Κυριακή 24 Μαΐου 2020

ΒΥΣΜΑΤΟΚΡΑΤΙΑ Στο Πεντάγωνο και στην 124 ΠΒΕ στην Τρίπολη

ΒΥΣΜΑΤΟΚΡΑΤΙΑ Στο Πεντάγωνο και στην 124 ΠΒΕ στην Τρίπολη
Στην Πολεμική Αεροπορία φαίνεται να είναι γνωστό το επίπεδο της εύνοιας και της βυσματοκρατείας το οποίο χαρακτηρίζει τη στάση των στελεχών του συγκεκριμένου τμήματος των Ενόπλων Δυνάμεων. 
Φαίνεται πως ορισμένοι χαίρονται και διαδίδουν έντονα το πόσο καλά τους μεταχειρίζεται ο κάθε Υπαξιωματικός και Μοίραρχος περνώντας τη θητεία τους.
Αυτή τη φορά παιδιά τα οποία επιτελούν επιστασίες στα γραφεία του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας μιλάνε για νίντζα κατασκόπους και πράκτορες χαμαιλέοντες οι οποίοι είναι σε θέση να γνωρίζουν οποιαδήποτε πληροφορία αφορά το στρατό και οι οποίοι εξυπηρετούν τα συμφέροντα της Ελλάδας έναντι της Τουρκίας στο ζήτημα του προσφυγικού-μεταναστευτικού ζητήματος. 
Μιλάνε για ισχυρή θέση της Ελλάδας στο γεωπολιτικό χάρτη και για συμφέροντα που δεν αμφισβητούνται από τις πλευρές εκατέρωθεν. 
Μάλιστα δεν διστάζουν να ομολογήσουν ότι οι πρόσφυγες είναι "λαθρομετανάστες" αναπαράγοντας την αστική αφήγηση για έλεγχο και καταστολή των καταπιεσμένων προσφύγων. 
Αντίστοιχα στην Πτέρυγα Βασικής Εκπαίδευσης στην Τρίπολη, σμηνίτες χαίρουν λόγω της θέσης συγγενών και φίλων στελεχών της Πολεμικής Αεροπορίας παραπάνω άδειες σε σχέση με τους υπόλοιπους σμηνίτες, επειδή... είναι συγγενείς επιφανών στελεχών. 
Κατά την περίοδο της εκπαίδευσης των Πυροβολητών και των Δοκίμων Εφέδρων Υπαξιωματικών στην Μοίρα της Τοπικής Άμυνας στην Τρίπολη, πολλά παιδιά είχαν μια ευνοϊκότερη μεταχείριση με άδειες και συμπεριφορά των στελεχών προς τους ίδιους, ενώ οι υπόλοιποι εκπαιδευόμενοι δέχονταν καψόνια με ασκήσεις και βήμα από τους Κατώτερους Αξιωματικούς. 
Συνάδελφοι, στην Πολεμική Αεροπορία αντισταθείτε. Μην δέχεστε να σας προσβάλουν και να σας εξευτελίζουν στελέχη στην κάθε μονάδα επειδή υποτίθεται πως πρόβλημα σας αποτελεί το ότι λέτε μόνο για τα δικαιώματα και όχι για τις υποχρεώσεις σας. 
Μην πολεμάτε και μην καταστέλλεται για τα συμφέροντα των πλουσίων, των ΝΑΤΟ-ΕΕ, μην υποτάσσεστε στους βολεμένους αξιωματικούς.

Εμείς οι σμηνίτες τους κάνουμε όλη την δουλειά.
ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ

ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932 955437 
diktiospartakos.blogspot.com 
diktiospartakos@hotmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου