Δευτέρα 10 Αυγούστου 2020

Παιχνίδι με τις NAFTEX: απαντά η Τουρκία με Naftex της Ελλάδας που είχε απαντήσει σε NAFTEX της Τουρκίας

Όλο και πιο επικίνδυνο γίνεται το ξεδίπλωμα του σπιράλ του ανταγωνισμού μεταξύ Ελληνικού και Τουρκικού κράτους.
Οι κυβερνήσεις των δύο χωρών, χωρίς να ενδιαφέρονται καθόλου για τις ζωές των νέων ανθρώπων που οδηγούν στον πολεμικό όλεθρο, συνεχίζουν να ανεβάζουν τους τόνους. 
Με νέα NAVTEX απαντά το Τουρκικό κράτος στην αντι-Navtex, την οποία υπενθυμίζεται ότι εξέδωσε ο σταθμός Ηρακλείου της Υδρογραφικής Υπηρεσίας του Πολεμικού Ναυτικού και με την οποία απάντησε η Αθήνα στην αναγγελία από πλευράς Άγκυρας περί σεισμογραφικής έρευνας νότια του Καστελόριζου.
Σύμφωνα με την τουρκική NAVTEX, τα ερευνητικά πλοία Oruc Reis, Ataman και Cengiz Han, πραγματοποιούν σεισμικές έρευνες «στην τουρκική υφαλοκρηπίδα και συμφώνως με το Διεθνές Δίκαιο».
Θυμίζουμε τι προηγήθηκε:
Με Αντι-Navtex απαντά το Ελληνικό κράτος και το θερμό επεισόδιο έρχεται πιο κοντά

Ένα πολύ επικίνδυνο Πολεμικό μπρα ντεφέρ διεξάγεται τις τελευταίες ώρες, όπου το κάθε κράτος καταθέτει την Αποφασιστικότητα του για Πολεμική Κλιμάκωση με ορίζοντα την συνολική διακρατική πολεμική αναμέτρηση.
Μια αδίστακτη φιλοπόλεμη πολιτική που αδιαφορεί για τους λαούς και τους στέλνει κρέας στα κανόνια για τις ΑΟΖ και τα ενεργειακά κοιτάσματα. 
Με αντί-Navtex απαντά η Αθήνα στην Άγκυρα για την Navtex που εξέδωσε νωρίτερα για σεισμικές έρευνες του Oruc Reis νοτίως της Μεγίστης.
Συνεδριάζει το ΚΥΣΕΑ
Συνεδριάζει εκτάκτως από τις 12 το μεσημέρι το Κυβερνητικό Συμβούλιο Εθνικής Ασφάλειας (ΚΥΣΕΑ) υπό την προεδρία του Κυριάκου Μητσοτάκη, μετά την ενέργεια της Άγκυρας να εκδώσει νέα Navtex για έρευνες του «Ορούτς Ρέις» σε περιοχή νότια της Καρπάθου. 
Πριν από τη συνεδρίαση του ΚΥΣΕΑ συνεδρίασε το Συμβούλιο Αρχηγών Γενικών Επιτελείων (ΣΑΓΕ), προκειμένου να γίνει εκτίμηση της κατάστασης. 
Οι ελληνικές ένοπλες δυνάμεις έχουν αναπτυχθεί στο Αιγαίο και βρίσκονται σε αυξημένη εγρήγορση.

Φαίνεται πως η κλιμάκωση του Ελληνο - Τουρκικού ανταγωνισμού μετά την Τουρκική navtex και τις φρεγάτες, το Ελληνο-Αιγυπτιακό σύμφωνο για την Ανατολική Μεσόγειο απαιτεί και τσάκισμα του κόσμου της εργασίας και της νεολαίας που υπηρετεί υποχρεωτικά σε Ελλάδα και Τουρκία και δεν έχει βύσματα να ξεφύγει απ το στρατό. 
Όσο και αν οι πολεμοκάπηλοι αρχηγοί των Ενόπλων Δυνάμεων σε Ελλάδα και Τουρκία και οι κυβερνήσεις και άλλοι ιμπεριαλιστές θέλουν το αίμα μας για τα πετρέλαια και τα κέρδη τους 
εμείς τους απαντάμε. 
ΣΕ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΥΡΚΙΑ ΚΥΠΡΟ ΒΑΛΚΑΝΙΑ 
ΔΕΝ ΠΟΛΕΜΑΜΕ ΔΕΝ ΚΑΤΑΣΤΕΛΟΥΜΕ ΤΑ ΤΑΞΙΚΑ ΜΑΣ ΑΔΕΡΦΙΑ 
ΓΙΑ ΤΟ ΚΕΡΔΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΩΝ ΟΛΙΓΑΡΧΩΝ.
Τα πράγματα είναι πολύ επικίνδυνα.
Μας βλέπουν ως πιόνια και αναλώσιμους.
Εμείς θα είμαστε το κρέας στα κανόνια τους καθώς η Προβολή Στρατιωτικής Ισχύος καθορίζουν τους όρους της Συνδιαχείρισης!
Το ΑΝΤΙΠΟΛΕΜΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ πρέπει να πάρει πρωτοβουλίες και να απαντήσει τώρα.
Οι Έλληνες και Τούρκοι Φαντάροι, οι δύο εργαζόμενοι λαοί Δεν πρέπει να στρέψουν τα όπλα ο ένας ενάντια στον άλλο.
Μαζί πρέπει να παλέψουμε ενάντια σε όσους αδίστακτα μπορεί να μας θυσιάσουν για τα συμφέροντα των EXXON-MOBIL, TOTAL, ENI, ΕΛ.ΠΕ. τον Έλληνα και Τούρκο Βαρδινογιάννη και Λάτση.  
ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932 955437
diktiospartakos.blogspot.com
diktiospartakos@hotmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου