Δευτέρα 23 Νοεμβρίου 2020

Συνέντευξη στο Militaire.gr: το ΥΠΕΘΑ στρώνει το δρόμο στον Κορονοιό-η Κρατική Τρομοκρατία με αφορμή την Πορεία του Πολυτεχνείου ήρθε για να μείνει!

 
Το ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ παραχώρησε συνέντευξη στο Militaire.gr.
Κεντρικά ζητήματα της παρέμβασης μας η αποκάλυψη και περιγραφή του πως το ΥΠΕΘΑ με τα ημίμετρα που λαμβάνει στρώνει το δρόμο στον Κορονοιό.
Με συγκεκριμένα παραδείγματα από την χακί καθημερινότητα αναδείξαμε την εγκληματική αμέλεια της κυβέρνησης ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ.
Περιγράψαμε το πως το Υπουργείο Άμυνας κατέταξε τη μεγαλύτερη ΕΣΣΟ του Νοεμβρίου σε συνθήκες αναμπουμπούλας, Συνωστισμού και τελικά με ορίζοντα τον Εγκλεισμό, ενώ το κόστος της μετακίνησης των φαντάρων φορτώθηκαν οι γονείς!
Αναφερθήκαμε στην Αύξηση της στρατιωτικής θητείας, τις προσλήψεις Μισθοφόρων στρατιωτών και τους τρομερούς εξοπλισμούς των 9 ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ευρώ σε μια Χρεοκοπημένη χώρα, που καθημερινά μετρά δεκάδες νεκρούς εξαιτίας της αντιμετώπισης του Κορονοιού από την κυβέρνησης.
Μιλήσαμε για τους όρους και τα επίδικα του ελληνο-τουρκικού ανταγωνισμού σε Αιγαίο και Ανατολική Μεσόγειο.
Αποκαλύψαμε ότι πρώτη φορά στα χρόνια της Μεταπολίτευσης η Αστυνομία του Χρυσοχοίδη Απαγόρευσε σε φαντάρο να Καταθέσει στεφάνι στον χώρο του Πολυτεχνείου.
Η Κρατική Τρομοκρατία με αφορμή την Πορεία του Πολυτεχνείου ήρθε για να μείνει!

ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932 955437
diktiospartakos.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου