Τρίτη 20 Οκτωβρίου 2020

Αυξάνουν την Στρατιωτική θητεία στους 12 μήνες με πρόσχημα την ένταση στα Ελληνο-Τουρκικά

Για μια ακόμη φορά η αδίστακτη κυβέρνηση της Ακροδεξιάς ΝΔ που σέρνει τους μαθητές στα δικαστήρια για να τους δικάσει γιατί είναι Κακούργημα να τους αμφισβητείς...
Αυτοί που εξαφανίζουν εργασιακά δικαιώματα και χαρίζουν Εκατομμύρια Ευρώ στους φίλους τους εφοπλιστές... 
Επιτίθενται στην Νεολαία απαιτώντας Αύξηση της Στρατιωτικής Θητείας.
Μάλιστα, χρησιμοποιούν ως πρόσχημα την ένταση του ελληνο-τουρκικού ανταγωνισμού για το πως θα μοιράσουν Αιγαίο και Ανατολική Μεσόγειο.
Όλο  το πακέτο των εξαγγελιών του Μητσοτάκη στη ΔΕΘ είναι εδώ:
Αύξηση της Στρατιωτικής Θητείας
Πολεμικοί εξοπλισμοί 62 ΔΙΣ Ευρώ με προνομιακό προμηθευτή τις Αμερικανικές Πολεμικές Βιομηχανίες, ενώ η Αμερικανική ΟΝΕΧ παίρνει το σύνολο των Ναυπηγείων και προίκα τις παραγγελίες τεσσάρων φρεγατών!
Προσλήψεις 15.000 Μισθοφόρων Στρατιωτών ΟΒΑ και Επαγγελματιών Οπλιτών.
Αύξηση του εισακτέων στις Στρατιωτικές Σχολές ενώ αυξάνονται καθημερινά οι καταγγελίες για την Αθλιότητα και Βαρβαρότητα που επικρατεί σε αυτές. 
Ο υπουργός Πολέμου, Ν. Παναγιωτόπουλος, από τη Θάσο όπου βρίσκεται για τις εορταστικές εκδηλώσεις που γίνονται στο νησί για την απελευθέρωσή δεν παρέλειψε να προαναγγείλλει άμεση αύξηση της στρατιωτικής θητείας.
«Πολιτική και στρατιωτική ηγεσία είναι ισχυρές και αποφασισμένες να προστατεύσουν τα δίκαια και την κυριαρχία της Ελλάδας» σημείωσε. «Σε συνδιασμό με τις προσλήψεις των ΕΠΟΠ και την αύξηση των σπουδαστών στις παραγωγικές σχολές, θα ενισχύσουν σημαντικά τις Ένοπλες Δυνάμεις», είπε ο κ. Παναγιωτόπουλος.
Ποια Άμυνα; 
Τον Στρατό Πάροχο Ασφάλειας -Χωροφύλακας των λαών, Μπράβος των αγωγών και των εξεδρών των πετρελαϊκών εταιρειών και όχι μόνο, εγγυητή του Μεγαοϊδεατισμού της ελληνικής άρχουσας τάξης συγκροτούν!
Για αυτό λοιπόν η κυβέρνηση Μητσοτάκη προχωρά σε αλλαγή της Δομής των Ενόπλων Δυνάμεων με κεντρικό σημείο τον δεύτερο Ναύσταθμο στην Σούδα και στην κατασκευή Πολεμικού Στόλου για την Ανατολική Μεσόγειο.
Για μια ακόμη φορά οι κυβέρνηση της ΝΔ κρύβει τις αντιδραστικές πολεμοκάπηλες επιλογές της που σπέρνουν Στρατιωτικοποίηση και οικοδομούν το Ισραήλ των Βαλκανίων πίσω από τις Εισηγήσεις των Μιλιταριστών του Πενταγώνου.
Οι τελευταίοι Υποκριτικά μιλούν για Ισότητα που εξασφαλίζεται μέσω της Αύξηση της Στρατιωτικής Θητείας στον Στρατό Ξηράς.
Οι 12 μήνες στα φυλάκια και στα αισχρά στρατόπεδα του Έβρου και των νησιών συγκρίνεται με τη θητεία της Λούφας των βυσμάτων της ΟΝΝΕΔ-ΝΔ στις μονάδες του Πολεμικού Ναυτικού και Αεροπορίας όπου Σκαραμαγκάς και η Ελευσίνα θεωρούνται Παραμεθόριος;
Οι σμηνίτες και οι ναύτες κάνουν ή όχι 3 και 4 λιγότερους μήνες θητείας λόγω των Άγραφων Αδειών OFF ακόμη και όταν υπηρετούν στον Ναύσταθμο της Σαλαμίνας ή οι ναύτες με καταγωγή από την Κέρκυρα όταν υπηρετούν στο νησί τους;
Για ποια Ισότητα μας μιλάνε; 

Μας κάνουν και τους καλούς ότι μας δίνουν εναλλακτικές !
Μιλούν για διζωνική θητεία, δηλαδή όσοι φαντάροι επιλέγουν να πάνε στα σύνορα θα υπηρετούν 9 μήνες, ενώ όσοι πάνε στα αστικά κέντρα θα υπηρετήσουν 12. 
Λες και με αυτό τον στόχο δεν Αυξάνονται σε 9 από 6 οι μήνες που υπηρετείς στην Παραμεθόριο.
Το οικονομικό και ψυχολογικό κόστος που μας φορτώνουν δεν τους νοιάζει!
Οι Στρατιωτικοί ενδιαφέρονται μόνο για τα Προνόμια τους, πως να εξασφαλίσουν όσο το δυνατόν περισσότερους Δούλους Φαντάρους για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα.
Η κυβέρνηση έβαλε τους δημοσιογράφους να προετοιμάσουν το έδαφος για να μετρήσει αντιδράσεις.
Έχει τεράστια σημασία η επιτυχία της Αντιπολεμικής πορείας το Σαββάτο 24/10.
Το ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ από την πρώτη στιγμή βρέθηκε απέναντι σε αυτές τις Πολεμοκάπηλες επιλογές.
Με Κίνημα Μαζικό Μέσα και Εξω από τον Στρατό, ενάντια στον Πόλεμο , τον Εθνικισμό, τον Ρατσισμό και το Φασισμό.
Το Κάλεσμα μας βρήκε πρόθυμους συναγωνιστές σε σχολεία, πανεπιστήμια και εργασιακούς χώρους.
ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΧΑΡΗ

ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ

ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932 955437 

diktiospartakos.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου