Τρίτη 14 Ιανουαρίου 2020

Η κυβέρνηση της ΝΔ πότε λέει την Αλήθεια για τα ελληνο-τουρκικά;

ΣΧΟΛΙΟ ΔΙΚΤΥΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ:
Οι παρεμβάσεις της κυβέρνησης της ΝΔ μετά το ταξίδι του πρωθυπουργού στις ΗΠΑ σκορπούν ανησυχία καθώς αποκαλύπτεται ότι η κυβέρνηση ΨΕΥΔΕΤΑΙ και Παραπλανεί τον λαό μας.
Ουσιαστικά ο ελληνο-τουρκικός ανταγωνισμός για τις ΑΟΖ και τα Ενεργειακά Κοιτάσματα οξύνεται, με την κυβέρνηση της ΝΔ να έχει Μυστική Ατζέντα για τη διαχείριση της σχέσης με το Τουρκικό κράτος.
Μυστική ατζέντα που στο επίκεντρο της είναι η Συνδιαλλαγή, ο Συμβιβασμός με κατάληξη τη Συνδιαχείριση! 
Όμως το μεγάλο θέμα και για τις δύο κυβερνήσεις είναι πως θα "χειριστούν" τους λαούς τους, καθώς η παραπλάνηση είναι το μόνο μέσο για να αντιμετωπιστεί ο Εθνικισμός που καλλιεργούν.
Είναι χαρακτηριστικό των κυβερνητικών μεθόδων το ΨΕΥΔΟΣ που σέρβιρε στα καθεστωτικά ΜΜΕ η κυβέρνηση για τη δήθεν αμερικανική πρωτοβουλία διαμεσολάβησης!
Εμείς ρωτάμε:
Είναι η μοναδική περίπτωση που η κυβέρνηση της ΝΔ μας είπε ψέματα;
Διαβάστε το κείμενο που αναδημοσιεύουμε:

Ο ΥΠΕΞ Νίκος Δένδιας επιβεβαιώνει τη διάψευση της “αμερικανικής πρωτοβουλίας” για τα ελληνοτουρκικά

Ο ΥΠΕΞ Νίκος Δένδιας σε τηλεοπτική του συνέντευξη στον ΣΚΑΙ, μίλησε για τη φημολογούμενη “αμερικανική πρωτοβουλία διαμεσολάβησης” για την αποκλιμάκωση της έντασης στα ελληνοτουρκικά. Πρωτοβουλία που χθες διαψεύστηκε από το Στέιτ Ντιπάρτμεντ.

Ο Ν.Δένδιας επιβεβαίωσε τη διάψευση. Το κλίμα είχε δημιουργηθεί από δημοσιεύματα, τα οποία προφανώς δεν προέρχονται από τη φαντασία κάποιων, αλλά κάποιοι διέρρευσαν αυτές τις πληροφορίες.
“Επίσημη πρωτοβουλία από την αμερικανική πλευρά δεν έχει ανακοινωθεί… Δεν σας επιβεβαιώνω ότι υπάρχει διακηρυγμένη πρωτοβουλία των ΗΠΑ”, είπε ο Ν.Δένδιας, ο οποίος αρκέστηκε να πει ότι ο ρόλος των ΗΠΑ είναι πάντα σημαντικός. Πρόσθεσε ότι υπάρχει πάντα ανοιχτή γραμμή με τις ΗΠΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου