Τρίτη 28 Ιουλίου 2020

265 ΜΚ/ΤΕ Μυτιλήνης: Ποιος είναι ο Εχθρός των φαντάρων; Ποιος μας εκμεταλλεύεται και φέρεται Απάνθρωπα;

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑΣ από 265 ΜΚ/ΤΕ
Ο παραλογισμός του εν λόγω στρατοπέδου δεν έχει τέλος. 
Οι φαντάροι έχουν ξεπεράσει τα όρια τους για να ανταπεξέλθουν στα θέλω της ιεραρχίας. 
Ενδεικτικά παραδείγματα είναι τα εξής : 
α. πλέον στη πύλη ενός στρατοπέδου σε ένα απομακρυσμένο χωριό της Λέσβου χρειάζονται τόσο μεγάλη παρουσία φρουράς, γιατί το μόνο που μετράει είναι η εικόνα, παρότι τα άτομα είναι ελάχιστα και οι υπηρεσίες δεν βγαίνουν, ενώ οι έξοδοι είναι μια φορά στις 15 ημέρες, 
β. Τον τελευταίο καιρό το στρατόπεδο βάφτηκε ολόκληρο και ξεχορταριάστηκε από οπλίτες (αυτή είναι η εκπαίδευση που προσφέρεται στην εν λόγω μονάδα;). Θα περίμενε κανείς ότι τα στελέχη τουλάχιστον θα προσπαθούσαν να ανακουφίσουν όσο μπορούν τους στρατιώτες που προσφέρουν καθημερινά χωρίς παράπονα ό,τι τους έχει απομείνει. 
Αντιθέτως η συμπεριφορά γίνεται όλο και πιο υποτιμητική. 
Τελευταίο κατόρθωμα των Αξιωματικών της μονάδας είναι να αναγκάζουν τους φαντάρους που επιστρέφουν από άδειες να μεταφέρονται στη μονάδα με δικά τους έξοδα για το ΚΤΕΛ (6 ευρώ).
Το οποίο κάνει ένα μόνο δρομολόγιο τη μέρα, με συνέπεια να υπάρχει κίνδυνος αν κάποιος το χάσει να πρέπει να δώσει 50 ευρώ σε ταξί, επειδή οι κύριοι αυτοί δεν βγάζουν πλέον κινήσεις για να εξυπηρετήσουν τους οπλίτες. 
Το καλύτερο είναι ότι επικαλούνται το ότι δεν είναι υποχρεωμένη η μονάδα να βγάζει κίνηση για όσους έρχονται από άδειες. 
Στο παραπάνω η απάντηση έρχεται μέσα από δύο μάλλον ρητορικές ερωτήσεις: 1. Γιατί μέχρι πρότινος μπορούσαν και έβγαιναν αντίστοιχες κινήσεις και τώρα όχι, ενώ και άλλες μονάδες βγάζουν; 
2. Αλήθεια, τι δοσοληψίες είναι αυτές με συγκεκριμένο ιερέα;  
Εκεί κύριοι γιατί είμαστε φιλάνθρωποι, αλλά στους οπλίτες που φτύνουν αίμα για τις δουλειές μας, επικαλούμαστε τα προβλεπόμενα; 
Τα σκυλιά είναι πιο σημαντικά από τους φαντάρους;
Η απάντηση είναι γνωστή σε όλους όσους ξέρουν τι τρέχει στη συγκεκριμένη περιοχή. 
Ο οπλίτης έχει υποχρεώσεις απέναντι στη μονάδα, η μονάδα όμως έχει και αυτή την υποχρέωση να μην εξαντλεί (3 ώρες καθημερινού ύπνου με αγγαρείες για 20 συνεχόμενες ημέρες), σε καιρό ειρήνης (!!!!), τους στρατιώτες της. 
Το "κατηγορώ" στρέφεται και κατά της ιεραρχίας της 98 ΑΔΤΕ που επισκέπτεται το στρατόπεδο για να σφίξει χέρια, αλλά δε βάζει τέλος στις μεταθέσεις προς βυσματικές μονάδες του νησιού και δεν μεταφέρει στρατιώτες στο 265 ώστε να μπορέσουν οι υπηρετούντες εκεί να πάρουν μία ανάσα. 
Το στρατόπεδο έχει βεβαρυμένο παρελθόν, το οποίο κάποιοι με τις πράξεις τους είναι θέμα χρόνου να επαναφέρουν.
Εμείς καλούμε τους συναδέλφους φαντάρους να μην σκύψουν το κεφάλι και να μην Υποταχθούν.
Μαζικά και αποφασιστικά να βγούμε Παραπονούμενοι στην Αναφορά και να υπερασπιστούμε τα δικαιώματα του Φαντάρου Πολίτη με Στολή.
Να ζητήσουμε Ακρόαση από τον Ταξίαρχο και τον Στρατηγό.
Και μην τολμήσουν να μας πουν για τον Εξ Ανατολάς Εχθρό, γιατί από αυτούς Κινδυνεύει η Υγεία, η Ζωή και η Αξιοπρέπεια μας.
Αυτοί, οι Στρατιωτικοί δεν μας αντιμετωπίζουν ως Ανθρώπους.
Καλούμε τους γονείς να σταθούν στο πλευρό μας και να Υπερασπιστούν τα παιδιά τους.
Μην Ψαρώνετε από τις εθνικιστικές κορώνες. 
Σπάστε τα τηλέφωνα των υπεύθυνων στρατιωτικών και του ΓΕΣ.
Να συγκροτήσουμε όλοι μαζί, εργαζόμενοι, μαθητές, φοιτητές, φαντάροι, ένα Κίνημα Μαζικό και Μαχητικό, Μέσα και Έξω από τον Στρατό, ενάντια στην εκμετάλλευση και την καταπίεση, ενάντια στον πόλεμο, τον εθνικισμό και το φασισμό.
ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932 955437
diktiospartakos.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου