Παρασκευή 2 Οκτωβρίου 2020

ΑΘΛΙΟΤΗΤΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΑΜΥΝΑΣ-Βάλανε τους φαντάρους να πληρώσουν τα εισιτήρια στην Επιφυλακή αλλά Αποζημιώνουν τους Αξιωματικούς!

Αυτή είναι η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ που αγωνιά για τις χαμένες ώρες μαθήματος λόγω των καταλήψεων...
Αυτή είναι η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ που Υποκρίνεται ότι νοιάζεται για το καλό της νεολαίας που όμως δαιμονοποιεί χρεώνοντας την τις ευθύνες για τη διάδοση του Κορονοιού που διέδωσαν οι κυβερνητικές επιλογές.
Αυτή είναι η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ που θέλει να αυξήσει την στρατιωτική θητεία και να πηγαίνει τους νέους Στρατό στα 18.
Πρόσφατα προπαγάνδισαν πόσο νοιάζονται για τους Στρατιωτικούς, αδιαφορώντας για μια ακόμη φορά για τους φαντάρους.
Βγήκαν τα δημοσιογραφικά παπαγαλάκια να διαφημίσουν την "Έκτακτη οικονομική ενίσχυση του προσωπικού των Ενόπλων Δυνάμεων"
Αυτό που συμβαίνει είναι ότι ανταμείβουν Αξιωματικούς-Υπαξιωματικούς,
όχι όμως τους φαντάρους.
Κατόπιν πρωτοβουλίας της Πολιτικής Ηγεσίας του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας και σύμφωνα με την εισήγηση της Στρατιωτικής Ηγεσίας, εγκρίθηκε έκτακτο κονδύλι ύψους 15.000.000 ευρώ, για την οικονομική ενίσχυση του προσωπικού των Ενόπλων Δυνάμεων.
Τα παραπάνω ποσά είναι επιπρόσθετα της καταβληθείσας αποζημίωσης λόγω ανάκλησης των θερινών αδειών του προσωπικού προκειμένου αυτής να ανταποκριθούν στις έκτακτες συνθήκες του τελευταίου τριμήνου.

Ενώ λοιπόν μοιράζουν Εκατομμύρια ευρώ στους στρατιωτικούς Αδιαφορούν για τους συναδέλφους.
Το Υπουργείο Άμυνας επαναλαμβανόμενα Αδικεί τους φαντάρους, παραβιάζει τα δικαιώματα μας και μας βάζει να πληρώνουμε για να κάνει τους Άδικους Πολέμους της.
Προσέξτε:
Την άνοιξη μας είπαν ότι κάνουν πόλεμο στους Πρόσφυγες.
Αφού έκοψαν τις Άδειες των συναδέλφων μας υποχρέωσαν να πηγαινοερχόμαστε στα στρατόπεδα πληρώνοντας το κόστος μετακίνησης.
Μιλάμε για ένα κόστος εκατοντάδων ευρώ που απαίτησαν να πληρώσουν οι φαντάροι που αμείβουν με 8,7 ευρώ μηνιαίως!  
Την περίοδο του Κορονοιού έκοψαν ξανά τις άδειες -π.χ. στην Κύπρο οι φαντάροι της ΕΛΔΥΚ έχασαν τα λεφτά που είχαν δώσει για τα εισιτήρια-, μας έκλεισαν για 2,5-3 μήνες στις μονάδες υποχρεώνοντας μας σε τεράστια έξοδα καθώς αναγκαστήκαμε να πληρώνουμε για το φαγητό, το νερό, το πλύσιμο των ρούχων κλπ.
Την περίοδο του καλοκαιριού, για ένα διάστημα 2,5 μηνών υπήρξαν δύο Πολεμικές Κινητοποιήσεις.
Ξανά οι φαντάροι διατάχθηκαν να κόψουν άδειες, να πληρώσουν εκατοντάδες ευρώ σε μετακινήσεις και φυσικά όλα τα έξοδα παραμονής τους στις άθλιες μονάδες του Στρατού.
Όλα αυτά τα ζητήματα τα θίξαμε ως ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ και απαιτήσαμε την Οικονομική Αποζημίωση των συναδέλφων.
Και τι έκανε το Υπουργείο Άμυνας;
Αποφάσισε να δώσει 15 Εκατομμύρια ευρώ στους στρατιωτικούς!

Διαβάζουμε:
Ένοπλες Δυνάμεις: Πόσες ΗΕΕ θα πάρουν τα στελέχη
Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Armyvoice.gr τα πληρώματα των πλοίων του Πολεμικού Ναυτικού, σύμφωνα με τις εισηγήσεις αναμένεται να λάβουν 12 ΗΕΕ το καθένα, που σημαίνει €360 μεικτά (περίπου €325 καθαρά). Τα υπόλοιπα στελέχη του Πολεμικού Ναυτικού αναμένεται να λάβουν 5 ΗΕΕ δηλαδή €159 μεικτά, ενώ ανάλογο θα είναι το ποσό και για το πολιτικό προσωπικό.
Στον Στρατό Ξηράς προσανατολίζονται να δώσουν 3 – 5 ΗΕΕ σε κάθε στέλεχος, δηλαδή περίπου €90 με €150 μεικτά, ανάλογα με την περιοχή που βρίσκεται η Μονάδα (σύνορα ή ενδοχώρα). Τα ποσά αυτά θα ισχύσουν και για το πολιτικό προσωπικό.
Τέλος για την Πολεμική Αεροπορία οι σκέψεις είναι να δοθούν 10 ΗΕΕ στις πτέρυγες Μάχης και σε μονάδες που ήταν σε ετοιμότητα και ανάλογα ποσά στο πολιτικό προσωπικό που υπηρετεί σε αυτές. Στο υπόλοιπο προσωπικό δεν αναμένεται να δοθεί κάποιο ποσό.
Αυτές είναι οι πλέον επικρατέστερες προτάσεις. Τα ποσά θα οριστικοποιηθούν σύντομα από τις αρμόδιες οικονομικές υπηρεσίες, ώστε να προσαρμοστούν στο ποσό των €15.000.000 που θα είναι το σύνολο της δαπάνης.
Πρόκειται για μια τεράστια Αδικία για τους στρατευμένους.
Όλοι αυτοί που μιλούν για "εθνική ενότητα" αποδεικνύεται ότι μας θεωρούν Αναλώσιμους για τα συμφέροντα των πλουσίων, μας Αδικούν με τον χειρότερο τρόπο.
Τους νοιάζουν μόνο τα Προνόμια του στρατιωτικού κατεστημένου και μας έχουν σκλαβάκια τους!
Εμείς Απαιτούμε να δοθούν Αποζημιώσεις στους φαντάρους και όσες Άδειες τους οφείλονται.
Καλούμε τους συναδέλφους να βγουν στην Αναφορά Παραπονούμενοι και σε όλα τα κλιμάκια της Ιεραρχίας.
ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ

ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932 955437
diktiospartakos.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου