Δευτέρα 13 Ιουλίου 2020

Ο Πάνος Καμμένος απαντά με τα εθνικιστικά συνθήματα των Ειδικών Δυνάμεων για την Αγία Σοφία

Στη αναδημοσίευση από το militaire.gr περιγράφεται ο τρόπος που ο Π.Καμμένος τοποθετείται για το ζήτημα της Αγίας Σοφίας.
Όμως εμείς σας καλούμε να αναλογιστείτε ότι αυτός ο άνθρωπος, ως ηγέτης των  ΑΝΕΛ, υπήρξε ΥΕΘΑ στις κυβερνήσεις ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ και ήταν ο πολιτικά υπεύθυνος να απαντήσει στις δεκάδες καταγγελίες του ΔΙΚΤΥΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ για τη διείσδυση των ΝΑΖΙ στις Ένοπλες Δυνάμεις και ιδιαίτερα στις Ειδικές Δυνάμεις.
Ποιος ξεχνά τις "επισκέψεις" Καμμένου-Βίτσα-Κασιδιάρη σε ακριτικά νησιά ή την συγκρότηση Ταγμάτων Εθνοφυλακής με υπόδικους ΝΑΖΙ ή την πολιτική κάλυψη και την επιχειρησιακή ενσωμάτωση των εθνικιστικών Λεσχών Εφέδρων; 
Σας καλούμε να αναλογιστείτε το ρόλο που έπαιξε ο Π.Καμμένος και οι κυβερνήσεις ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ στην αναβάθμιση της πολεμικής συμμαχίας Ελληνικού κράτους και ΗΠΑ-Ισραήλ, στη μετατροπή της ελληνικής επικράτειας σε μια τεράστια αμερικανική βάση του θανάτου, τα ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ευρώ που δαπάνησαν σε αμερικανικούς πολεμικούς εξοπλισμούς.
Σας καλούμε να θυμηθείτε τις εμπρηστικές του δηλώσεις όταν ήταν ΥΕΘΑ, τον ρόλο που έπαιξε προσωπικά αλλά και οι κυβερνήσεις ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ στην κλιμάκωση του ελληνοτουρκικού ανταγωνισμού για τις ΑΟΖ και τα ενεργειακά κοιτάσματα, όταν ήθελαν να επεκτείνουν τα χωρικά ύδατα στα 12 ν.μ. και να αρπάξουν ολόκληρη την Ανατολική Μεσόγειο με τους Άξονες του Πολέμου μεταξύ Ελλάδας, Ισραήλ, Κύπρου, Αιγύπτου, την σύμπραξη των πετρελαϊκών εταιρειών και των ιμπεριαλιστικών δυνάμεων που τις στηρίζουν!
Τώρα διαβάζουμε:

Με τη φωνή των ΟΥΚ παίρνει θέση για την Αγία Σοφία ο Π.Καμμένος
Οι δηλώσεις που έχουν γίνει μέχρι στιγμής για την Αγία Σοφία είναι αναμενόμενες και “χλιαρές”.
Ο πρώην ΥΕΘΑ Πάνος Καμμένος επέλεξε έναν διαφορετικό τρόπο για να πάρει θέση για το θέμα της Αγίας Σοφίας.Δημοσιοποίησε στο twitter ένα βίντεο με την Αγία Σοφία, η οποία “συνοδεύεται” από ένα σύνθημα των βατραχανθρώπων.

https://www.militaire.gr/me-ti-foni-ton-oyk-pairnei-thesi-gia-tin-agia-sofia-o-p-kammenos/
Η πολιτική των Μητσοτάκη ΝΔ και το εθνικό μέτωπο που συγκροτούν σε συνέχεια της διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, αλλά και του αυταρχικού καθεστώτος Ερντογάν είναι εξίσου χυδαία-εχθρική-απειλητική για τους λαούς σε Ελλάδα και Τουρκία που αντιμετωπίζονται ως Ασύμμετρη Απειλή και Αναλώσιμοι των σχεδίων καπιταλιστικής κερδοφορίας και των πολεμικών τους τυχοδιωκτισμών.
Μόνο δρόμος για τους εργαζόμενους και την νεολαία ο Κοινός Διεθνιστικός αγώνας ενάντια στις κυβερνήσεις, το ΝΑΤΟ και την Ευρωπαϊκή Ένωση, τον κόσμο των αστών που μας θεωρούν κρέας στα κανόνια τους.
ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ

ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932 955437

diktiospartakos.blogspot.com
diktiospartakos@hotmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου