Τετάρτη 25 Νοεμβρίου 2020

Δεκέμβρης ο μήνας της πρόσληψης χιλιάδων Μισθοφόρων Στρατιωτών


Το Δεκέμβριο οι προσλήψεις ΕΠΟΠ. Ανακοίνωση ΓΕΕΘΑ
Ύφεση 10%, 100 νεκροί τη μέρα και η κυβέρνηση προσλαμβάνει χιλιάδες Μισθοφόρους Στρατιώτες!
Πρόσφατα, το φως της δημοσιότητας είδαν άρθρα που έθεταν προβληματισμούς για τον Προυπολογισμό του 2021, καθώς όλοι προβλέπουν ότι η Ύφεση θα ξεπεράσει το 10%, ενώ η κυβέρνηση απαιτείται να αναπροσαρμόσει την πολιτική, αντικαθιστώντας την εγκληματική της αμέλεια με σοβαρά μέτρα αντιμετώπισης του Κορονοιού.
Όμως αφενός η κυβέρνηση της ΝΔ συνεχίζει να ενισχύει τους εργοδότες και τον Ιδιωτικό Τομέα Υγείας, ενώ αρνείται να ενισχύσει το Δημόσιο Σύστημα Υγείας.
Αντί να αναθεωρήσει, μειώνοντας το ποσοστό του Προυπολογισμού για τον Πόλεμο, το πολλαπλασιάζει, καθώς συνεχίζει τα προκλητικά πολεμικά συμβόλαια και τους σχεδιασμούς για τις προσλήψεις δεκάδων χιλιάδων Μισθοφόρων Στρατιωτών.
Πολεμικοί Εξοπλισμοί και προσλήψεις Μισθοφόρων που δεν έχουν καμιά σχέση με την προπαγάνδα τους για την Άμυνα, αλλά στοχεύουν στην εξυπηρέτηση της επιθετικής-επεκτατικής πολιτικής της ελληνικής άρχουσας τάξης. 
Δεν είναι τυχαίο ότι όλο αυτό το χρονικό διάστημα εντείνονται οι πολιτικές διεργασίας για την ενίσχυση των Πολεμικών Αξόνων Ελλάδας-Κύπρου-Αιγύπτου-Ισραήλ, υπογράφηκε Πολεμική Συμφωνία μεταξύ Ελληνικού κράτους και Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων, ενώ η μία άσκηση διαδέχεται την άλλη. Είναι χαρακτηριστική η διεξαγωγή της άσκησης ΜΕΔΟΥΣΑ 2020, μεταξύ των Ενόπλων Δυνάμεων Ελλάδας-Αιγύπτου! 

Το Δεκέμβριο λοιπόν οι προσλήψεις ΕΠ.ΟΠ.
ΤΟ Υπουργείο Άμυνας επίσπευσε τις διαδικασίες προκειμένου μέχρι το τέλος του 2020 να έχουν εκδοθεί οι αρχικές προκηρύξεις και στις αρχές του 2021 να καταταχθούν οι πρώτοι 1600 Επαγγελματίες Οπλίτες (ΕΠ.ΟΠ.) και 1000 Οπλίτες Βραχείας Ανακατάταξης (Ο.Β.Α.) (600 ΣΞ, 200 ΠΝ, 200 ΠΑ).
Μάλιστα, το ΥΠΕΘΑ αντιμετωπίζοντας την άρνηση της νεολαίας να ενταχθεί ως Μισθοφόρος στον νέο ελληνικό αστικό στρατό προχωρά στην αναθεώρηση των όρων πρόσληψης ΟΒΑ. 
Για να τον κάνει πιο "ελκτικό" υπάρχουν σκέψεις για τροποποίηση του ορίου ηλικίας όσων Ο.Β.Α. επιθυμούν να συμμετάσχουν ως υποψήφιοι στο θεσμό των ΕΠ.ΟΠ. (31ο αντί 28ο έτος), αλλά και επιπλέον μοριοδότηση για την επιλογή τους ως ΕΠ.ΟΠ..
Σύμφωνα με την αρθρογραφία η κυβέρνηση της ΝΔ προχωρά την υπογραφή και δημοσίευση στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως των ΚΥΑ πρόσληψης τόσο των ΕΠ.ΟΠ. όσο και των Ο.Β.Α. και την προώθηση σε τελικό στάδιο υπογραφών και δημοσίευσης των σχεδίων νόμου για την τροποποίηση κριτηρίων πρόσληψης.
Ο Δεκέμβριος θα είναι ο επομένως ο μήνας πρόσληψης των χιλιάδων Μισθοφόρων Στρατιωτών.
Παράλληλα και ταυτόχρονα το ΥΠΕΘΑ δρομολογεί την πολύ μεγάλη αύξηση του αριθμού των στρατιωτικών. Σε τελικό στάδιο έγκρισης και υπογραφής της σχετικής ΚΥΑ η αύξηση των εισακτέων στα ΑΣΕΙ και στα ΑΣΣΥ για το ακαδημαϊκό έτος 2021.
Θυμίζουμε την σχετική πρόσφατη ανακοίνωση μας:
251 Νεκροί σε 6 μέρες αλλά η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ προσλαμβάνει χιλιάδες Αστυνομικούς και Μισθοφόρους Στρατιώτες

Νομίζουμε ότι είναι ανάγκη να συνειδητοποιήσουμε ένα βασικό ζήτημα: 
Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ δεν Δολοφονεί τον λαό μας λόγω κακής διαχείρισης. 
Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Δολοφονεί τον λαό μας εξαιτίας των ταξικών της επιλογών, επειδή επιδιώκει την υλοποίηση των στρατηγικών στοχεύσεων της άρχουσας τάξης. 
Προσέξτε τι ζητήματα θέτουν οι πολιτικοί εκπρόσωποι της ΝΔ και οι προπαγανδιστές της κυβέρνησης.
Επιχειρούν να καλύψουν με ένα εθνικό μανδύα την ταξική-αστική πολιτική τους και μιλούν δια τη Διεξαγωγή τριών Πολέμων που δίνει το Έθνος ταυτόχρονα σε τρία πεδία:
σε Οικονομία-ενάντια στον Κορονοιό-ενάντια στην Τουρκία του Ερντογάν
Δεν θα ενισχύσει το Δημόσιο Σύστημα Υγείας, ούτε θα προσλάβει γιατρούς και νοσηλευτές, δεν θα φτιάξει τις απαιτούμενες ΜΕΘ, ούτε θα ανοίξει τα κλειστά Νοσοκομεία. 
Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ θωρακίζει το κράτος Άμυνας/Ασφάλειας με μέσα και προσωπικό προκειμένου να εξασφαλίσει ένα περιβάλλον Ασφάλειας σε επενδυτές και πετρελαϊκές εταιρείες. 
Απαντά λοιπόν στον οξυνόμενο ταξικό ανταγωνισμό με περισσότερη Καταστολή και μέτρα Ολοκληρωτικού χαρακτήρα, εκμεταλλευόμενη φυσικά όλο το πλούσιο οπλοστάσιο κρατικής τρομοκρατίας της έχει κληρονομήσει οι κυβερνήσεις ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ.
Μπορεί λοιπόν ο λαός μας να ζητά περισσότερα λεωφορεία και πρόσληψη οδηγών αλλά η κυβέρνηση της ΝΔ θα προμηθευτεί εκατοντάδες περιπολικά και 788 μοτοσυκλέτες για τους Πραιτοριανούς της ΔΙΑΣ.


Η κυβέρνηση της ΝΔ δεν θα προσλάβει σε μόνιμες θέσεις Γιατρούς και Νοσηλευτές παρά το γεγονός ότι υπάρχουν χιλιάδες Κενές Θέσεις...
Ο Χρυσοχοίδης και το ΠΡΟΠΟ προχώρησαν σε προκήρυξη για προσλήψεις 1.500 Ειδικών Φρουρών. Συγκεκριμένα, πρόκειται για ένα νέο ειδικό Σώμα εκπαιδευμένων αστυνομικών συγκροτείται με το όνομα «Ομάδα Προστασίας Πανεπιστημιακών Ιδρυμάτων».
Είναι ένα ακόμη σώμα Πραιτοριανών που συγκροτείται γιατί το Φοιτητικό Κίνημα πρέπει να εξαφανιστεί, πρέπει να προχωρήσει ανεμπόδιστα η πρωτοφανή σύνδεση των Πανεπιστημίων με τον Στρατό, το ΝΑΤΟ, τις Πολεμικές Βιομηχανίες, καθώς υποτάσσονται συνολικά στους επιχειρηματίες.

Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ απαντά επίσης στον εντεινόμενο ελληνο-τουρκικό ανταγωνισμό για τις ΑΟΖ, τα ενεργειακά κοιτάσματα και τον έλγχο των θαλάσσιων εμπορικών και ενεργειακών ροών παγκόσμιας σημασίας σε Αιγαίο και Ανατολική Μεσόγειο, απογειώνοντας την Πολεμική Προετοιμασία.
Στις τρομακτικές αγορές όπλων των 62 ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ Ευρώ έρχονται να προστεθούν οι χιλιάδες Προσλήψεις Μισθοφόρων Στρατιωτών.
Μας λένε ότι έχουν πρόβλημα, ότι δεν τους φτάνουν οι Μισθοφόροι που έχουν, είναι μεγάλοι ηλικιακά.
Δεν είναι όμως αιτία της αντιδραστικής αναδιοργάνωσης του Στρατού η Ανανέωση.
Αιτία είναι ο νέος πιο πολεμικός-κατασταλτικός ρόλος που αναλαμβάνει ο Ελληνικός Στρατός, η συγκρότηση του Ισραήλ των Βαλκανίων.


Ενώ λοιπόν έχουν εξαγγείλει την Αύξηση της Στρατιωτικής Θητείας, παράλληλα προχωρούν την υλοποίηση των πολεμικάπηλων σχεδιασμών τους. Η αρχή έγινε  στη ΔΕΘ, όταν δια στόματος του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, όταν ανακοίνωσε ότι θα πραγματοποιηθούν σε βάθος πενταετίας 15.000 προσλήψεις Μισθοφόρων Στρατιωτών . 
Το σχέδιο λοιπόν προχωρά άμεσα και σύμφωνα με πληροφορίες, η Κοινή Υπουργική Απόφαση των υπουργείων Άμυνας, Οικονομικών και Εσωτερικών είναι σχεδόν έτοιμη και εντός των επόμενων ημερών θα κατατεθεί στη Βουλή.
Η Απόφαση περιλαμβάνει, την εισαγωγή 516 επιπλέον σπουδαστών στις Στρατιωτικές Σχολές για το 2021, καθώς και την πρόσληψη 1.600 Επαγγελματιών Οπλιτών (ΕΠ.ΟΠ.) και 1.000 Οπλιτών Βραχείας Ανακατατάξεως (Ο.Β.Α.). 
Άρα πιο μεγάλο Στρατό συγκροτούν για να καλύψει περισσότερες επιχειρησιακές ανάγκες. 
Χωροφύλακας των λαών σε Βαλκάνια και Ανατολική Μεσόγειο, Αφρική και Μέση Ανατολή, κυνηγός προσφύγων-μεταναστών, Πάροχος Ασφάλειας των Επενδυτών, σιδερένια φτέρνα του κινήματος του κόσμου της εργασίας, πολεμική αιχμή για την επιβολή των συμφερόντων του ελληνικού κεφαλαίου είτε σε εθνικό επίπεδο, είτε στο πλαίσιο των ιμπεριαλιστικών σχεδιασμών.

Η περίοδος επομένως του Κορονοιού σηματοδοτεί την επίθεση στον κόσμο της εργασίας και την νεολαία σε όλα τα επίπεδα:
Απαγόρευση του Πολυτεχνείου και ανάδειξη του πλούσιου κατασταλτικού οπλοστασίου με την συνδρομή δικαστών και δημοσιογράφων, Απαγόρευση της Απεργίας και εξαφάνιση των όποιων εργατικών δικαιωμάτων, με παράλληλη δαιμονοποίηση της και Ταπείνωση της Νεολαίας, που πρέπει να σκύψει το κεφάλι και να  αποδεχτεί ότι θα είναι το κρέας στα κανόνια τους, Πραιτοριανός της αστικής τάξης, σκλάβος των εργοδοτών.
Να μην τους κάνουμε τη χάρη.
ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ

ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932 955437
diktiospartakos.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου