Κυριακή 18 Οκτωβρίου 2020

865 ΤΕΝΕΦ: Υποχρεώνουν τους φαντάρους σε μεγάλα έξοδα και τους "τρώνε" τις Άδειες!

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑΣ φαντάρων από το 865 ΤΕΝΕΦ
Καταρχάς, αρμόδιος Αξιωματικός της μονάδας υποχρεώνει όλους τους φαντάρους να αγοράζουν το πράσινο μπερέ που δεν μας έχει χορηγηθεί (όπως ο μπλε) τα διακριτικά και ένα πράσινο τζόκεϊ που φοράμε μέσα στη μονάδα με συνολικό κόστος γύρω στα 40 ευρώ ! Μας λέει μόνο όποιος έχει πολύ σοβαρό οικονομικό πρόβλημα θα του το χορηγήσουμε εμείς, που οποίος έχει δοκιμάσει να πει τίποτα του τον χρεώνει κανονικά στο ΚΨΜ, ενώ ακολουθούν και άλλες εκδικητικές πράξεις.
Επίσης εάν κάποιος έχει διπλή έξοδο το Σαββατοκύριακο δεν μας αφήνει να λείπουμε και τις 2 ημέρες χωρίς να παρουσιαστούμε στη μονάδα πρώτα , έστω και για 3 ώρες που δεν υπάρχει τίποτα για εμάς να κάνουμε εκεί (με όλους μας να απέχουμε τουλάχιστον 1 ώρα με τα μέσα , και το στρατόπεδο να βρίσκεται 15 λεπτά μακριά από την κοντινότερη στάση με τα πόδια ). 
Καταλαβαίνετε ότι αυτοί που έχουν διανυκτέρευση τις καθημερινές και θέλουν να πάνε σπίτι τους, πρέπει να μπουν στις 06.30 π.μ. αναγκάζονται είτε να μπουν στις 22.30 μ.μ. το βράδυ , είτε να πάρουν ταξί την επόμενη ημέρα εάν δεν έχουν δικό τους όχημα αφού οι ώρες δεν βγαίνουν . 
Υπήρξε περίπτωση που χρέωσαν σε συνάδελφο που υπηρετεί οχτώ (8) μήνες, τις 7 ημέρες ειδικής άδειας που είχαμε πάρει όλοι λόγω κορονοϊού ή τουλάχιστον έτσι μας είχαν όταν παρουσιαστήκαμε στη μονάδα, σαν κανονική άδεια!
Ενώ είναι γνωστό ότι ο συνάδελφος αντιμετωπίζει ένα πολύ σοβαρό θέμα επαγγελματικής ευκαιρίας και οικονομικής δυσχέρειας πιέζεται να υπηρετήσει περισσότερο. 
Τιμωρία.
Απειλές.
Ειρωνείες.
Κρατήσεις χωρίς λόγο.
Είναι οι μέθοδοι που οι Αξιωματικοί αντιμετωπίζουν τους φαντάρους.
Αυτά συμβαίνουν στο 865 ΤΕΝΕΦ.
Αυτά συμβαίνουν στις Ειδικές Δυνάμεις.
Εμείς απαιτούμε την παρέμβαση της Ιεραρχίας και του ΓΕΣ.
Πρέπει επιτέλους να εξασφαλίσουν τη δωρεάν μετακίνηση μας και να μας χορηγούν Δωρεάν τα είδη που απαιτούν οι μονάδες.
Τι θα πεις να μπορείς να τα Αγοράσεις αλλιώς θα στα δώσουμε εμείς...
Είστε Υποχρεωμένοι να μας τα δώσετε όλα Δωρεάν.
Συνάδελφοι αντισταθείτε.
Σταθείτε στο πλευρό του ΔΙΚΤΥΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ.
Μόνο με Κίνημα Μέσα και Έξω από τον Στρατό μπορούμε να Υπερασπίσουμε τα Δικαιώματα του Φαντάρου πολίτη με Στολή, να σταθούμε ενάντια στον Πόλεμο, τον Εθνικισμό και το Φασισμό.
ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ

ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932 955437
diktiospartakos.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου