Τρίτη 2 Ιουνίου 2020

ΜΗΝ ΨΑΡΩΝΕΤΕ-Άνοιξε η πλατφόρμα του ΓΕΣ για τους στρατεύσιμους του Σεπτέμβρη

Άνοιξε η πλατφόρμα του ΓΕΣ για τους στρατεύσιμους του Σεπτέμβρη
Τα προσωπικά τους στοιχεία πρέπει να συμπληρώσουν όσοι νέοι είναι υπόχρεοι για κατάταξη με την 2020 E’ ΕΣΣΟ στο Στρατό Ξηράς τον ερχόμενο Σεπτέμβριο.

Όπως κάνει γνωστό το Γενικό Επιτελείο μέσω της ιστοσελίδας stralogia.gr στρατεύσιμοι με την 2020 Ε’ ΕΣΣΟ είναι υποχρεωμένοι να συμπληρώσουν τα απαιτούμενα για την παρουσίασή σας πληροφοριακά στοιχεία στο https://parousiasi.army.gr από 1 Ιουνίου μέχρι και 31 Ιουλίου .

Θυμίζουμε:
Συνάδελφε Νεοσύλλεκτε της 366! Μην ψαρώνεις!

Συνάδελφε νεοσύλλεκτε της 366! Μην ψαρώνεις!
Η ίδια η καθημερινότητα του στρατού θα σου δείξει πως μπορείς να αντισταθείς σε ό,τι υπονομεύει την υγεία και την αξιοπρέπεια σου. 
Η σειρά σου, η σειρά του Ιουνίου, έχει να αντιμετωπίσει την επόμενη μέρα της πανδημίας, θα πρέπει να αντιμετωπίσει την πίεση όλων των πρωτόγνωρων μέτρων με ή χωρίς καραντίνα αλλά και την πίεση του φθινοπώρου και του χειμώνα.


Ο στρατός δίνει "Κιτ επιβίωσης" στους νεοσύλλεκτους και διαστρεβλώνει τα γεγονότα λέγοντας πως αντιμετώπισε την πανδημία. Τίποτα δεν αντιμετώπισε. Όταν άρχισε η πανδημία οι στρατιώτες βρέθηκαν εγκλωβισμένοι στα στρατόπεδα της παραμεθορίου και όλης της Ελλάδας χωρίς μάσκες, αντισηπτικά και μέτρα προφύλαξης. 


Απομόνωσε τους φαντάρους με σχεδόν δίμηνη φυλάκιση στις διάφορες μονάδες και στρατόπεδα δημιουργώντας μεγάλο πρόβλημα συμφόρησης ενώ τα στελέχη έβγαιναν κανονικά εκθέτοντας σε μεγάλο κίνδυνο τους εσώκλειστους φαντάρους. 

Οι άδειες αποσυμφόρησης δόθηκαν μόνο μετά την πίεση που άσκησαν οι φαντάροι, οι γονείς και το δίκτυο Σπάρτακος. 

Τα προβλήματα τα έλυσαν οι φαντάροι, με αλλεπάλληλες καταγγελίες από όλη τη χώρα, με πάνω από 100 στρατόπεδα να στηρίζουν και να δομούν το δίκτυο Σπάρτακος, δηλαδή τους ίδιους τους τους εαυτούς. 

Όσα καθαριστικά βρέθηκαν τα απαίτησαν οι ίδιοι οι φαντάροι. Πολλές απολυμάνσεις έγιναν ύστερα από παράπονα τους και καταγγελίες τους στις διάφορες μονάδες. 

Η αδιαφορία των στελεχών έμαθε στους φαντάρους ότι τα προβλήματα τους μπορούν να τα λύσουν μόνο όλοι μαζί. Τους έμαθε να βγαίνουν στην αναφορά και να απαιτούνε. 
Τους έμαθε αυτό που χρόνια λέει ο Σπάρτακος, ότι είναι πολίτες με στολή! 
Για αυτό ξεκαθαρίζουμε ότι την πανδημία θα την αντιμετωπίσεις εσύ και η σειρά σου! Οι ίδιοι οι φαντάροι, οι γονείς, το κίνημα έξω και μέσα από το στρατό. 
Όλοι αυτοί οι φαντάροι άμεσα ή έμμεσα ήρθαν σε επαφή με το κίνημα των φαντάρων. 
Από την πρώτη στιγμή που θα περάσεις την πύλη. Μην ψαρώσεις. Μίλα με τους γύρω σου, ζητά τουλάχιστον αυτά τα προβλεπόμενα. Μάσκες γάντια και αντισηπτικά. Εσύ θα κάνεις τις δουλειές του στρατοπέδου, θα ζεις και θα εργάζεσαι εκεί μέσα. Είναι δικαίωμα σου να είσαι προστατευμένος. 
Απαίτησε ανθρώπινες συνθήκες διαβίωσης, βγες παραπονούμενος στην αναφορά και θα δεις πόσο πολύ φοβούνται τη δημόσια και τη συλλογική αυτή διεκδίκηση. Φοβούνται να εκθέτουν οι φαντάροι τα προβλήματα τους. 
Προστάτεψε τον εαυτό σου και τους συναδέλφους σου. Μην ψαρώνεις!
ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ

ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932 955437
diktiospartakos.blogspot.com
diktiospartakos@hotmail.com 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου