Σάββατο 18 Ιανουαρίου 2020

Ο Μητσοτάκης ανακοινώνει ότι θα στείλει στρατό στην Λιβύη και οι Χατζηνικολάου-ΑΝΤΕΝΝΑ ανακαλύπτουν χιλιάδες Τούρκου Μισθοφόρους

Σήμερα που ο Μητσοτάκης και ο Δένδιας, σε μια πρωτοφανή πολεμοκάπηλη ενέργεια τους...
Εχθρική για τους εργαζόμενους, την νεολαία και τους φαντάρους στην χώρα μας...

Ανακοίνωσαν ότι θα στείλουν Ελληνικό Στρατό στον εμφύλιο πόλεμο στην Λιβύη...
Σήμερα λοιπόν έγινε η μεγάλη Αποκάλυψη του ΑΝΤ1 και του Χατζηνικολάου για τη Λιβύη: Η Τουρκία στέλνει 3.250 μισθοφόρους.
Και μας δείχνουν μάλιστα σχετικό ΒΙΝΤΕΟ
Σύμφωνα με το Συριακό Παρατηρητήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων η Τουρκία έχει στρατολογήσει από τη βόρεια Συρία τουλάχιστον 3.250 μαχητές για να στηρίξουν τις δυνάμεις του Αλ Σάραζ. Μάλιστα, έχουν φθάσει, ήδη, στην Τρίπολη 1.750 μαχητές. Σύμφωνα με πληροφορίες, η Τουρκία προσφέρει αμοιβές από 2.000 έως 2.500 δολάρια με τιμηνιαίο ή εξαμηνιαίο συμβόλαιο, ενώ οι μισθοφόροι λαμβάνουν υποσχέσεις για αμνηστία και τουρκικό διαβατήριο μετά το τέλος του πολέμου.
Μπορεί βέβαια κάποιος να αναρωτηθεί τι σχέση έχουν όλες αυτές οι ειδήσεις με συγκεκριμένες Υπερδυνάμεις και ακόμη πιο συγκεκριμένες πετρελαϊκές εταιρείες.
Μπορεί να αναρωτηθεί κάποιος πως αυτές οι Δημοσιογραφικές Αποκαλύψεις ακολουθούν συγκεκριμένες Πολεμοκάπηλες κυβερνητικές εξαγγελίες που εμπλέκουν τον λαό μας και την στρατευμένη νεολαία με τον εμφύλιο στην Λιβύη, ενώ η κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη θέλει να στείλει και PATRIOT για να προστατεύσει την Σαουδική Αραβία:
Αλήθεια, η Σαουδική Αραβία δεν χρηματοδοτούσε και εξόπλιζε το ISIS στην Συρία, δεν παίζει ανάλογο ρόλο στην Λιβύη; Δεν χρηματοδοτεί και εξοπλίζει Μισθοφόρους η Αίγυπτος στον εμφύλιο της Λιβύης, άλλη μια σύμμαχος των ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ-ΚΙΝΑΛ;
Να θυμίσουμε ότι οι δημοσιογραφικές αποκαλύψεις του Χατζηνικολάου και του ΑΝΤΕΝΝΑ γίνονται την ίδια μέρα που:

  Την αποστολή ελληνικών στρατιωτικών δυνάμεων στην Λιβύη, προκειμένου να συμμετάσχει στην διαδικασία ειρήνευσης της χώρας και εκπαίδευσης των νέων λιβυκών Ενόπλων Δυνάμεων, αποφάσισαν στην συνάντησή τους ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης και ο ηγέτης του Λιβυκού Εθνικού Στρατού, στρατηγός Χαλίφα Χαφτάρ.
Eπίσης συμφωνήθηκε η συμμετοχή ελληνικών στρατιωτικών δυνάμεων στην επιβολή εμπάργκο στη μεταφορά όπλων προς τη Λιβύη, με τον όρο όμως ότι θα συμμετάσχουν και άλλα μέλη κράτη της ΕΕ, καθώς πιθανότατα αυτή η στρατιωτική δομή θα έρθει σε αντιπαράθεση με την Τουρκία.
Την ίδια επίσης μέρα που ο Έλληνας ΥΠΕΞ Δένδιας δήλωσε:
Ζήτησα από τον στρατηγό Χαφτάρ να επιχειρήσει να πετύχει την κατάπαυση του πυρός, την αποκατάσταση της ειρήνης στη Λιβύη, την απομάκρυνση των μισθοφόρων, αλλά και την αναγνώριση της ακυρότητας των παράνομων μνημονίων μεταξύ της κυβέρνησης Σάρατζ και της Τουρκίας. 
Επαναλαμβάνουμε:
ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΣΤΑΘΕΡΟΤΗΤΑΣ
Μιλούν για την "Ελλάδα της Ασφάλειας και της Σταθερότητας" και εννοούν ότι στηρίζουν Μακελάρηδες όπως ο Χαφτάρ, διευκολύνουν τις ΗΠΑ να βομβαρδίζουν στην Συρία, αποδέχονται τις δολοφονίες του Τραμπ, στέλνουν PATRIOT στην Σαουδική Αραβία που στηρίζει το ISIS, Δολοφονεί τους λαούς σε Συρία, Υεμένη, Λιβύη! 
Έτσι εξυπηρετούν τα αστικά συμφέροντα, έτσι χτίζεται η κάθε περιφερειακή δύναμη: βουτηγμένη στο αίμα των λαών και των φαντάρων!
ΚΑΝΕΝΑΣ ΦΑΝΤΑΡΟΣ ΕΚΤΟΣ ΣΥΝΟΡΩΝ
ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΝ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΣΤΡΑΤΕΥΜΑΤΑ 
ΚΑΙ ΠΟΛΕΜΙΚΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ 
Λέμε ΟΧΙ στην "εθνική ενότητα" που απαιτούν για να μας μετατρέψουν σε Κρέας στα Κανόνια για τα κέρδη τους.
Δεν έχουμε να υπερασπιστούμε Κανένα Εθνικό Συμφέρον, Κανένα Κυριαρχικό Δικαίωμα.
Έξω όλοι οι Ιμπεριαλιστές από την Λιβύη, την Ανατολική Μεσόγειο και Μέση Ανατολή.
Όποιος ενδιαφέρεται ειλικρινά για την Ειρήνη πρέπει να αγωνιστεί ενάντια στον καθορισμό ΑΟΖ και τη μοιρασιά-εκμετάλλευση των Ενεργειακών κοιτασμάτων. 
Ενάντια στην Στρατιωτική Συμφωνία Ελλάδας-ΗΠΑ και τους Άξονες του Πολέμου μεταξύ Ελλάδας-Κύπρου-Ισραήλ-Αιγύπτου.
Ενάντια στους εξοπλισμούς, τις προσλήψεις Μισθοφόρων στρατιωτών, το ΝΑΤΟ και την ΕΕ., τις αποστολές στρατιωτών και οπλικών συστημάτων εκτός συνόρων.
 ΟΧΙ ΣΤΙΣ ΑΟΖ ΚΑΙ ΤΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΑ ΚΟΙΤΑΣΜΑΤΑ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΟΥΝ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Ο ΤΟΥΡΚΙΚΟΣ ΛΑΟΣ
ΔΕΝ ΠΟΛΕΜΑΜΕ - ΔΕΝ ΚΑΤΑΣΤΕΛΛΟΥΜΕ για Ελληνική Ολιγαρχία-ΝΑΤΟ-ΕΕ 
ΚΑΜΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ-ΚΑΜΙΑ ΣΥΝΕΝΟΧΗ ΣΤΟΥΣ ΒΡΩΜΙΚΟΥΣ ΠΟΛΕΜΟΥΣ ΤΟΥΣ
Μας ενώνουν πολλά ΚΟΙΝΑ ΤΑΞΙΚΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ με την Τουρκική Αριστερά και τα κοινωνικά κινήματα, με τον καταπιεσμένο κόσμο της εργασίας στην Τουρκία.
Ο Κοινός αγώνας των εργαζομένων σε Ελλάδα-Τουρκία-Κύπρο-Βαλκάνια ενάντια στις κυβερνήσεις του πολέμου, στον εθνικισμό και το φασισμό, στο ΝΑΤΟ και την ΕΕ.
ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ

ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932 955437
diktiospartakos.blogspot.com

Δείτε το βίντεο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου