Τετάρτη 15 Απριλίου 2020

Με Ψέματα "για εισβολή Προσφύγων με Κορονοιό" δικαιολογούν τη Δολοφονική τους πολιτική


Το λέμε ξεκάθαρα:
τα Ψέματα που διαδίδει η κυβέρνηση της ΝΔ και αναπαράγει το σύνολο των αστικών καθεστωτικών ΜΜΕ που χαρτζιλικώνουν με Εκατομμύρια Ευρώ αποσκοπούν να δικαιολογήσουν την Εγκληματική τους πολιτική έναντι των Προσφύγων.
Είναι χαρακτηριστικό ότι τα Ψέματα αυτά άρχισαν να διαδίδουν ένας απίστευτα γραφικός ακροδεξιός Απόστρατος που θα τον θυμόμαστε όλοι ως ΜΑΚΕΔΟΝΟΜΑΧΟ...., αλλά και ο γνωστός Ακροδεξιός καθηγητής του εθνικιστικού και φιλοπόλεμου ΔΙΚΤΥΟΥ 21, του Αντώνη Σαμαρά.
Την σκυτάλη γρήγορα πήραν όλα τα καθεστωτικά ΜΜΕ που μεταδίδουν τα ακραία σενάρια που πλασάρει το ΓΕΕΘΑ!
Σενάρια που κάνουν λόγο για επανάληψη του Πολέμου κατά των Προσφύγων στον Έβρο (τι και αν ο Έβρος είναι χερσαίο πέρασμα και το Αιγαίο θαλάσσιο, με απίστευτα πιο πολλούς κινδύνους και μεγαλύτερο κόστος μετακίνησης).
Σενάρια που κάνουν λόγο για Εισβολή Προσφύγων με Κορονοιό από την Τουρκία (τι και αν Έλληνες δημοσιογράφοι στην Τουρκία το Διαψεύδουν και τα στοιχεία δείχνουν ότι το τελευταίο διάστημα μόλις 90 πρόσφυγες ήρθαν από την Τουρκία αναζητώντας ελπίδα στο ταξίδι για την Ευρώπη).
   ΓΙΑΤΙ ΣΠΕΡΝΟΥΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΑ ΣΕΝΑΡΙΑ;
Γιατί η κυβέρνηση της ΝΔ θέλει να μας έχει συνεχώς σε μια κατάσταση Έκτακτης Ανάγκης για να δικαιολογεί τα τρομοκρατικά της μέτρα, επιβάλλοντας "εθνική ενότητα" με Μπροστάρη τον Πολέμαρχο Κυριάκο Μητσοτάκη:
Πόλεμος στον Έβρο ενάντια στους πρόσφυγες...
Πόλεμος ενάντια στον Κορονοιό...
Ξανά Πόλεμος ενάντια στους Πρόσφυγες στο Αιγαίο
Και αύριο Πόλεμος για να αντιμετωπιστούν τα ακραία οικονομικά προβλήματα, δηλαδή για να Επιβληθούν νέα Μνημόνια!!!
Δεν μπορεί κανείς να αδιαφορήσει για την εμπλοκή των δυστυχισμένων προσφύγων με τον ελληνο-τουρκικό ανταγωνισμό, καθώς γίνονται και αυτοί Αναλώσιμο πιόνια, όπως οι εργαζόμενοι-η νεολαία-οι φαντάροι, στην σύγκρουση κρατών και αστικών τάξεων για τις ΑΟΖ, τα Ενεργειακά Κοιτάσματα και τον έλεγχο ενεργειακών-εμπορικών ροών στρατηγικής σημασίας.
Τα Ψέματα της Κυβέρνησης απαιτούνται για να Δικαιολογηθεί η Δολοφονική πολιτική της κυβέρνησης ΝΔ και της Ευρωπαϊκής Ένωσης απέναντι στους πρόσφυγες για να υπερασπιστούν την Ευρώπη Φρούριο.
Δεν είναι τυχαίο ότι οι δημοσιογράφοι προπαγανδίζουν την χρήση των πλωτών φραγμάτων που γνώρισαν τη γενική καταδίκη στη χώρα μας και Διεθνώς. 
Και πάλι ήταν η Ναυαρχίδα του αστικού τύπου που μας αποκαλύπτει το τι συμβαίνει:  

"Σε αύξηση των περιπολιών κατά μήκος της οριογραμμής Ελλάδας - Τουρκίας προχώρησε το Λιμενικό μετά τις πληροφορίες που ήθελαν πρόσφυγες και μετανάστες να μετακινούνται μαζικά από καταυλισμούς της ενδοχώρας προς τις ακτές της Τουρκίας, απέναντι από τη Χίο, τη Λέσβο και την Κω. Το πρωί του Σαββάτου το Λιμενικό και το Πολεμικό Ναυτικό αύξησαν τον αριθμό των σκαφών τους στην περιοχή, ενώ δόθηκε εντολή σε τρία αεροσκάφη του Frontex να επιτηρούν εκ περιτροπής στη διάρκεια της νύχτας τα θαλάσσια σύνορα Ελλάδας - Τουρκίας. Στόχος του σχεδιασμού είναι οι βάρκες με τους μετανάστες να εντοπίζονται όσο ακόμα βρίσκονται στα τουρκικά χωρικά ύδατα και να παρεμποδίζεται η είσοδός τους στα ελληνικά. Τα αυξημένα μέτρα θα διαρκέσουν μέχρι τουλάχιστον τη Μεγάλη Τετάρτη.

Μέχρι τις απογευματινές ώρες χθες, πάντως, οι φόβοι της ελληνικής πλευράς δεν είχαν επιβεβαιωθεί, με τα στελέχη του Λιμενικού να επισημαίνουν, ωστόσο, ότι «τα δεδομένα μπορεί ανά πάσα στιγμή να ανατραπούν». Δεν είχε δηλαδή διαπιστωθεί παρουσία μεγάλου αριθμού αλλοδαπών σε παράκτιες περιοχές της Τουρκίας, ενώ τη νύχτα της Κυριακής προς Δευτέρα κατεγράφη μόλις μία απόπειρα παράτυπων μεταναστών να προσεγγίσουν ελληνικό νησί, στη Σύμη. Σύμφωνα με αρμόδια πηγή, η βάρκα με τους περίπου δέκα παράτυπους μετανάστες εντοπίστηκε στα τουρκικά χωρικά ύδατα. Δύο σκάφη του Λιμενικού πήγαν στο σημείο με εντολή να μην επιτρέψουν στη βάρκα να μπει στα ελληνικά χωρικά ύδατα. Η επιχείρηση διήρκεσε συνολικά 14 ώρες και τελικά οι παράτυποι μετανάστες περισυνελέγησαν από την ακτοφυλακή της γείτονος".

Εμείς ως ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ καλούμε τον λαό μας να καταδικάσει τη Δολοφονική πολιτική Ελληνικής-Τουρκικής κυβέρνησης και ΕΕ
Να παρθούν όλα τα μέτρα για την αντιμετώπιση του Κορονοιού και η κυβέρνηση να σταματήσει να αντιμετωπίζει τους Πρόσφυγες-Μετανάστες με αυτή την απάνθρωπη Ακροδεξιά και Ρατσιστική πολιτική, Φυλακίζοντας τους σε Στρατόπεδα Συγκέντρωσης.
Οι φαντάροι που βιώνουν τον Εγκλεισμό σε μονάδες Φυλακές και αφήνονται να αντιμετωπίσουν τον Κορονοιό με τη τακτική της Αγέλης, συνειδητοποιούν ότι αντιμετωπίζονται και αυτοί ως Ασύμμετρη Απειλή από το Υπουργείο Άμυνας.
Απαιτούμε την Αναγνώριση όλων των δικαιωμάτων των Προσφύγων-Μεταναστών.
ΔΕΝ ΠΟΛΕΜΑΜΕ-ΔΕΝ ΚΑΤΑΣΤΕΛΛΟΥΜΕ 
για Ελληνική Ολιγαρχία, ΗΠΑ και ΕΕ.
ΔΕΝ ΚΥΝΗΓΑΜΕ-ΔΕΝ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ 
εμείς τους Πρόσφυγες και Μετανάστες.
   ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932 955437
diktiospartakos.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου