Δευτέρα 30 Νοεμβρίου 2020

Ομολογία ΗΤΤΑΣ από τον Κορονοιό για το Υπουργείο Άμυνας: "Ενημερώνει" την Νεολαία να πάρει Αναβολή Ηλεκτρονικά!



Το είδαμε και αυτό:
η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, το Ακροδεξιό κόμμα που ήθελε να "κόψει" τις Αναβολές, διευκολύνει την νεολαία που πρέπει να Στρατευτεί, να πάρει Αναβολή Ηλεκτρονικά.
Ουσιαστικά πρόκειται για μια ξεκάθαρη Ομολογία Ήττας από τον Κορονοιό, εναντίον του οποίου μας λέει ότι διεξάγει πόλεμο ο Κυριάκος Μητσοτάκης και η κυβέρνηση του.
Γιατί πολύ απλά έχει αποδειχτεί εδώ και καιρό ότι ο Στρατός δεν αποτελεί λύση στα Αδιέξοδα που έχει προκαλέσει η κυβέρνηση, με αποτέλεσμα να μετράμε εκατοντάδες νεκρούς συνανθρώπους μας καθημερινά ως συνέπεια της εγκληματικής της αμέλειας και μη θέλησης να ενισχύσει το Δημόσιο Σύστημα Υγεία, αλλά ο Στρατός αποτελεί παράγοντα Διάδοσης του Κορονοιού!
Φυσικά, η κυβέρνηση της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ και το Υπουργείο Άμυνας θα απαντήσουν ότι είναι ένα μέτρο εκσυγχρονισμού, ότι η Ηλεκτρονική αναβολή αφορά την Ηλεκτρονική Διακυβέρνηση.
Εμείς θα αφήσουμε κατά μέρος τις όποιες δικαιολογίες προβάλλει η επικοινωνιακή πολιτική της κυβέρνησης και θα περιγράψουμε το τι συμβαίνει στις Ένοπλες Δυνάμεις.
Τα κρούσματα του Κορονοιού  είναι χιλιάδες.
Το ήδη τεράστιο πρόβλημα, μεγέθυνε  η Κατάταξη της ΕΣΣΟ Νοεμβρίου. Χωρίς καμιά πρόβλεψη, σε μονάδες ακατάλληλες, χωρίς υποδομές και συνθήκες που να αντιστοιχούν στα μέτρα που το ΥΠΕΘΑ εξαγγέλλει για την αντιμετώπιση του Κορονοιού, κατάταξαν παραπάνω από 10.000 νέους στον Στρατό Ξηράς, παραπάνω από 800 νεοσύλλεκτους στην Πολεμική Αεροπορία.
Αποτέλεσμα, να βάζουν φαντάρους να κοιμηθούν στα ΚΨΜ!
Νεοσύλλεκτοι που έπρεπε να καταταγούν στα νησιά να ειδοποιούνται τελευταία στιγμή να Καταταγούν σε ΣΥΠΟ στην Βόρεια Ελλάδα και λόγω κορεσμού αυτών, να μετατίθενται ξανά σε άλλο στρατόπεδο!
Είναι γνωστό όμως σε όλους ότι αυτή η ΕΣΣΟ είναι τεράστια.
Αποτελείται από τους νέους που μπορούν να λαμβάνουν Αναβολή λόγω σπουδών και παραδοσιακά Κατατάσσονται το Φθινόπωρο και τον Ιανουάριο!
Επίσης, η νεολαία  "τρέχει" να καταταγεί μήπως και γλυτώσει την Αύξηση της θητείας που προωθεί η κυβέρνηση της ΝΔ.
Το Υπουργείο Άμυνας και το ΓΕΣ τα γνωρίζουν όλα αυτά.
Τους τα λέει το ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ έγκαιρα.
Απαιτούμε από την κυβέρνηση να ανακοινώσει ότι ακυρώνει τους σχεδιασμούς Αύξησης της Θητείας.
Να μην Καταταγεί ολόκληρη η ΕΣΣΟ Νοεμβρίου.
Να Καταταγεί σε 2-3 δόσεις, ώστε να ορκίζονται οι συνάδελφοι μετά από μερικές μέρες στα ΣΥΠΟ, να φεύγουν με Άγραφες Άδειες αφού ορκιστούν και να ακολουθούν οι επόμενοι.
Τι έκανε η κυβέρνηση και το ΥΠΕΘΑ;
Δεν μας άκουσε.
Κατέταξε ολόκληρη την ΕΣΣΟ και ο Κορονοιός κάνει πάρτυ.
Απαιτήσαμε από το Υπουργείο Άμυνας να καταταγούν οι συνάδελφοι αφού κάνουν ΜΟΡΙΑΚΑ ΤΕΣΤ στα Νοσοκομεί Δωρεάν.
Δεν μας άκουσαν.
Επέλεξαν να κάνουν RAPID ΤΕΣΤ που όλοι γνωρίζουν ότι είναι αναποτελεσματικά και τώρα μετράμε πολλά κρούσματα συναδέλφων που δεν εντοπίστηκαν στην Κατάταξη τους.
Το Υπουργείο Άμυνας όμως φέρει την Αποκλειστική ευθύνη για τα εκατοντάδες κρούσματα Νεοσυλλέκτων στον Έβρο και τα νησιά. 
Ποιος ευθύνεται για αυτά που συμβαίνουν στην ΣΜΥ, στην 124 ΠΒΕ στην Τρίπολη, στην Ήπειρο στο στρατόπεδο Κατσιμήτρου αν όχι το Υπουργείο Άμυνας και το ΓΕΣ;
Αυτοί προκάλεσαν πρωτοφανές Συνωστισμό.
Οι Διαταγές τους είναι Επικίνδυνες, διαδίδουν τον Κορονοιό με αυτά που κάνουν.
Βάζουν σε Καραντίνα τους Νεοσύλλεκτους αλλά μπαινοβγαίνουν ελεύθερα  τα στελέχη μεταφέροντας τον Κορονοιό.
Έτσι κόλλησαν 31 νεοσύλλεκτοι τον Κορονοιό στην Ήπειρο, σε συνδυασμό με την Αδιαφορία των Αξιωματικών που δεν πήραν έγκαιρα μέτρα.

ΚΑΙ ΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΤΩΡΑ;
 Δεκάδες χιλιάδες στρατιώτες βρίσκονται σε Καραντίνα, χωρίς Άδεια και Έξοδο για άγνωστο χρονικό διάστημα -στους φαντάρους της ΕΣΣΟ Νοεμβρίου δεν έδωσαν άδεια ορκωμοσίας και τους υπόσχονται ότι θα τους μειώσουν τη θητεία χωρίς να τους λένε συγκεκριμένα πόσες μέρες(;)-, ενώ οι Αξιωματικοί διαδίδουν ότι δεν θα δοθούν Εορταστικές  Άδειες!
Όλοι καταλαβαίνουν τι κατάσταση επικρατεί, τα αισθήματα οργής και αγανάκτησης των συναδέλφων.
Όλοι καταλαβαίνουν τι σημαίνει σε αυτές τις συνθήκες να Καταταγεί και η  επίσης τεράστια ΕΣΣΟ Ιανουαρίου 2021, τι έχει να γίνει!!!!
Επομένως, με βάση όλα αυτά τα δεδομένα, εύκολα καταλαβαίνει κανείς γιατί η κυβέρνηση της ΝΔ αποφάσισε να δώσει τώρα την δυνατότητα στην νεολαία να πάρει Αναβολή ηλεκτρονικά!
Εμείς Απαιτούμε για μια ακόμη φορά την λήψη σοβαρών μέτρων.
Δεν είναι δυνατόν να συμβαίνουν όλα αυτά και απάντηση να είναι οι εθνικιστικές, πολεμοκάπηλες κραυγές των πληρωμένων δημοσιογράφων που επιχειρούν να καλλιεργήσουν κλίμα "εθνικής ανασφάλειας", αποπροσανατολίζοντας και δικαιολογώντας τους τεράστιους πολεμικούς εξοπλισμούς ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ευρώ και τις δεκάδες χιλιάδες προσλήψεις Μισθοφόρων Στρατιωτών.
Μ΄ αυτά και μ΄αυτά οι νεκροί έφτασαν 121 το Σαββάτο 28/11.....
Δημοσιοποιούμε την σχετική ανακοίνωση για τις Ηλεκτρονικές αναβολές στις στρατολογίες.
Σας καλούμε να βγάλετε τα συμπεράσματα σας και να σταθείτε στο πλευρό του ΔΙΚΤΥΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ, για να υπερασπίσουμε μαζί τα Δικαιώματα του Φαντάρου Πολίτη με Στολή.  
Ηλεκτρονικές αναβολές στις στρατολογίες
Το ΓΕΕΘΑ σε συνεννόηση με το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας, στο πλαίσιο της αναβάθμισης των παρεχόμενων προς τους πολίτες υπηρεσιών και ανταπόκρισης στην τρέχουσα ανάγκη λήψης μέτρων περιορισμού της διασποράς του νέου κορωνοϊού (Covid-19), ανακοινώνει ότι όσοι από τους στρατεύσιμους επιθυμούν, μπορούν πλέον να υποβάλουν ηλεκτρονικά μέσω του διαδικτυακού τόπου του Νομικού Σώματος (www.stratologia.gr) αίτηση χορήγησης των ακόλουθων κατηγοριών αναβολών κατάταξης για λόγους σπουδών:
Αναβολή λόγω σπουδών σε Ανώτερη ή Ανώτατη Σχολή – Κέντρο Μεταλυκειακής Εκπαίδευσης – Μεταπτυχιακό.
Αναβολή λόγω σπουδών σε ΙΕΚ – Σχολή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης – Εσπερινό Λύκειο – Μεταλυκειακό Έτος – Τάξη Μαθητείας ΕΠΑΛ ή Σ.Ε.Κ.
Αναβολή λόγω σπουδών σε Λύκειο – Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας – Γυμνάσιο Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης.
Αναβολή ως υποψήφιος σπουδαστής Ανώτερων ή Ανώτατων Σχολών.

Για την είσοδο στην υπηρεσία, οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να εισάγουν τους προσωπικούς τους κωδικούς taxisnet.

Για μετάβαση στην σελίδα πατήστε στον ακόλουθο σύνδεσμο: www.stratologia.gr/el/taxis_login_redirect

Εμείς Απαιτούμε μέτρα σε όλα τα επίπεδα. Πρώτο μέλημα ο Κορονοιός. 
Να ανακοινώσει η κυβέρνηση ότι δεν θα κάνει Αύξηση θητείας.
Να γίνουν μοριακά τεστ στους Νεοσύλλεκτους της ΕΣΣΟ Ιανουαρίου Δωρεάν σε Δημόσια Νοσοκομεία.
Να καταταγεί τμηματικά η ΕΣΣΟ και να πάρουν Άγραφες Άδειες αφού ορκιστούν μετά από σύντομη παραμονή στα Κέντρα Κατάταξης.
  • Να γίνουν ΤΕΣΤ σε όλους και οι απαραίτητες Απολυμάνσεις από ειδικά συνεργεία. Είναι σίγουρο ότι τα αρχικά Rapid ΤΕΣΤ δεν έχουν εντοπίσει τα κρούσματα όπως γνώριζε το Υπουργείο Άμυνας, με αποτέλεσμα τόσο καιρό να διαδίδεται ο Κορονοιός.
  • Συνάδελφοι λεφτά υπάρχουν. Δίνουν τόσα ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ευρώ για να αγοράσουν όπλα και να προσλάβουν Μισθοφόρους Στρατιώτες αλλά Αδιαφορούν για την Υγεία και Ζωή μας. Δεν είμαστε Αναλώσιμοι. Δεν θα πεθάνουμε για τον Στρατό τους, τους πολεμικούς τυχοδιωκτισμούς τους, τις ΑΟΖ και τα ενεργειακά κοιτάσματα που αρπάζουν EXXON-MOBIL, TOTAL, ENI, Λάτσης και Βαρδινογιάννης. 
  • Να πάρουν μέτρα ενάντια στον Συνωστισμό. Να δώσουν νωρίτερα Μεταθέσεις, στο 4μηνο. Να δοθούν Άγραφες Άδειες και ο Στρατός να εξασφαλίσει τη Δωρεάν Μετακίνηση των συναδέλφων. Συνάδελφοι πρέπει να αντισταθούμε στην Φυλάκιση μας. 
  • Σε όλα τα στρατόπεδα πρέπει να υπάρχουν στρατιωτικοί γιατροί.
  • Να μην έρχονται σε επαφή φαντάροι και στελέχη. Οι στρατιωτικοί μπαινοβγαίνουν στις μονάδες και πιθανότατα να μεταφέρουν τον Κορονοιό.
  • Να παρθούν μέτρα για τον Κορονοιό και να υπάρξει υπεύθυνη ενημέρωση. 
  • Οι Έξοδοι που δεν δίνονται με πρόσχημα τον Υποχρεωτικό Εγκλεισμό να γίνουν Άγραφες Άδειες μόλις γίνει άρση του lockdown και οι ντόπιοι συνάδελφοι να λαμβάνουν άδεια μέρα παρά μέρα. 
  • Το Υπουργείο Άμυνας και το ΓΕΣ ούτε να διανοηθούν ότι δεν θα δοθούν οι Εορταστικές Άδειες. 
  • Ο Στρατός να καλύψει όλο το Κόστος της Υποχρεωτικής Στρατιωτικής θητείας: ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗ, Αξιοπρεπείς συνθήκες διαβίωσης, παροχή νερού-φαγητού-ρούχων, εξασφάλιση θέρμανσης, μέσων καθαριότητας.
  • Να παύσει η εργασιακή εκμετάλλευση-Να προσλάβουν Πολίτες. Να μας δίνουν το βασικό μισθό, ένσημα για το χρονικό διάστημα της θητείας και με την Απόλυση να μπαίνουμε Ταμείο Ανεργίας.
Στείλετε επιστολές με τις καταγγελίες σας στην ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ. 
Η Δημοσιότητα είναι Δύναμη. 
Οι γονείς ας σπάσουν τα τηλέφωνα των Διοικήσεων και του ΓΕΣ. 
ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ 
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ 
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932 955437 
diktiospartakos.blogspot.com 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου