Τετάρτη 1 Ιουλίου 2020

ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΙΑΤΡΟ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΑΠΑΛΛΑΓΩΝ ΜΕΓΑΛΟΥ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ

ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΙΑΤΡΟ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΑΠΑΛΛΑΓΩΝ ΜΕΓΑΛΟΥ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ
- ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΣΤΟΥΣ ΨΥΧΙΚΑ ΝΟΣΟΥΝΤΕΣ 

Πέρασα από την επιτροπή απαλλαγών του σε στρατιωτικό νοσοκομείο για εξέταση. 

Ο στρατιωτικός γιατρός που με εξέτασε ήταν απαράδεκτος.
Με άσχημη συμπεριφορά, με ιδιαίτερη ψυχολογική πίεση προσπάθησε να διεισδύσει στα προσωπικά μου δεδομένα προσπαθώντας να τηλεφωνήσει στον ιατρό που με παρακολουθεί παραβιάζοντας το ιατρικό μου απόρρητο.
 Προσπάθησε επίσης μέσω του ΑΜΚΑ μου να μάθει για συνταγογραφήσεις που πιθανόν να είχαν περαστεί, παραβιάζοντας για άλλη μια φορά το ιατρικό μου απόρρητο χωρίς να σέβεται την κατάστασή μου. 

Επίσης δεν υπολογίζει τις γνωματεύσεις των ψυχιάτρων των ασθενών, καθώς του ιατρού του φρουραρχείου που πραγματικά απορώ γιατί περνάμε όλη αυτή την διαδικασία και δεν πάμε κατευθείαν στην επιτροπή. 
Πρόκειται για γιατρό άλλης ειδικότητας που παίρνει αποφάσεις για ψυχιατρικά θέματα.
Παρακαλώ άμεση αποβολή του από την επιτροπή και αντικατάστασή του με γιατρό ανάλογης ειδικότητας που θα μπορεί να κρίνει κατάλληλα τους ασθενείς με ψυχιατρικά θέματα, και προπάντων θα τους σέβεται και δεν θα τους δημιουργεί ακόμα περισσότερα προβλήματα. 
Οι αντιδράσεις για τις Επιτροπές Απαλλαγών πληθαίνουν. 
Τα ζητήματα που αναδεικνύονται είναι πολύ σοβαρά. 
Το ΓΕΣ τι κάνει;
ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ

ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932 955437
diktiospartakos.blogspot.com
diktiospartakos@hotmail.com 

1 σχόλιο:

  1. Κατά 99% είναι μόνιμα εκεί με απεριόριστα ρεπό και το δικό του κρυφό ιατρείο του και φυσικά χωρίς καμία μετάθεση σε νησί που ακόμα και εκεί να πάει θα κάνουν τουρισμό, χωρίς να εκτελεί ποτέ τα καθήκοντα του σωστά όπως πρέπει όπως κάνουν και η περισσότεροι που με 18 χρόνια και ακόμα δεν μπορούν να σε πάρουν αίμα και μετά σε λένε ότι έχεις προβληματικές φλέβες, απόλυτη ξεφτίλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή