Σάββατο 30 Μαΐου 2020

Πανηγυρίζουν για την πτήση των ελληνικών F16 στη Βόρεια Μακεδονία! Συνόδευαν όμως αμερικανικά βομβαρδιστικά που κυνήγησαν οι Ρώσοι


Πανηγυρίζει η κυβέρνηση της ΝΔ...
Πανηγυρίζει η αντιπολίτευση του ΣΥΡΙΖΑ...
Πανηγυρίζει το Στρατιωτικό και Καθηγητικό κατεστημένο γιατί τα ελληνικά F-16 πετούν στον ουρανό της Βόρειας Μακεδονίας.
Ασφαλώς είναι μια σημαντική διάσταση της παρουσίας του ελληνικού κράτους και του κεφαλαίου στα Βαλκάνια.
Ο Ζωτικός Χώρος για τους Έλληνες επιχειρηματίες πρέπει να υπερασπίζεται  από μαι αντίστοιχη πολεμική μηχανή έτοιμη να επιβάλλει τα ιμπεριαλιστικά συμφέροντα, εθνικά και διεθνή.
Και η σημερινή πτήση των ελληνικών F16 ήρθε να επιβεβαιώσει μια διάσταση της ελληνικής στρατιωτικής παρουσίας στα Βαλκάνια που είναι σοβαρή, αλλά λιγότερο προβαλλόμενη: 
ότι οι ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις εμπλέκονται στους ιμπεριαλιστικούς ανταγωνισμούς ΗΠΑ-ΕΕ-Ρωσίας, όπου στα Βαλκάνια αναλαμβάνουν εξαιρετικά σημαντικό ρόλο εναντίον της Ρωσίας.  
Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες, τα δύο (2) F-16 της ελληνικής ΠΑ πέταξαν στον εναέριο χώρο της Βόρειας Μακεδονίας, συνοδεύοντας δύο Αμερικανικά βομβαρδιστικά που είχαν αναχαιτιστεί από Ρωσικά μαχητικά στη Μαύρη Θάλασσα. Θυμίζουμε:

Ρωσικά μαχητικά αεροσκάφη Su-27 και Su-30 απογειώθηκαν σήμερα από αεροδρόμια της χώρας για να παρακολουθήσουν και να αναχαιτίσουν αμερικανικά βομβαρδιστικά Β-1Β που πραγματοποιούσαν πτήση πάνω από ουδέτερη θάλασσα, στην περιοχή της Μαύρης Θάλασσας, ανακοίνωσε το ρωσικό υπουργείο Άμυνας.
Νωρίτερα η διοίκηση των αμερικανικών ενόπλων Δυνάμεων στην Ευρώπη και Αφρική είχε ανακοινώσει ότι θα πραγματοποιήσουν πτήσεις πάνω από την Ευρώπη και την Μαύρη Θάλασσα δύο βομβαρδιστικά B1-B Lancer.
Το ρωσικό υπουργείο Άμυνας διευκρίνισε ότι τα πληρώματα των ρωσικών μαχητικών προσέγγισαν σε ασφαλή απόσταση τα αμερικανικά αεροσκάφη, τα αναγνώρισαν ως αεροσκάφη στρατηγικής αεροπορίας В-1В και μετά από αυτό «τα αμερικανικά βομβαρδιστικά άλλαξαν πορεία και απομακρύνθηκαν από τα κρατικά σύνορα της Ρωσικής Ομοσπονδίας».
Όμως ενίοτε τα ελληνικά μαχητικά συνοδεύουν τα Αμερικανικά βομβαρδιστικά για να προβούν σε εικονικούς βομβαρδισμούς στην Συρία!
Διαβάστε περισσότερα:

Ποια η σημασία της πτήσης των Ελληνικών F-16 με το Αμερικανικό βομβαρδιστικό Β-52 http://diktiospartakos.blogspot.com/2019/11/f-16-52.html

Αλήθεια, μετά από όλα αυτά πως αξιολογούμε την δήλωση του Κυριάκου Μητσοτάκη το Φεβρουάριο του 2020, όταν ξεκινούσε τον νέο γύρο του πολέμου ενάντια στους Πρόσφυγες στον Έβρο, λέγοντας;

Η Ελλάδα δεν φέρει καμιά ευθύνη για τα τραγικά γεγονότα στην Συρία και δεν θα υποστεί τις συνέπειες των αποφάσεων άλλων".
ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932 955437
diktiospartakos.blogspot.com
diktiospartakos@hotmail.com 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου