Τετάρτη 10 Ιουνίου 2020

Δύο περιστατικά Βίας από Μόνιμους Στρατιωτικούς: Ομοσπονδία Στρατιωτικών (Π.Ο.Ε.Σ.), ΚΚΕ και λοιπά κόμματα να πάρουν θέση και να καταγγείλουν τους φασίστες και τραμπούκους των Ενόπλων Δυνάμεων

Δύο περιστατικά Βίας από Μόνιμους Στρατιωτικούς: Ομοσπονδία Στρατιωτικών (Π.Ο.Ε.Σ.), ΚΚΕ και λοιπά κόμματα να πάρουν θέση και να καταγγείλουν τους φασίστες και τραμπούκους των Ενόπλων Δυνάμεων
Δύο μόνιμοι ΟΥΚΑδες της ομάδας υποβρύχιων καταστροφών είναι μεταξύ των συλληφθέντων για τα επεισόδια που δημιουργήθηκαν στη Μαλακάσα ενάντια στις δομές κράτησης προσφύγων και μεταναστών. 

Κάποιοι από τους συγκεντρωμένους Ελληναράδες χρησιμοποίησαν πέτρες και ξύλα κατά των αστυνομικών προκειμένου να φτάσουν στην εθνική οδό και να την αποκλείσουν. 
Μιλιταριστικά- εθνικιστικά σάιτ βέβαια διαμαρτύρονται για τις συλλήψεις των ΟΥΚάδων (βλ πχ https://www.centralnews.gr/__trashed-3/
Δεν γνωρίζουμε βέβαια ποιά είναι η άποψή τους για τις συλλήψεις που μάλιστα ακολουθούνται από άγριο ξύλο σε απλούς ανθρώπους, διαδηλωτές και ανθρώπους του οργανωμένου κινήματος από την αστυνομία, αλλά τη φανταζόμαστε. 
Επίσης, πριν λίγες μέρες, οδηγός λεωφορείου ξυλοκοπήθηκε άγρια χωρίς καμία αφορμή από τρεις νταήδες οι οποίοι άρχισαν σύμφωνα με τα όσα καταγγέλλονται να τον προσβάλουν αναίτια και στη συνέχεια μπήκαν στο λεωφορείο και το τραυμάτισαν σοβαρά. 
Και σε αυτή την περίπτωση, σύμφωνα με τον καταγγέλλοντα οι δύο από τους τρεις δράστες είναι στρατιωτικοί. 
Εμείς καλούμε επιτέλους την πολιτεία να πάρει μέτρα για να εντοπίσει και να απομονώσει τους τραμπούκους στρατιωτικούς που υπηρετούν στις Ένοπλες Δυνάμεις. 
Αυτοί οι άνθρωποι είναι επικίνδυνοι πρώτα απ’ όλα για τους ίδιους τους φαντάρους που μας καταγγέλλουν σχεδόν καθημερινά καψόνια, βία και προσβολές της προσωπικότητάς τους, με τα περισσότερα περιστατικά να μένουν ατιμώρητα. Δεν μπορεί ο στρατός ενός κράτους που θέλει να λέγεται δημοκρατικό να στελεχώνεται από εθνικιστές, βίαιους ράμπο. 
Καλούμε τα κόμματα και ιδίως το ΚΚΕ, να πάρουν θέση, να καταδικάσουν και να αναδείξουν τέτοια γεγονότα μέσα και έξω από το στρατό. 
Γιατί δεν τοποθετήθηκαν για τα περιστατικά; 
Γιατί επιλέγει το ΚΚΕ να συνδιαλέγεται επίσημα με την ΠΟΕΣ, όταν αυτή δεν καταδικάζει δημόσια και απερίφραστα τέτοια γεγονότα; 
Καλούμε επίσης και την ΠΟΕΣ να τοποθετηθεί. 
Δεν είναι δυνατό το συνδικαλιστικό όργανο των στρατιωτικών να μην καταδικάζει δημόσια τέτοια γεγονότα. 
Θέλουν στ’ αλήθεια να καλύπτουν τέτοια στελέχη ή να απομονώνονται και να τίθενται εκτός στρατεύματος; 
ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ

ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932 955437 
diktiospartakos.blogspot.com 
diktiospartakos@hotmail.com
Άλλες πηγές 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου