Τετάρτη 1 Ιανουαρίου 2020

Ατιμώρητα ιμπεριαλιστικά εγκλήματα

Ατιμώρητα ιμπεριαλιστικά εγκλήματα

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ 
Γράφει ο mitsos175 
31/12/2009. Τελευταία μέρα του έτους και τελευταία μέρα για 21 συνανθρώπους μας που πνίγονται στο Θρακικό πέλαγος στην προσπάθειά τους να περάσουν στην Ελλάδα.
Λόγω ισχυρών ανέμων το σαπάκι, που είναι επιβιβασμένοι, ανατρέπεται. Η θάλασσα βγάζει στις παραλίες της Θράκης τα πτώματα των προσφύγων.
Είναι οι απελπισμένοι άνθρωποι που ξεκίνησαν ένα επικίνδυνο ταξίδι για να αποφύγουν ακόμα μεγαλύτερο κίνδυνο.

Χιλιάδες αθώοι ναυάγησαν και πολλοί από αυτούς πνίγηκαν όλα αυτά τα χρόνια που πέρασαν. Πάρα πολλά θύματα ήταν γυναικόπαιδα. Ακόμα όμως και όσοι σώθηκαν μένουν σύμφωνα με το BBC στα χειρότερα στρατόπεδα συγκέντρωσης προσφύγων στον κόσμο.
http://repository-refugeeobservatory.ekt.gr/refugeeobservatory/handle/20.500.12037/769
'The worst refugee camp on earth' - BBC News

Σας βεβαιώνουμε πως από πέρυσι, που έκαναν το ρεπορτάζ, η κατάσταση χειροτέρεψε.
Παιδιά είναι τόσο απελπισμένα και τρομοκρατημένα, που προσπαθούν καθημερινά να αυτοκτονήσουν, ενώ άλλα μικρά αρνούνται να μιλήσουν ακόμα και να φάνε ή να πιουν νερό! Υπάρχει δε καθημερινή τρομοκρατία στο πλαίσιο της πολιτικής ώστε να νιώσουν “άβολα” οι εξαθλιωμένοι πρόσφυγες και να μην έρχονται στην χώρα μας!
Οι περισσότεροι δεν βρίσκουν πλέον φαγητό, θυμίζοντας έντονα την κατάσταση των στρατοπέδων συγκέντρωσης της ναζιστικής Γερμανίας.

Αυτά που κάνουμε σε ανήμπορους ανθρώπους σπιλώνουν την Ελλάδα. Πρόκειται για εγκλήματα κατά της Ανθρωπότητας, κι αν η φασιστική κυβέρνηση δεν απολάμβανε της εμπιστοσύνης του ΝΑΤΟ και της ΕΕ, θα είχαν ήδη στηθεί κρεμάλες να κρεμάσουν τους διεθνείς εγκληματίες.
Έχουμε πει για τη Μόρια και τα υπόλοιπα κολαστήρια. Εκεί που κανονικά χωρούν με το ζόρι 2.840 άνθρωποι βρίσκονται 18.728, πράγμα που από μόνο του αποτελεί βασανιστήριο. Μπείτε σε ένα χώρο για δυο ανθρώπους με άλλους 18 και θα καταλάβετε για τι μιλάμε. Προσθέσετε τις ελλείψεις σε βασικά αγαθά και πλέον έχουμε μια ιδιότυπη μορφή “εθνοκάθαρσης”!

Αυτό που γίνεται είναι αίσχος. Η μεγαλύτερη ντροπή για το Ελληνικό κράτος από την υποτιθέμενη ανεξαρτησία του! Ντροπή για όσους λέγονται άνθρωποι, να δέχονται τέτοια εγκλήματα.
Να ξέρετε πως αυτά που γίνονται, θα τα βρούμε μπροστά μας. Πως όπως φερόμαστε, θα μας φερθούν, αν (ο μη γένοιτο) βρεθούμε σε δύσκολη θέση. Και δεν θα μπορούμε να πούμε τίποτε, γιατί πρώτοι εμείς, Οι Έλληνες, θα έχουμε πάρει στο λαιμό μας χιλιάδες αθώες ψυχές.
Ελευθερία σε όλους τους αθώους.

Και όσοι ρατσιστές ναζί πιστεύουν πως έτσι θα σταματήσουν να έρχονται πρόσφυγες τους λέμε πως η κατάσταση στις χώρες που γίνεται πόλεμος είναι ακόμα χειρότερη!

Οι άνθρωποι δεν έρχονται στην Ελλάδα για να μείνουν. Έρχονται γιατί είμαστε στο δρόμο τους, για να ξεφύγουν από αντίστοιχους φασίστες δολοφόνους στις δικές τους χώρες. Θα συνεχίσουν να έρχονται, όσο η ΕΕ και το ΝΑΤΟ κάνουν επεμβάσεις.

Αν δείτε τι γίνεται στη Λιβύη, εκεί που η κυβέρνηση θέλει να εμπλακεί, θα καταλάβετε αμέσως γιατί ακόμα και η κόλαση της Μόριας, ακόμα και ο βυθός του Αιγαίου φαντάζει “εναλλακτική λύση”.
Όσοι ρωτάνε “τι δουλειά έχουν οι πρόσφυγες”, ας αναρωτηθούν τι δουλειά έχουμε εμείς και οι Τούρκοι να εμπλακούμε στο εμφύλιο της Λιβύης, της Συρίας, στο Αφγανιστάν και όπου αλλού διατάξει ο Πρόεδρος των ΗΠΑ (Ηλιθίων Πολεμοκάπηλων Αρπακτικών).

Ελπίζουμε ποτέ να μη γίνει πόλεμος. Αλλά με τους αδίστακτους εγκληματίες που έχουμε, ο κίνδυνος είναι μεγάλος...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου