Δευτέρα 25 Μαΐου 2020

Χίος: και άλλο κρούσμα στον Ελληνικό Στρατό-ξανά Στρατιωτικός!

Ενώ το Υπουργείο Άμυνας και η κυβέρνηση της ΝΔ πανηγυρίζουν για την μεγάλη επιτυχία τους στην αντιμετώπιση του Κορονοιού στις Ένοπλες Δυνάμεις, η προπαγάνδα τους δέχεται μεγάλα πλήγματα τόσο με τα 11 κρούσματα μέσα στο 401 Στρατιωτικό Νοσοκομείο, όσο και με το νέο συμβάν στην Χίο.
Θετική σε κορονοϊό βρέθηκε γυναίκα στρατιωτικός και ιχνηλατούνται οι επαφές της. Διαβάζουμε στο https://astraparis.gr:
Διαδικασίες ιχνηλάτησης βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη σε στρατιωτικό προσωπικό στη Χίο, μετά την διαπίστωση ότι γυναίκα στρατιωτικός, που υπηρετεί σε μονάδα του νησιού βρέθηκε – σύμφωνα με διασταυρωμένες πληροφορίες – θετική στον κορονοϊό.
Η γυναίκα μετέβη τις προηγούμενες ημέρες στην Αθήνα για ιατρικούς λόγους και στην μονάδα που εισήλθε υπεβλήθη προληπτικά σε τεστ για κορονοϊό και βρέθηκε θετική.
Αμέσως σήμανε συναγερμός, ενημερώθηκαν από τον ΕΟΔΥ η στρατιωτική διοίκηση και άλλες αρχές του νησιού και ξεκίνησαν από το βράδυ της Παρασκευής, 22 Μαΐου 2020, διαδικασίες εντοπισμού των επαφών της, καραντίνας και διενέργειας τεστ για κορονοϊό τουλάχιστον σε στρατιωτικό προσωπικό.
Η γυναίκα υπηρετούσε στο κέντρο ψυχαγωγίας της μονάδας της (ΚΨΜ), σε στρατόπεδο του νησιού, το οποίο υπάρχει και άλλη μία (ανεξάρτητη) στρατιωτική μονάδα.
Σύμφωνα με εξακριβωμένες πληροφορίες, το βράδυ της Παρασκευής στρατιωτικό ασθενοφόρο παρέλαβε δύο στρατιώτες, που υπηρετούσαν μαζί της και τους μετέφερε για έλεγχο στην στρατιωτική υγειονομική μονάδα του νησιού.
Περαιτέρω έχει γίνει γνωστό ότι σε αυξημένη ετοιμότητα βρίσκονται οι αρμόδιες μονάδες του νοσοκομείου Χίου, προκειμένου να υποδεχθούν τυχόν θετικά περιστατικά ή να συνδράμουν αν χρειαστεί στη διαδικασία διενέργειας τεστ.
Αξίζει όμως να επισημάνουμε τα εξής:
Καταρχήν, πόσα είναι τα πραγματικά κρούσματα στον Στρατό;
Γιατί το Πεντάγωνο δεν ανακοινώνει τα πραγματικά μεγέθη;
Πόσοι φαντάροι και πόσα στελέχη ασθένησαν;
Δεύτερον, γιατί το Υπουργείο Άμυνας δεν ζητά μια μεγάλη συγγνώμη από τους φαντάρους καθώς αποκαλύπτεται ότι Κακώς τους Φυλάκισε τόσους μήνες στα στρατόπεδα.
Θυμίζουμε ότι στην Χίο τα μοναδικά κρούσματα του Κορονοιού ήταν στελέχη;
Γιατί το ΓΕΣ δεν απαντά που κόλλησαν τον Ιό;
Τέλος, καλά θα κάνουν όλοι αυτοί που στοχοποιούν τους Πρόσφυγες για τον Κορονοιό ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ το στόμα τους!  
Στην Χίο πιστεύουν ότι τον ιό τον κουβαλάν οι πρόσφυγες που παραμένουν κλεισμένοι εδώ και ένα μήνα στην δομή της ΒΙΑΛ διότι έτσι τους έπεισε η ντόπια ελίτ....
Εμείς Απαιτούμε την λήψη όλων των απαραίτητων μέτρων για την αντιμετώπιση του Ιού.
ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932 955437
diktiospartakos.blogspot.com
diktiospartakos@hotmail.com 

1 σχόλιο:

  1. Ισχύει τελικά? Γιατί στο νησί την έχουν βγάλει αρνητική..πως γίνεται στο 401 να βγαίνει θετική και μετά σε ιδιωτικές να βγαίνει αρνητική? Άραγε μήπως προσπαθούν να καλύψουν καταστάσεις?

    ΑπάντησηΔιαγραφή