Τετάρτη 25 Νοεμβρίου 2020

32 Α/Κ ΜΜΠ- 32η Ταξιαρχία Πεζοναυτών: οι φαντάροι στήνουν σκηνές στο Νοσοκομείο Βόλου αλλά με 2 κρούσματα Αρνούνται να τους κάνουν ΤΕΣΤ


Η κυβέρνηση της ΝΔ τρέχει να κρύψει τις δολοφονικές συνέπειες της πολιτικής της που όχι μόνο χαρακτηρίζεται από Εγκληματική Αμέλεια, αλλά και σχεδιασμένη επίθεση στο Δημόσιο Σύστημα Υγείας με στόχο την εξυπηρέτηση του Ιδιωτικού τομέα. Δεν προσλαμβάνει Γιατρούς και Νοσηλευτές, δεν φτιάχνει ΜΕΘ, αλλά εντείνει την Στρατιωτικοποίηση!
Αυτές οι ταξικές επιλογές τους σημαίνουν θανάτους για τον λαό μας, κέρδη για τους επιχειρηματίες ακόμη και την περίοδο της Πανδημίας.
Είναι η ίδια περίοδος που εντείνεται η εργασιακή εκμετάλλευση των φαντάρων από τον πολυδιαφημισμένο "κοινωνικό ρόλο του στρατού".
Η διάθεση κοινωνικής προσφοράς των φαντάρων αποτελεί αντικείμενο εκμετάλλευσης από τους στρατιωτικούς και το Υπουργείο Άμυνας.
Όσο όμως αναβαθμίζεται η Εργασιακή Εκμετάλλευση των φαντάρων τόσο αποκαλύπτουν στους συναδέλφους ότι θεωρούνται Αναλώσιμοι.
Αναλώσιμοι σε καθεστώς Υποχρεωτικού Εγκλεισμού.

Δείτε: 
Συνάδελφοι στρατιώτες της 32ης Ταξιαρχίας Πεζοναυτών έστησαν τρεις σκηνές ιατρείων εκστρατείας στον προαύλιο χώρο του “Αχιλλοπουλείου” με σκοπό να περιοριστεί η αναμονή των ασθενών COVID 19 σε αντίξοες καιρικές συνθήκες, αλλά και να αποσυμφορηθούν οι εσωτερικοί χώροι του νοσηλευτικού ιδρύματος.
Το νοσοκομείο Βόλου δέχεται μεγάλη πίεση τις τελευταίες ημέρες. Χαρακτηριστικό είναι οτι νοσηλεύονται περισσότεροι από 100 ασθενείς με κορωνοϊό, ενώ άμεσα μέρος της Καρδιολογικής κλινικής θα εκκενωθεί προκειμένου να αναπτυχθούν νέες κλίνες COVID19.
Για να δούμε όμως τι συμβαίνει ταυτόχρονα στην 32 Α/Κ ΜΜΠ στη Λάρισα.
Στη μονάδα υπάρχουν δύο (2) επιβεβαιωμένα κρούσματα.
Αντί λοιπόν οι αρμόδιοι Αξιωματικοί της μονάδας να κάνουν τα απαραίτητα ΤΕΣΤ και να πάρουν σοβαρά μέτρα, επιλέγουν τα ημίμετρα που εντείνουν το κλίμα ανησυχίας.
Κλείνουν σε θάλαμο όλα τα πιθανά κρούσματα covid.
Σε περίπτωση που ένας είναι θετικός είναι πολύ πιθανό μέχρι αυτό να διαγνωσθεί να γίνει διασπορά του ιού. 
Παράλληλα, όλοι συνυπάρχουν μέσα στο θάλαμο απομόνωσης, σε συνθήκες συνωστισμού [συμβιώνουν πάνω από 10 άτομα σε μόλις λίγες δεκάδες τ. μ], με κοινούς χώρους υγιεινής.
Οι αρμόδιοι Αξιωματικοί που τόσο πολύ αρέσκονται στην προπαγάνδα της Ατομικής Ευθύνης δεν κάνουν ΤΕΣΤ, παρά μόνο “σ' εκείνο που έχει έρθει σε επαφή με κρούσμα για αρκετή ώρα χωρίς μάσκα”.
Αλήθεια, από ποια Υγειονομικά Πρωτόκολλα προβλέπονται όλα αυτά;
Δεν έβγαλαν ένα συμπέρασμα από τα όσα έγιναν στην Σχολή Μονίμων Υπαξιωματικών όταν εξαιτίας των μέτρων που δεν έλαβαν οι Αξιωματικοί, το ΓΕΣ και το Υπουργείο Άμυνας φτάσαμε να μετρούμε 200 θετικά κρούσματα;
Το ΓΕΣ και οι διοικήσεις των μονάδων δεν εντείνουν μόνο την εργασιακή εκμετάλλευση αλλά και την οικονομική.
Απαιτούν όποιος φαντάρος ή στρατιωτικός στέλεχος πάρει άδεια για να μετακινηθεί εκτός νομού θα πρέπει να επιστρέψει στο στρατόπεδο έχοντας κάνει το τεστ πληρώνοντας δεκάδες ευρώ απ’ την τσέπη του;
Γιατί δεν κάνουν ΜΟΡΙΑΚΑ ΤΕΣΤ στο Δημόσιο Νοσοκομείο Δωρεάν με ευθύνη της μονάδας;
Τι Καραντίνα είναι αυτή που οι φαντάροι μένουν Εσώκλειστοι αλλά οι στρατιωτικοί μπαινοβγαίνουν ελεύθερα στη μονάδα;
Γιατί η Διοίκηση της μονάδας δεν Διατάζει να σταματήσει οποιαδήποτε εργασία των συναδέλφων που τους φέρνει σε επαφή με τους στρατιωτικούς, πιθανούς φορείς του Κορονοιού;
Τι Καραντίνα είναι αυτοί που οι φαντάροι μένουν Εσώκλειστοι και μετά πάνε στα γραφεία ή γίνονται οι οδηγοί του Διοικητή και του κάθε Αξιωματικού;
Γιατί αυτές τις Υπηρεσίες δεν τις αναλαμβάνουν Αποκλειστικά οι στρατιωτικοί που δεν υφίστανται τα δεινά της Καραντίνας;
Εμείς Απαιτούμε σοβαρά μέτρα.
Να γίνονται συστηματικά Απολυμάνσεις από ειδικά συνεργεία και ΤΕΣΤ σε όλους Δωρεάν.
Λεφτά υπάρχουν αλλά πάνε μόνο για Πολεμικούς Εξοπλισμούς, Προσλήψεις χιλιάδων Μισθοφόρων Στρατιωτών και το ΝΑΤΟ.
Συνάδελφοι σας καλούμε να δώσουμε μαζί τον αγώνα για την Υπεράσπιση των Δικαιωμάτων του Φαντάρου Πολίτη με Στολή.
Τεράστιο θέμα υπάρχει με τις Άδειες και τις Εξόδους μας.
Λέμε όχι στην παραβίαση των δικαιωμάτων μας στον όνομα "του πολέμου ενάντια στον Κορονοιό" και την διαρκή Έκτακτη Ανάγκη που επιβάλλει η κυβέρνηση της ΝΔ για να εξαφανίσει τα δικαιώματα του κόσμου της εργασίας και της νεολαίας.
Να μην χαθεί καμιά Άδεια και Έξοδος-Προτείνουμε όσο χρονικό διάστημα κρατήσει ο Υποχρεωτικός Εγκλεισμός μας, για τους Ντόπιους να πηγαίνει 1-1 Άδεια και για τους υπόλοιπους συναδέλφους να δοθούν Ανάλογες Άγραφες Άδειες στο βαθμό που οι διοικήσεις των μονάδων απαγορεύσουν τη χορήγηση Αδειών με πρόφαση την αδυναμία μετακίνησης από Νομό σε Νομό. 
Θυμίζουμε:
http://diktiospartakos.blogspot.com/2020/11/blog-post_392.html
Συνάδελφοι βγείτε μαζικά και μαχητικά Παραπονούμενοι στην Αναφορά.
Στείλετε επιστολές με τις καταγγελίες σας στην ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ.
Η Δημοσιότητα είναι Δύναμη.
Οι γονείς ας σπάσουν τα τηλέφωνα των Διοικήσεων και του ΓΕΣ.
ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932 955437
diktiospartakos.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου