσφύγων και μεταναστών. Οι στρατιωτικοί που κάνουν περιπολίες στον Έβρο έχουν ένα μεγάλο πρόβλημα να αντιμετωπίσουν αν εντοπίσουν πρόσφυγες ή μετανάστες που προσπαθούν να περάσουν τα σύνορα ή έχουν πατήσει ήδη σε ελληνικό έδαφος: τον παραλογισμό των διαταγών.

Ένα κείμενο που περιγράφει έναν ας πούμε υποθετικό διάλογο:

Ήρθε και μένα ή ώρα μου να βγω για περίπολο για έλεγχο για ΠΕΠ (Παράνομα Εισελθόντα Πρόσωπα). Φορτώνω το όχημα με τα πράγματα μας παίρνω πολυβόλο πυρομαχικά ατομικό οπλισμό την κλασική εξάρτυση το μνημόνιο ενεργειών και έναν ταλαίπωρο στρατιώτη.

Ρωτάω τον Αξιωματικό Υπηρεσίας:
– Άντε και βρίσκω μερικούς, τι κάνω;
– Τους ακινητοποιείς, και καλείς τους συνοριοφύλακες
– Και βάση ποιανού νόμου μπορώ να κάνω έλεγχο σε οποιονδήποτε εκτός στρατιωτικού χώρου; 
– ΕΕΕΕΕΕ με βάση τις διαταγές… 
– Ναι, του λέω, οι διαταγές λένε μόνο για εντός στρατιωτικών χώρων 
– Έ αφού βγήκε διαταγή από το σχηματισμό άρα είσαι καλυμμένος 
– Καλά ας το αφήσουμε αυτό. Και δεν μου λέτε πως τους ακινητοποιώ; 
– Μα με τα όπλα. 
– Σοβαρά τώρα; Ούτε οι αστυνομικοί δεν μπορούν να σημαδέψουν με τα όπλα, πως μπορούμε εμείς; 
– Είναι γραμμένο ότι τους ακινητοποιείς με το όπλο χωρίς δικαίωμα χρήσης του. Με ψυχραιμία. 
– Σοβαρά τώρα; 
– Αν κάνεις χρήση των όπλων θα δεχτείς και τις συνέπειες του νόμου….. 
– Δηλαδή για να καταλάβω. Με στέλνετε για περίπολο για παράνομα εισελθόντα πρόσωπα με τυφέκια και πολυβόλο και μου λέτε ότι αν μας την πέσουν καμία 20αρια δεν έχω δικαίωμα χρήσης τους.
– Ναι. Για να κάνεις χρήση των όπλων πρέπει να σε πυροβολήσουν πρώτα με ίδιο διαμέτρημα όπλου. 
– Δηλαδή στην καλύτερη περίπτωση σύμφωνα με τις διαταγές, είναι να με δείρουν, να με μαχαιρώσουν να μου πάρουν το όχημα, τα όπλα και τα πυρομαχικά, να περάσω στρατοδικεία να χάσω τη δουλεία μου και να πάω φυλακή , και το επόμενο σενάριο είναι ότι για να προστατέψω τον εαυτό μου θα πρέπει να παραβώ όλες τις διαταγές και να πυροβολήσω εάν χρειαστεί και πολύ πιθανός κάποιος θα χτυπηθεί, με αποτέλεσμα στρατοδικείο θα χάσω τη δουλεία μου και φυλακή 
– Ναι 
– Και γω πως θα προστατέψω τον εαυτό μου κάνοντας αυτά που με διατάζουν; 
– Να προσεύχεσαι να μην συμβεί τίποτα. Και ανεπίσημα στο λέω κάνε ότι δεν τους είδες. 
Από τον παραπάνω διάλογο προκύπτει: 
α) Πολλοί διατάζουν αλλά κανένας δεν έχει κάτσει να δει αν αυτά που διατάζουν γίνονται. Δεν εννοώ μια βόλτα με τον οδηγό στο δρομολόγιο. Εννοώ μια εβδομάδα να βγει το επιτελείο να κάνει τα περίπολα προκειμένου να βγάλει πραγματικά συμπεράσματα το τι συμβαίνει. 
β) Η παράβαση και μόνο του Συντάγματος με τον στρατό σε ρόλο χωροφυλακής / συνοριοφυλακής παραπέμπει σε άλλες εποχές. Ακόμα και στα περίπολα δασοπροστασίας δεν βγαίνει το περίπολα αν δεν υπάρχει τουλάχιστον πυροσβέστης μαζί, που έχει την δικαιοδοσία να ελέγχει τον κόσμο. 
γ) Η χρήση του προσωπικού δια πάσα χρήση, χωρίς καμία ενημέρωση/εκπαίδευση είναι ένα ατύχημα που θα συμβεί. 
δ) Όταν συμβαίνουν τα ατυχήματα μετά σε ρωτάνε αν ακολούθησε τα διατασσόμενα, όχι για να κατανοήσουν τις συνθήκες του ατυχήματος προκειμένου να αποτραπεί τη επόμενη φορά, αλλά για να είναι σίγουροι ότι οι ευθύνες θα μείνουν στα χαμηλά κλιμάκια. 
ε) και το τελευταίο. Εφόσον αποκλείεται να χρησιμοποιήσουμε τα όπλα , γιατί τα κουβαλάμε; Δεν υπάρχουν άλλα μέσα μη θανάσιμα; (όπλα με πλαστικές σφαίρες τειζερ γκλομπ κλπ) .Οι ΠΕΠ συνήθως έχουν μαχαίρια πάνω τους. 
ΥΓ. Για όσους κρίνουν και πουν ότι εγω θα κανω το ένα ή το άλλο να θυμίσω ότι οποιοσδήποτε θέλει ας έρθει να κάνει τα περίπολα . Και στις συνέπειες θα πρέπει να συνυπολογίσει τα κόστη της πειθαρχικής δίωξης, των στρατοδικείων και την αντιμετώπιση της στρατιάς των καλοπληρωμένων δικηγόρων των ΜΚΟ, την δημόσια κατακραυγή των πολιτικών κομμάτων, το μπούλιγκ στο σπίτι και στην οικογένεια από τους αλληλέγγυους και την αφόρητη πίεση της υπηρεσίας προκειμένου να μην δημιουργήσεις άλλα προβλήματα. Φυσικά και η αποπομπή είναι σίγουρη.


ΔΕΝ ΠΟΛΕΜΑΜΕ - ΔΕΝ ΚΑΤΑΣΤΕΛΛΟΥΜΕ για Ελληνική Ολιγαρχία-ΝΑΤΟ-ΕΕ 


ΚΑΜΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ-ΚΑΜΙΑ ΣΥΝΕΝΟΧΗ ΣΤΟΥΣ ΒΡΩΜΙΚΟΥΣ ΠΟΛΕΜΟΥΣ ΤΟΥΣ


ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932 955437 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου