Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου 2020

ΕΤΑΦ/ΓΕΕΘΑ: Έντονος ο φόβος δραματικών εξελίξεων στο Πεντάγωνο καθώς καψόνια-ποινές-βρισιές οδηγούν σε Απόγνωση!

ΑΝ ΑΥΤΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΠΕΝΤΑΓΩΝΟ, ΦΑΝΤΑΣΟΥ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΜΕΘΟΡΙΟ-ΕΙΝΑΙ Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΤΟΥ ΠΑΡΑΛΟΓΙΣΜΟΥ, ΤΩΝ ΒΥΣΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΝΔ

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑΣ για όλους τους στρατευμένους του Μικτού Λόχου Φρούρησης κι Αποδόσεως Τιμών από το ΕΤΑΦ/ΓΕΕΘΑ.

Η κατάσταση έχει γίνει απελπιστικά τραγική τον τελευταίο καιρό, στο θεωρητικά "ΕΠΙΛΕΚΤΟ" λόχο όπου κανείς δεν έχει τοποθετηθεί με ιδία θέληση, καθώς τόσο ο κίνδυνος του COVID-19 αλλά όσο κι η απάνθρωπη -στα όρια ανθρώπινης εξαθλίωσης- τακτική εκπαίδευση σε καθημερινή βάση έχουν δημιουργήσει πολύ ακραίες σκέψεις των στρατιωτών.

Αρχικά, η καθημερινή σώρευση ολόκληρης της δυνάμεως 110 ατόμων σε ένα χώρο που δύναται να φιλοξενήσει ούτε το 50% από αυτούς, αλλά και η μαζική εκπαίδευση και συγκέντρωση τους σε μικρούς ανοικτούς χώρους θέτουν σε κίνδυνο τις ζωές όλων των φαντάρων αλλά και των συγγενών τους λόγω της υψηλής μεταδοτικότητας του COVID-19.

Βέβαια η βάρβαρη αυτή εκπαίδευση που φτάνει μέχρι και τις 6 ώρες ημερησίως, γίνεται κάτω από την κεκαλυμμένη δικαιολογία της χρήσης ειδικής μάσκας.

Οπότε δημιουργείται ένα σκηνικό κωμικοτραγικής ανθρώπινης εξαθλίωσης και υπονόμευσης της αξιοπρέπειας αλλά και της προσωπικότητας κάθε στρατιώτη, αφού οι πολύωρες οπλοασκήσεις και παρελάσεις βηματισμού πνίγουν κάθε καθαρή ανάσα μέσα σε μια συνθετική μάσκα.

Δηλαδή όχι μόνο καλείται ο κάθε στρατιώτης να ολοκληρώσει τη διαδικασία της εκπαίδευσης θέτοντας σε κίνδυνο την προσωπική και δημόσια υγεία, αλλά και να το πράξει χωρίς καθαρές ανάσες απαραίτητες σε κάθε τύπο σωματικής άσκησης.

Από την άλλη, η κοπιαστική καθημερινή εκπαίδευση δεν αρκεί, καθώς οι υπηρεσίες φύλαξης ολόκληρου του στρατοπέδου Παπάγου (Πεντάγωνο) έχουν ανατεθεί σχεδόν αποκλειστικά (11 από τις 13 σκοπιές, άοπλες αλλά και μερικές υπηρεσίες στρατονόμων) στο ΛΦΑΤ.

Το αποτέλεσμα είναι 65 υπηρεσίες ημερησίως να εκτελούνται από περίπου 110 άτομα που συνεχώς μειώνονται λόγω μαζικών φυγών.

Για την ακρίβεια φεύγουν από τον λόχο 2 άτομα την ημέρα, καθώς οι Αξιωματικοί φροντίζουν με απολύτως άμεσο τρόπο να διώξουν τους στρατιώτες τους.

Από τις διαρκείς ψευδείς δηλώσεις περί αριθμού υπηρεσιών, από την φαινομενική ισότητα ως προς την κατανομή τους, όπου ευνοούνται τα άτομα που βρίσκονται στα γραφεία κοντά σε συγκεκριμένο Αξιωματικό, μέχρι τις άνευ λόγου κι αιτίας συνεχείς καμπάνες και τιμωρίες που πέφτουν σχεδόν σε κάθε πρωινή αναφορά, αλλά και τις αδιάλειπτες προσβολές της ανθρώπινης αξιοπρέπειας όπως η μη λειτουργία χώρων υγιεινής (τουαλέτες), η αγηματική εκπαίδευση άοπλων αλλά και ο εκφοβισμός όσων θέλουν να επισκεφθούν κάποιο ιατρείο, έχουν ωθήσει σε απελπιστικές σκέψεις αρκετούς στρατιώτες.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελούν τα καψόνια από πολύ συγκεκριμένο Αξιωματικό του Λόχου με την πρόφαση της εκπαίδευσης, όπου στοιβάζει άοπλους, ασθενείς αλλά και άτομα που δεν μπορούν να ακολουθήσουν τα αγήματα, σε στρατιωτικές παρελάσεις βηματισμού πολλών ωρών υπό την απειλή της στέρησης εξόδου αλλά και της ατίμωσης της εθνικής υπερηφάνειας.

«Η ντροπή που τόσο αισθάνεται» ο Αξιωματικός για τους στρατιώτες του λόχου δεν φαίνεται βέβαια να συμβαδίζει με τις απόψεις άλλου αρμόδιου Αξιωματικού του Τάγματος, ο οποίος βρίσκεται σε «υπόγεια συσκότιση» για αρκετά θέματα που αφορούν την θητεία των στρατιωτών στο ΛΦΑΤ.

Άτομο που υπέστη σοβαρή σωματική ζημιά, που χρήζει μάλιστα χειρουργική επέμβαση, όχι μόνο διαπομπεύθηκε σαν «άσωτος υιός», μπροστά σε όλο το λόχο, αλλά απειλήθηκε να εκδιωχθεί ακόμα κι από το σώμα.

Όσο για τις τιμητικές άδειες αυτού του τόσου τιμητικά άξιου λόχου σβήνονται, κόβονται και τρώγονται από συγκεκριμένο Αξιωματικό.

Καμία αναφορά ειδικών δυνάμεων δεν είναι πιο τρομακτική από την πρωινή αναφορά του ΛΦΑΤ όπου οι αναφερόμενοι τιμωρούνται με επιπρόσθετες ποινές καθώς δεν φτάνουν στα ντεσιμπέλ που απαιτούνται για να «ακούει» η Διοίκηση.

Εκπαίδευση, άγημα, γραφείο, σκοπιά, υπηρεσία, αγγαρείες, καθαριότητες, παρελάσεις, σημαία αφήνουν περίπου 3 με 4 ώρες ύπνου στους σχεδόν ημιλιπόθυμους στρατιώτες που πρέπει να προστατεύσουν το επιτελείο του Αρχηγού του ΕΣ....

Ο Στρατός της Υποκρισίας και της Εθνικιστικής πώρωσης, της Καταπίεσης και της Εκμετάλλευσης. 

ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ

ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932 955437 

diktiospartakos.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου