Τρίτη 14 Ιανουαρίου 2020

Δεν είναι το Ιράν αλλά η Ελλάδα του 2020: Αγιασμός στο ΥΠΕΘΑ για το νέο έτος


Όχι δεν είναι το Ιράν των Μουλάδων και του μουσουλμανικού φονταμενταλισμού!
Αλλά η Ελλάδα του 2020, του Ελληνο-Ορθόδοξου Πολιτισμού.
Και το Υπουργείο Άμυνας "γονατίζει" για τον Αγιασμό στο ΥΠΕΘΑ για το νέο έτος...
Και ήταν όλοι εκεί:
ο Υπουργός Άμυνας Νικόλαος Παναγιωτόπουλος, ο Υφυπουργός Άμυνας Αλκιβιάδης Στεφανής και ο Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Άμυνας Αντώνιος Οικονόμου, καθώς και το πολιτικό και στρατιωτικό προσωπικό του ΥΠΕΘΑ.
Το κράτος Άμυνας/Ασφάλειας του ολοκληρωτικού καπιταλισμού πιάνει το νήμα του σκοταδισμού και του ανορθολογισμού από την Χούντα των Συνταγματαρχών.
Είναι μια ακόμη απόδειξη της συνέχειας της αστικής πολιτικής καθώς η κυβέρνησης ΝΔ ακολουθεί τα βήματα των κυβερνήσεων ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ.
Για το αστικό πολιτικό-στρατιωτικό κατεστημένο η Εκκλησία και ο Στρατός ταυτίζονται. Θυμίζουμε:
Στρατός-εκκλησία: Αντιδραστική Συμμαχία
Όχι δεν είναι το Ιράν...
Είναι ο Ελληνικός Στρατός του 2019...
Με την κυβέρνηση ΝΔ και Υπουργούς Άμυνας τους Παναγιωτόπουλο-Στεφανή να συνεχίζουν την οικοδόμηση της Αντιδραστικής Συμμαχίας των κυβερνήσεων ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ.
Με τον Στεφανή να αποτελεί τον συνδετικό κρίκο αφού ως ΑΓΕΣ υπηρέτησε και επέβαλε τον Σκοταδισμό στις Ένοπλες Δυνάμεις.
Μπάντες και Ιερά Λείψανα των Αγίων Ραφαήλ, Νικολάου και Ειρήνης στην 350ΠΚΒ – ΦΩΤΟ
Τα Ιερά Λείψανα των Αγίων Ραφαήλ, Νικολάου και Ειρήνης υποδέχτηκαν στην 350 ΠΚΒ στη Θεσσαλονίκη σε ειδική τελετή
Η υποδοχή Ιερών Λειψάνων των Αγίων Ραφαήλ, Νικολάου και Ειρήνης από την Ιερά Μονή Αγίου Ραφαήλ Θέρμης Λέσβου, πραγματοποιήθηκε, στην 350 Πτέρυγα Κατευθυνομένων Βλημάτων (350ΠΚΒ), στην Αεροπορική Βάση Σέδες, στη Θεσσαλονίκη, Την Πέμπτη 4 Ιουλίου 2019.
Στην τελετή παραβρέθηκαν ο Διοικητής της 350ΠΚΒ, Σμήναρχος (Ι) Αλέξανδρος Κομητούδης, αντιπροσωπείες Αξιωματικών των Κλάδων των Ενόπλων Δυνάμεων, διατελέσαντες Διοικητές της Μονάδας, απόστρατοι Αξιωματικοί της Πολεμικής Αεροπορίας, εκπρόσωποι των τοπικών πολιτειακών Αρχών, καθώς και πλήθος στελεχών με τις οικογένειές τους.



Ο Ελληνικός Στρατός της ΝΔ ακολουθεί τον αντιδραστικό δρόμο που χάραξαν οι κυβερνήσεις ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ και ΣΥΡΙΖΑ! 
11 Μαΐου 2019
Ο Καμμένος έφυγε από το Πεντάγωνο αλλά ο ΕΛΛΗΝΟ-ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ Παροξυσμός Παραμένει

Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ επιχειρεί να αποκρύψει την αντεργατική πολιτική πίσω από την προπαγάνδα περί συγκρότησης Προοδευτικής Συμμαχίας.
Όμως τόσο η οργανική ένταξη των ΝΑΖΙ της δολοφονικής Συμμορίας Χρυσής Αυγής στην απαιτούμενη από τον Μεγαλοιδεατισμό της αστικής τάξης "εθνική ενότητα"...
Όσο και ο προβαλλόμενος Ελληνο-ορθόδοξος Πολιτισμός αποδεικνύει όλη την αντιδραστικότητα του σύγχρονου Κοινοβουλευτικού Ολοκληρωτισμού!
Στρατός-Πατρίδα-Ορθοδοξία δεν ήταν μόνο το σύνθημα της Χούντας των Συνταγματαρχών, η αναγκαία παραχώρηση του ΣΥΡΙΖΑ στον ηγέτη των ΑΝΕΛ, Πάνο Καμμένο, προκειμένου να στηθεί η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, αλλά αποδεικνύεται ότι αποτελεί το πολιτικό στίγμα των Αποστολάκη-Ρήγα στο Υπουργείο Άμυνας!!!
Εμείς Απαιτούμε πλήρη Διαχωρισμό από την Εκκλησία.
Κανένα στρατιωτικό άγημα σε εκδηλώσεις του θρησκευτικού σκοταδισμού.
Να καταργηθούν τώρα όλες οι επιδείξεις του Εθνικισμού, Μιλιταρισμού και του Ορθόδοξου Φονταμενταλισμού.

Κοινός αγώνας των εργαζομένων σε Ελλάδα-Τουρκία-Κύπρο-Βαλκάνια-Μεσόγειο ενάντια στις κυβερνήσεις του πολέμου, στον εθνικισμό και το φασισμό, στο ΝΑΤΟ και την ΕΕ
ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932 955437

diktiospartakos.blogspot.com
Διαβάστε:
Πλήθος κόσμου στην υποδοχή της θαυματουργής δεξιάς χείρας του Αγίου Νεκταρίου στη Θεσσαλονίκη (ΦΩΤΟ)


Τη θαυματουργή δεξιά χείρα του Αγίου Νεκταρίου, Επισκόπου Πενταπόλεως, του Θαυματουργού υποδέχθηκε το απόγευμα της Πέμπτης 2 Μαΐου 2019, με τις πρέπουσες τιμές πλήθος κόσμου.

Το ιερό θησαύρισμα της Ιεράς Μονής Αγίας Τριάδος - Αγίου Νεκταρίου Αιγίνης κόμισε ο Πρωτοπρεσβύτερος π. Εμμανουήλ Πουλάκης, της Ιεράς Μητροπόλεως Ύδρας, Σπετσών και Αιγίνης, και το υποδέχθηκε ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Αμορίου κ. Νικηφόρος, επικεφαλής του Ιερού Κλήρου και του πιστού Λαού που κατέκλυσε τους δρόμους περιμετρικά του Ιερού Ναού Ζωοδόχου Πηγής (Παναγίας Λαοδηγήτριας), στην Άνω Πόλη Θεσσαλονίκης.

Αμέσως μετά υπό τους ήχους της Φιλαρμονικής του Δήμου Θεσσαλονίκης και στρατιωτικού αγήματος πραγματοποιήθηκε η περιφορά της Ιερής Εικόνας της Παναγίας Λαοδηγήτριας και του Ιερού Λειψάνου στους κεντρικούς δρόμους της Πόλης όπου και κατέληξε στον πανηγυρίζοντα Ναό, σύμφωνα με το romfea.gr.
Το θαυματουργό λείψανο του δημοφιλούς Αγίου έρχεται προς αγιασμό των πιστών και του τόπου, κατά την πανήγυρή του, την εορτή της Ζωοδόχου Πηγής και θα παραμείνει μέχρι τις 8 Μαΐου 2019.


Κατά τη διάρκεια της παραμονής του αγίου λειψάνου του Αγίου 20ού αιώνα θα πραγματοποιούνται καθημερινά λατρευτικές και άλλες εκδηλώσεις προς τιμή του Αγίου που σφράγισε με τη θαυμαστή ζωή του, το έργο και τα συγγράμματα του το τέλος του 19ου αιώνα και ολόκληρο τον 20ό, ενώ τον 21ο αιώνα πιστοί συνεχίζουν να ανακαλύπτουν τις ποικίλες διαστάσεις της αγίας προσωπικότητάς του και να γίνονται κοινωνοί της αέναης χάριτος που αξιώθηκε, ως σκέπη, παραμυθία και συνεχή προστασία.
Ακόμη, τελέσθηκε πανηγυρικός Αρχιερατικός Εσπερινός χοροστατούντος του Θεοφιλεστάτου Επισκόπου κ. Νικηφόρου, με τη συμμετοχή Πατέρων και του Προϊσταμένου του Ναού, Παν. Αρχίμ. Βαρνάβα Γιάγκου, Ηγουμένου της Ιεράς Μονής Αγίας Θεοδώρας Θεσσαλονίκης.
Μεταξύ των άλλων παρέστησαν εκπρόσωποι των Αρχών με επικεφαλής την Αντιπεριφερειάρχη κα Βούλα Πατουλίδου και τους δημοτικούς συμβούλους κ.κ. Κούβελα και Ζέρβα, κ.α.

Για τον Άγιο της υπομονής, της ταπείνωσης και της καρτερίας μίλησε σχετικώς ο Καθηγητής της Θεολογικής Σχολής του ΑΠΘ κ. Συμεών Πασχαλίδης.
Στο δικό του λόγο ο Παν. Αρχίμ. π. Βαρνάβας Γιάγκου, τόσο προς τον Θεοφίλεστατο Επίσκοπο Αμορίου, Καθηγούμενο της ιστορικής Πατριαρχικής Μονής Βλατάδων, της κυριάρχου Μονή του Ιερού σκηνώματος της Παναγίας της Λαοδηγήτριας, όσο και προς στο πυκνό εκκλησίασμα, με τους πιστούς κάθε ηλικίας να προσέρχονται συνεχώς για να προσκυνήσουν και να λάβουν την ευλογία του Αγίου, τόνισε ότι σήμερα στην μαρτυρική γωνιά της πατρίδας μας τη Μακεδονία και στην αγιότοκο πόλη της Θεσσαλονίκης ζούμε μία συγκλονιστική συνάντηση.
Τον Άγιο της Οικουμένης του ανεξίκακου Πενταπόλεως Νεκταρίου και της αγαπημένης του Κυρίου των Αγγέλων της Παναγίας Λαοδηγήτριας. Σίγουρα, είπε, εάν μέσα μας σιωπήσουμε θα ακούσουμε την γεμάτη ικεσία, παράκληση φωνή του να απαγγέλει το "Αγνή Παρθένε Δέσποινα".


Ευχαρίστησε ευγνωμόνως τον Παναγιώτατο Οικ. Πατριάρχη κ. Βαρθολομαίο και τον Παναγιώτατο Μητροπολίτη Θεσσαλονίκης κ. Άνθιμο. Άλλωστε η Παναγία Οδηγήτρια ιστορικά κρατήθηκε από τα δύο στιβαρά χέρια του Οικουμενικού Πατριαρχείου ως μετόχι και της Μητροπόλεως Θεσσαλονίκης.
Είναι ο ιστορικός Ναός, όπου συναντώνται σε αγαστή συνεργασία η Ι. Μητρόπολη Θεσσαλονίκης και το Οικ. Πατριαρχείο.


Ακόμη εξέφρασε τις ευχαριστίες στον Σεβ. Μητροπολίτη Ύδρας, Σπετσών και Αιγίνης κ. Εφραίμ, ο οποίος έδωσε την ευλογία της μεταφοράς του Αγίου Νεκταρίου στη Θεσσαλονίκη και στην Καθηγουμένη της Ι.Μ. Αγίας Τριάδος - Αγίου Νεκταρίου μοναχή Θεοδοσία, καθώς και στον π. Εμμανουήλ για τον κόπο του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου