Τρίτη 14 Ιανουαρίου 2020

Ξέρετε τι σημαίνει '' δημιουργία υπερδομής 4.000 ατόμων''; ΕΝΑ ΣΥΧΡΟΝΟ ΑΟΥΣΒΙΤΣ

Γράφει ο Γιάννης Μακριδάκης

Προσφυγικού ζητήματος συνέχεια:
Χθες η κυβέρνηση ανακοίνωσε τον οριστικό σχεδιασμό της για κατασκευή κλειστών υπερφυλακών στα νησιά. Στη Χίο η φυλακή προσφύγων και μεταναστών που αιτούνται άσυλο θα κατασκευαστεί στο 15ο χλμ της επαρχιακής οδού Χίου - Βολισσού, εκεί δηλαδή που μόλις προχθές υπήρξαν συνθήκες παγετού και η Τροχαία είχε διακόψει την κυκλοφορία των οχημάτων λόγω της πυκνής χιονόπτωσης.
Η ακροδεξιά δημοτική αρχή αναζητά τρόπους για να ακυρώσει την προ ημερών απόφαση του δημοτικού συμβουλίου, που ήταν αρνητική σε κάθε νέα δομή και φυλακή οπουδήποτε στο νησί, και συγκαλεί νέο δημοτικό συμβούλιο τη Δευτέρα για να προσπαθήσει να πείσει τους συμβούλους και να δεχθούν τον απάνθρωπο σχεδιασμό της κυβέρνησης, που μετατρέπει το νησί σε στρατόπεδο συγκέντρωσης
Στην άκρη του Αιγαίου γράφεται αυτή την εποχή η Ιστορία των σύγχρονων Άουσβιτς.
Λιντσάρισαν τον βουλευτή της Ν.Δ. στη Χίο
Φυγαδεύτηκε από ισχυρές δυνάμεις της Αστυνομίας
Από το NEWSROOM Δημοσίευση 13/1/2020


Politischios.gr
Επεισόδια έξω από το Δημαρχείο της Χίου σημειώθηκαν το βράδυ της Δευτέρας, κατά τη διάρκεια της άφιξης του Υφυπουργού Εργασίας Νότη Μηταράκη στο Δημοτικό Συμβούλιο Χίου όπου συνεδρίαζε εκτάκτως με μοναδικό θέμα τις εξελίξεις μετά τις εξαγγελίες του Υφυπουργού Αλκιβιάδη Στεφανή για δημιουργία υπερδομής 4.000 ατόμων. Σύμφωνα με τα όσα μετέδωσε ο politischios.gr μερίδα συγκεντρωμένων στη θέα του Νότη Μηταράκη εξαγριώθηκαν με αποτέλεσμα να πετάξουν μπουκάλια με νερό και καφέδες ενώ έσπασαν την πόρτα του Δημαρχείου Χίου κατά την προσπάθειά τους να μπουν μέσα στο κτίριο.

Να σημειώσουμε ότι προ ημερών ο βουλευτής Χίου της Ν.Δ. είχε δηλώσει ότι είναι υπερ της νέας δομής στο νησί θέση την οποία επρόκειτο να υποστηρίξει και στο Δημοτικό Συμβούλιο της Χίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου