Κυριακή 1 Μαρτίου 2020

ΒΙΝΤΕΟ: Ανεβάζουν διαρκώς στρατιωτικές δυνάμεις στον Έβρο: γεμάτη οχήματα του Στρατού η Εγνατία!


Η κυβέρνηση της ΝΔ διεξάγει πόλεμο ενάντια στους δυστυχισμένους πρόσφυγες για να Εγγυηθεί ότι κανείς απελπισμένος δεν θα ενοχλήσεις της "ησυχία" των κρατών μελών της ΕΕ.
Η κυβέρνηση ΝΔ εγγυάται την Ευρώπη Φρούριο, ώστε ανενόχλητοι να διεξάγουν επεμβάσεις και να πουλούν όπλα.

Μέχρι τώρα:
Α. Φαντάροι μας καταγγέλλουν ότι τα πεζά κοινά περίπολα Στρατού-Αστυνομίας που είχαν ατονήσει τελευταία λόγω της μικρής προσέλευσης προσφύγων, εντείνουν κατά πολύ τη δράση τους.


Β. Δημοσιογράφοι κάνουν λόγο για την 16η Μεραρχία που ήδη έχει αυξήσει τα μέτρα επιτήρησης στα χερσαία σύνορα, ενώ η 12η Μεραρχία έχει αυξήσει εκτός από τις χερσαίες και τις πλωτές περιπολίες στο Δέλτα του Έβρου.


Γ. Ταυτόχρονα, με θερμικές κάμερες και ένα πυκνό δίκτυο που από κοινού έχουν αναπτύξει τους τελευταίους μήνες με την Ελληνική Αστυνομία έχουν πλήρη εικόνα για σχεδόν όλο το μήκος των συνόρων.


Δ. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ έδωσε οδηγίες για να προχωρήσουν άμεσα οι δυνάμεις στην αύξηση των περιπολιών, δίνοντας ιδιαίτερη σημασία στις εμφανείς περιπολίες ενώ αποφασίστηκε και ο διπλασιασμός των περιπολιών από αέρος με τα ελικόπτερα της Αεροπορίας Στρατού.


Ε. Το Υπουργείο Άμυνας μεταφέρει και εμπλέκει ολοένα περισσότερους Λόχους Καταδρομών για να κάνουν τη "βρώμικη δουλεία". Αυτοί, με τον εθνικιστικό και ρατσιστικό φανατισμό τους, την εκπαίδευση που τους κάνει τυφλά όργανα κάθε βαρβαρότητας, θα στήνουν παγίδες σε περάσματα, συλλαμβάνοντας πρόσφυγες που πιθανόν θα καταφέρουν να περάσουν τα σύνορα. Με βίαιες μεθόδους -που όλοι φανταζόμαστε με αποτροπιασμό- θα τους Επαναπροωθούν!


ΣΤ. Μεταφέρουν εκτάκτως περισσότερους από 1000 φαντάρους και στελέχη από στρατόπεδα όλης της Βόρειας Ελλάδας (καταρχήν) για να σταθούν απέναντι και αναμετρηθούν με τους Πρόσφυγες. Ταυτόχρονα, πληθαίνουν τα βίντεο που αποκαλύπτουν μέλη των Ειδικών Δυνάμεων να πυροβολούν εναντίον προσφύγων για να τους Τρομοκρατήσουν.


Ζ. Ενεργοποιούν τα τοπικά Τάγματα της Εθνοφυλακής στον Έβρο-Θράκη και τα εντάσσουν σε πολεμικές επιχειρήσεις Αποτροπής.



Θ. Τεθωρακισμένα οχήματα του Ελληνικού Στρατού αναπτύσσονται αυτή την στιγμή στα κύρια σημεία εισόδου των παράνομων μεταναστών στον Έβρο προκειμένου να είναι έτοιμα να συνδράμουν τις αστυνομικές δυνάμεις με μαζική ρίψη καπνογόνων ή εν ανάγκη έναρξη προειδοποιητικών πυρών.
Τα οχήματα μπορούν να εκτοξεύσουν δακρυγόνα και καπνογόνα όμως θα πρέπει να σημειωθεί ότι η ρίψη τους γίνεται σε κοντινή απόσταση από τα οχήματα καθώς δημιουργούν ένα προπέτασμα καπνού το οποίο δεν επιτρέπει να στοχοποιηθεί το όχημα στο πεδίο της μάχης. Το προπέτασμα καπνού διαθλά και τις ακτίνες λέιζερ.

Όμως οι συγκεντρώσεις γίνονται ολοένα και μεγαλύτερες και είναι σαφές ότι οι αστυνομικές δυνάμεις από μόνες τους δεν είναι επαρκείς για έναν τέτοιο όγκο "επιθέσεων-εισβολών", καθώς η κυβέρνηση μιλά για Ασύμμετρη Απειλή!
Η κυβέρνηση έδωσε εντολή να ενισχυθούν ακόμα περισσότερο τα σύνορα από στρατιωτικές δυνάμεις απ΄ όλη τη χώρα. Ενδεικτικό να δείτε το βίντεο του metrosport.gr που ακολουθεί παρακάτω όπου η Εγνατία οδός είναι γεμάτη στρατιωτικά οχήματα, που σπεύδουν προς τις Καστανιές του Έβρου.




Απέναντι τους στέκει το ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ και οι αγωνιζόμενοι φαντάροι

Oι φαντάροι της Κομοτηνής καταγγέλλουν τον Στρατό και το Υπουργείο Άμυνας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου