Τετάρτη 1 Ιουλίου 2020

Στρατόπεδο Προκοπίδη 34η Ταξιαρχία Άσσηρο: Υψηλόβαθμοι Αξιωματικοί ονειρεύονται Πολέμους και Δόξα, λιώνοντας φαντάρους!

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑΣ
Ανήκουστη και απάνθρωπη.
Μόνο έτσι μπορεί να ονομάσει κάποιος την κατάσταση που διαδραματίζεται στην Άσσηρο και συγκεκριμένα στο στρατόπεδο Προκοπίδη που ανήκει στην 34 Μ/Κ ΤΠ Ταξιαρχία.

Συνεχόμενοι συναγερμοί ενάντια σε κάποιον αόρατο και δαιμόνιο εχθρό,  την ώρα που στο στρατόπεδο οι στρατιώτες λιγοστεύουν όχι μέρα με την μέρα αλλά ώρα με την ώρα. 

Πολυάριθμες αποσπάσεις έρχονται να συμπληρώνουν το γαϊτανάκι της τρέλας και να δώσουν ένα ακόμα μοιραίο χτύπημα στους στρατιώτες που σθεναρά λόγω διαταγών προσπαθούν να φέρουν εις πέρας 2 και 3 υπηρεσίες την μέρα με λιγοστό ύπνο και μηδαμινή ξεκούραση, με κίνδυνο για την σωματική τους αλλά και την ψυχική τους υγεία.

Την ώρα που το στρατόπεδο ετοιμάζεται για άσκηση μεγάλου βεληνεκούς κάποιος υψηλά ιστάμενος, ζώντας σε κλίμα πολεμικών ιαχών και εξουσίας, προκαλεί συνέχεια έναν καταιγισμό συναγερμών από εξωτερικούς/εσωτερικούς εφόδους, που έχουν σαν αποτέλεσμα οι εναπομείναντες στρατιώτες καθώς φυσικά και πλήθος αξιωματικών να μην μπορούν να εκτελέσουν σωστά τα καθήκοντα τους λόγω υπερβολικής καταπόνησης. 

Αυτό δεν είναι σπάνιο φαινόμενο αλλά καθημερινό γεγονός αφού ακόμα και κατά την κατάταξη των νέων στρατιωτών τα λεγόμενα ΣΥΠΟ οι συναγερμοί αντί να μειωθούν εντάθηκαν και έφτασαν τους 3 ακόμα και τους 4 γενικούς συναγερμούς καθημερινά.
Την ώρα μάλιστα που αξιωματικοί και στρατιώτες έπρεπε να εξυπηρετήσουν πολυάριθμο πολιτικό προσωπικό .

Δεν βρισκόμαστε σε εμπόλεμη ζώνη αλλά σε μακριά περίοδο ειρήνης βέβαια.
Αυτό είναι δύσκολο να το καταλάβει κάποιος άνθρωπος που ονειρεύεται ηρωικά κατορθώματα και δάφνες εκ του ασφαλούς...

Κύριοι ελάτε στα συγκαλά σας γιατί η κατάσταση έχει ξεφύγει.
Θα καταφέρετε να δημιουργήσετε θύματα και άσχημες καταστάσεις 

Μάθετε πώς οι στρατιώτες είναι άνθρωποι.
Δεν είναι ούτε αριθμοί ούτε ρομπότ για να βλέπετε την χρονική λειτουργικότητα τους. 

Και όχι μαριονέτες στα χέρια ανθρώπων που ενδιαφέρονται μόνο για την καριέρα τους.
ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ

ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932 955437
diktiospartakos.blogspot.com

1 σχόλιο:

  1. Ανέκαθεν υψηλόβαθμοι αξιωματική χωρίς καμία πείρα σε τίποτα δεν καταλαβαίνουν,τι σημαίνει κούραση? γιατί πάντα τα έχουν έτοιμα από άλλους και ζητάνε και τα ρέστα από πάνω και ξέρουν να ξεσπάνε σε όλους όταν πληρώνουν 50€ ενοίκιο με όλα και κοροϊδεύουν τους υπόλοιπους γιατί δεν έχουν λεφτά

    ΑπάντησηΔιαγραφή