Κυριακή 5 Ιανουαρίου 2020

Οι Εφοπλιστές Απαιτούν και Πόλεμο για να αρπάξουν τα πετρέλαια αλλά Δεν θα Πολεμήσουν τα παιδιά τους: Απαλλάσσουν τους γόνους των Εφοπλιστών από τον Στρατό!

Μπορεί τα τουρκικά γεωτρύπανα που απειλούν με ελληνο-τουρκικό πόλεμο τους λαούς του Αιγαίου να ήταν ιδιοκτησίας οικογένειας Αγγελοπούλου!!!
Η αγοραπωλησία έγινε μέσα από τριγωνικές και πολυγωνικές μεθοδεύσεις με πολλές οφ σορ και άλλου χαρακτήρα εταιρείες μπλεγμένες σε αυτήν.

Το Deep Sea Metro I το μετονόμασαν σε «Φατίχ» (πορθητή) κατά τον Mωάμεθ Β, κατακτητή της Κωνσταντινούπολης και το Deep Sea Metro ΙΙ σε «Γιαβούζ», κατά τον Γιαβούζ Σελίμ, τον πρώτο Οθωμανό σουλτάνο που αυτοονομάστηκε χαλίφης...." 

αλλά η Κυβέρνηση απαλλάσσει από την στρατιωτική θητεία τους εφοπλιστές και τα τέκνα τους! (30/07/2018)
Διαβάζουμε:
H συγκεκριμένη προκλητική απόφαση της Ελληνοκυπριακής πολιτικής ηγεσίας δεν πιστοποιεί απλώς τις βαθιές ταξικές αντιθέσεις και ανισότητες.

Έρχεται να πιστοποιήσει ότι όντως υπάρχει το ενδεχόμενο Πολεμικής Σύγκρουσης το επόμενο χρονικό διάστημα, να απαλλάξει των δεινών της Υποχρεωτικής Στράτευσης και μιας Πολεμικής Αναμέτρησης αυτούς που τα συμφέροντα τους διακυβεύονται. 

ΕΘΝΙΚΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΗΓΑΙΝΕΙ Ο ΕΦΟΠΛΙΣΤΗΣ ΚΑΙ Ο ΓΙΟΣ ΤΟΥ ΣΤΟΝ ΣΤΡΑΤΟ

ΕΘΝΙΚΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΡΠΑΖΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΩΝ ΦΤΩΧΩΝ ΕΙΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΘΗΤΕΙΑ, ΕΙΤΕ ΩΣ ΜΙΣΘΟΦΟΡΟΥΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ

Η επιλογή της Κυβέρνησης της Κύπρου "να απαλλάσσει από τη θητεία τους εφοπλιστές και τα τέκνα τους" αποτελεί τρανή απόδειξη της ταξικότητας του Στρατού και των Πολέμων...

Προσέξτε...

Στην Κύπρο που μεγάλο τμήμα της είναι Κατεχώμενο και υπάρχει Εμπόλεμη Κατάσταση..

Στην Κύπρο που έχουν μαζευτεί οι μεγαλύτερες πολυεθνικές πετρελαϊκές εταιρείες και εταιρείες που ανήκουν σε Έλληνες εφοπλιστές (Λάτσης, Βαρδινογιάννης...) για να εκμεταλλευτούν τα κοιτάσματα...

Στην Κύπρο, που οι λαοί απειλούνται με Πολεμικό όλεθρο ακριβώς γιατί κορυφώνονται αυτοί οι ανταγωνισμοί για τις ΑΟΖ και τα πετρελαϊκά κοιτάσματα...

Στην Κύπρο που στέλνονται, συχνά ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ, Έλληνες φαντάροι, φτωχόπαιδα που εξαγοράζονται ως Μισθοφόροι των 280-330 ευρώ για να Υπηρετήσουν ακριβώς τα συμφέροντα της Μητέρας Πατρίδας, των εφοπλιστών και των ενεργειακών εταιρειών...

Σε αυτή την Κύπρο λοιπόν, η Ελληνοκυριακή αστική τάξη αποφάσισε να Απαλλάξει της Στρατιωτικής Θητείας και του ενδεχόμενου συμμετοχής σε έναν πόλεμο για τα δικά τους Κέρδη, τους Εφοπλιστές και τους γόνους τους!!!



Μάλιστα, δικαιολογούν την απόφαση τους λέγοντας ότι "η απαλλαγή από την υποχρέωση στην θητεία θα είναι κίνητρο για να προσελκύσουν οικονομικές δραστηριότητες στην Κύπρο"!

Με τον ίδιο βεβαίως τρόπο έχουν επιβάλλει οι εφοπλιστές τις Φοροαπαλλαγές και τις Φοροελαφρύνσεις...

Βλέπεις, οι Εφοπλιστές θέλουν ένα Κράτος δικό τους ως εφαλτήριο (στην Ελλάδα οι Φοροαπαλλαγές και τις Φοροελαφρύνσεις είναι ενσωματωμένες στο Σύνταγμα)...

Οι Εφοπλιστές θέλουν Στρατό να Υπερασπίζει τα συμφέροντα τους (θυμίζουμε το ρόλο που έπαιζε, παίζει και θα παίξει το Ελληνικό Πολεμικό Ναυτικό σε Περσικό Κόλπο, Σομαλία, Λίβανο, Λιβύη κλπ)...

Αλλά ο Στρατός αυτός να είναι των ΦΤΩΧΩΝ, αυτών που επιβάλλουν την Υποχρεωτική Στράτευση ή που Εξαγοράζουν ως Μισθοφόρους Στρατιώτες....

Για αυτό, την Απαλλαγή από την πρόσκληση για κατάταξη των πλοιοκτητών κυπριακής καταγωγής και των τέκνων τους αποφάσισε το Υπουργικό Συμβούλιο σύμφωνα με σχετική απόφαση που δημοσιεύεται στην εφημερίδα της Δημοκρατίας.

Και όλα αυτά φυσικά συμβαίνουν την ίδια ώρα που στρατιώτες έχουν ήδη καταταγεί και υπηρετούν τη θητεία τους στην Εθνική Φρουρά.

Την ίδια ώρα που εντείνονται οι Πολεμικές Προετοιμασίες, με δραματικές συνέπειες την Αύξηση των Ατυχημάτων και των Αυτοκτονιών.

Πριν από δύο βδομάδες, πέντε στρατιώτες της Εθνικής Φρουράς και της ΕΛΔΥΚ τραυματίστηκαν διαδοχικά σε ατυχήματα κατά τη διάρκεια επικίνδυνης άσκησης με πραγματικά πυρά στην Κύπρο!

Όμως, η Ελληνοκυπριακή πολιτική ηγεσία αποφάσισε "να απαλλάξει από την πρόσκληση για κατάταξη στην Εθνική Φρουρά, για λόγους δημοσίου συμφέροντος"...



ΤΑ ΚΕΡΔΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΦΟΠΛΙΣΤΕΣ, Ο ΠΟΛΕΜΟΣ, ΤΟ ΔΡΑΜΑ ΤΗΣ ΠΡΟΣΦΥΓΙΑΣ, 

Η ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΚΑΙ ΟΙ ΑΠΩΛΕΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ



Δεν θα σκοτώσουμε και Δεν θα σκοτωθούμε εμείς για τα πετρέλαια και το φυσικό αέριο του Λάτση, του Βαρδινογιάννη, της EXXXON-MOBIT, TOTAL, ENI.



Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΗΤΑΝ ΠΑΝΤΑ ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΩΝ ΦΤΩΧΩΝ

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΜΕΙΩΣΗ ΤΗΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΘΗΤΕΙΑΣ ΣΤΟΥΣ 6 ΜΗΝΕΣ

Να σταθούμε ενωμένοι και μαχητικά απέναντι στον πόλεμο και τον εθνικισμό, το φασισμό και τον ρατσισμό, στην κυβερνητική πολεμοκαπηλεία και τους ιμπεριαλιστικούς σχεδιασμούς που φέρνουν την καταστροφή και την προσφυγιά, πόνο και αίμα!

ΔΕΝ ΠΟΛΕΜΑΜΕ-ΔΕΝ ΚΑΤΑΣΤΕΛΛΟΥΜΕ
για Ελληνική Ολιγαρχία-ΝΑΤΟ-ΗΠΑ-ΕΕ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ 
Τηλ: 6932 955437

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου