Τρίτη 27 Οκτωβρίου 2020

Παστίδα Ρόδου: Κόβουν ξανά τις Άδειες και τις Μεταθέσεις των φαντάρων


ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑΣ
Καταγγελίες των φαντάρων που έχουν κλείσει το 5-6μηνο στην παραμεθόριο και τους κόβουν τις άδειες για χάρη της πολεμικής ετοιμότητας. 
Σε κακή ψυχολογική κατάσταση είναι αρκετοί φαντάροι λόγω της πολεμικής ετοιμότητας που τους κόβει τις νόμιμες και δίκαιες μεταθέσεις τους. 
Η πικρία αυτών των παιδιών που δεν έχουν βύσμα και συμφέροντα στο στρατό φαίνεται πως δεν μπορεί να καλυφθεί από το Εθνικό επίσημο αφήγημα για μονομερή Τουρκική επιθετικότητα στα κυριαρχικά μας δικαιώματα.
Για μια ακόμη φορά οι συνάδελφοι αποδεικνύεται ότι είναι τα πραγματικά θύματα του ελληνο-τουρκικού ανταγωνισμού.
Τα δικαιώματα των φαντάρων θυσιάζονται στην σύγκρουση για τις ΑΟΖ, τα ενεργειακά κοιτάσματα και τον έλεγχο των θαλάσσιων ενεργειακών-εμπορικών ροών.
Αποκαλύπτεται ότι τόσο οι φαντάροι, όσο και το σύνολο των εργαζομένων και της νεολαίας μπαίνουν σε καθεστώς έκτακτης ανάγκης, όπου τα δικαιώματα μας εξαφανίζονται ώστε να εξυπηρετηθούν οι ανάγκες του ελληνικού κεφαλαίου.

Το μόνο που μένει είναι κάθε φαντάρος να μάθει ποια είναι η θέση του και να πάρει θέση.

Ποιοι είναι αυτοί που καλούν Τούρκο και Έλληνα φαντάρο να Αλληλοσφαγούν και γιατί;

Να σκοτώσουμε και να σκοτωθούμε για τις ΑΟΖ, τα ενεργειακά κοιτάσματα, τον έλεγχο των θαλάσσιων δρόμων ενέργειας και εμπορίου σε Αιγαίο και Ανατολική Μεσόγειο.

Να σκοτώσουμε και να σκοτωθούμε για το ελληνικό και τουρκικό κράτος που συνεργάζονται στο ΝΑΤΟ, δρουν μαζί στις ιμπεριαλιστικές επεμβάσεις και στους πολέμους τρομοκράτησης των λαών, τσακίζουν-εκμεταλλεύονται-καταπιέζουν τους πρόσφυγες  που προκάλεσαν οι πόλεμοι και επεμβάσεις που συμμετέχουν.

ΔΕΝ ΠΟΛΕΜΑΜΕ για την ελληνική ολιγαρχία, ΗΠΑ, ΝΑΤΟ και ΕΕ. 
ΔΕΝ ΣΚΟΤΩΝΟΥΜΕ και δεν σκοτωνόμαστε για τα συμφέροντα της EXXON-MOBIL, TOTAL, Λάτση, Μυτιληναίου και Βαρδινογιάννη.
ΔΕΝ ΚΥΝΗΓΑΜΕ Πρόσφυγες-ΔΕΝ ΚΑΤΑΣΤΕΛΛΟΥΜΕ απεργιακούς αγώνες.
ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΗ ΧΑΡΗ!

ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ

ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932 955437 

diktiospartakos.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου