Σάββατο 16 Μαΐου 2020

Επέμβαση της αστυνομίας σε κινητοποίηση ναυτεργατών στο Παγκράτι

Επέμβαση της αστυνομίας σε κινητοποίηση ναυτεργατών στο Παγκράτι

Με απόφαση του σωματείου τους οι εργαζόμενοι στα ναυπηγεία Ελευσίνας, πραγματοποίησαν κινητοποίηση στο Παγκράτι έξω από το σπίτι του διευθύνων συμβούλου και προέδρου των ναυπηγείων, Νίκου Ταβουλάρη. Η αστυνομία επενέβη εμποδίζοντας τους εργάτες να φτάσουν στο σπίτι του διευθυντή, κάνοντας χρήση χειροβομβίδων κρότου λάμψης.
Οι εργαζόμενοι, όσο και η κυβέρνηση κατηγορούν τον Νίκο Ταβουλάρη ότι παρεμποδίζει την επίλυση του ιδιοκτησιακού καθεστώτος των ναυπηγείων, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι τα ναυπηγεία βρίσκονται «στην εντατική» με συνεχείς παρατάσεις της λειτουργίας τους, την ώρα που η κυβέρνηση ψάχνει επενδυτή.

The Press Project
Εργαζόμενοι στα ναυπηγεία Ελευσίνας, πραγματοποίησαν το πρωί της Πέμπτης κινητοποίηση στο Παγκράτι προσπαθώντας να προσεγγίσουν το σπίτι του διευθύνων συμβούλου και προέδρου των ναυπηγείων, Νίκου Ταβουλάρη, τον οποίο κατηγορούν για παρεμπόδιση της επίλυσης του ιδιοκτησιακού καθεστώτος των ναυπηγείων. Ταυτόχρονα οι εργαζόμενοι παραμένουν απλήρωτοι, ενώ πλέον και η κυβέρνηση, η οποία το προηγούμενο διάστημα εξήγγειλε ότι θα δώσει άμεση λύση στο ιδιοκτησιακό ζήτημα των ναυπηγείων, επιτρέποντας την παραμονή των εργαζομένων στις θέσεις τους, κατηγορώντας επίσης τον Ν.Ταβουλάρη, εμφανίζεται να μην προχωρά σε καμία ενέργεια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου