Κυριακή 11 Οκτωβρίου 2020

124 ΠΒΕ: Βούλωσε το και πάρε Αναβολή αν δεν αντέχεις την σκληρή δουλειά!

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑΣ 
Οι 16 σμηνίτες της προκατάταξης, σχεδόν εκδικητικά, τράβηξαν την μεγαλύτερη κούραση. Έχοντας μπει τρεις μέρες πριν τους υπόλοιπους της κανονικής κατάταξης, καθάρισαν όλους τους θαλάμους της 1ης και της 2ης μοίρας και το κεντρικό κτίριο διοίκησης και όλους τους εξωτερικούς χώρους γύρω από αυτά. 
Την Δευτέρα 14/09 όταν άρχισαν να μπαίνουν όλοι οι νεοσύλλεκτοι σμηνίτες τα παιδιά της προκατάταξης ήταν όλοι μέρα στον εφοδιασμό, στα μαγειρεία και στα εστιατόρια, έχοντας να εξυπηρετήσουν 420 άτομα. 

Το βράδυ 10 από τα 16 παιδιά επισκέφτηκαν τα ιατρεία παραπονούμενοι για πόνους στην πλάτη και στα πόδια από την υπερβολική κόπωση! 

Εκεί ένα στέλεχος του Υγειονομικού τους υποδέχτηκε "θερμά" λέγοντάς τους πως «αν δεν αντέχετε πάρτε αναβολή». 

Μάλιστα, συνέχισε την επίθεση της βρίζοντας όπως «βούλωσε το», που είπε σε έναν σμηνίτη μετά από στιχομυθία. 

Το ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ θεωρεί ότι η καταγγελία των συναδέλφων σμηνιτών περιγράφει την πραγματικότητα της Στρατιωτικής Θητείας. 

Ακραία εργασιακή εκμετάλλευση και επιθετική-υβριστική συμπεριφορά των στρατιωτικών όταν Αρνείσαι να σε αντιμετωπίζουν ως Σκλάβο.
Μια θητεία που μας μετατρέπει σε Σκλάβους των Στρατιωτικών, να συντηρούμε τα στρατόπεδα, να δουλεύουμε δωρεάν για τον Στρατό, το κράτος και τους Δήμους.
Για αυτό Αυξάνουν την Στρατιωτική θητεία...
Για αυτό επιδιώκουν να επιβάλλουν την Στράτευση στα 18...
ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΗ ΧΑΡΗ!

ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ

ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932 955437 

diktiospartakos.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου