Δευτέρα, 13 Ιουλίου 2020

Χυδαία επίθεση Άδωνη Γεωργιάδη στον πατέρα του 18χρονου φοιτητή: «Πήγε ο άλλος και του είπε ότι πέρασε στη Νομική αντί να του πει ότι ντρόπιασε το σπίτι μου». (vid)

Χυδαία επίθεση Άδωνη Γεωργιάδη στον πατέρα του 18χρονου φοιτητή: «Πήγε ο άλλος και του είπε ότι πέρασε στη Νομική αντί να του πει ότι ντρόπιασε το σπίτι μου». (vid)
Δεν έχει τελειωμό το ακροδεξιό παραλήρημα του Τπουργού Ανάπτυξης Άδωνη Γεωργιάδη. Μιλώντας στον ΑΝΤ1 για ανθρώπους που δάρθηκαν από τα ΜΑΤ και κρίνοντας τους εκ των προτέρων ένοχους, ο α/δρος της ΝΔ επιτέθηκε με χυδαίο τρόπο στον πατέρα του 18χρονου Κώστα, του συλληφθέντα από την Αστυνομία για τη συμμετοχή του σε διαδήλωση, που έγινε ευρύτερα γνωστός όταν ο πατέρας του την ώρα που μεταφερόταν από την Ασφάλερια του φώναξε ότι πέρασε στη Νομική Αθήνας…
«Δεν ντρέπονται τα παλιόπαιδα και οι γονείς που τα κάναν έτσι. Αυτή την ώρα σε αυτή την κρίση πάνε και κάνουν αυτά τα πράγματα» είπε φορτώνοντας την οικονομική κρίση στους διαδηλωτές που διαμαρτυρήθηκαν για την κατάργηση του δικαιώματος του συνέρχεσθαι από την κυβέρνηση Μητσοτάκη.

Ζήτησε μάλιστα να πληρώσουν πρόστιμα οι γονείς για τις ζημιές στα μαγαζιά. «Ελπίζω το δικαστήριο να χρεώσει όλες τις ζημιές στους γονείς. Να τις πληρώσουν από την τσέπη τους».

Επιτέθηκε σφόδρα και στον πατέρα του Κώστα που πέρασε στη Νομική. «Πήγε ο άλλος και του είπε ότι πέρασε στη Νομική αντί να του πει ότι ντρόπιασε το σπίτι μου».

Εμφανής είναι όχι μόνο η ποινικοποίηση της συμμετοχή στη διαδήλωση και η στοχοποίηση καθώς και η κατασυκοφάντηση των διαδηλωτών. Ο μόνος στόχος της κυβέρνησης είναι η κοινωνία που αντιστέκεται αντί να προσπαθήσει να διαχειριστεί την κρίση.

Kατ. Μπρέγιαννη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου