Σάββατο 5 Δεκεμβρίου 2020

110 Α/Κ ΜΜΠ: Αρχικά κολλάς Κορονοιό από τον αξιωματικό αρνητή του Κορονιού και μετά το Θερμοκήπιο της Καραντίνας!

Οι Αξιωματικοί κολλάνε τον Κορονοιό.
Οι Καραντίνες των φαντάρων λειτουργούν ως Θερμοκήπια Κορονοιού!
ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΜΟΡΙΑΚΑ ΤΕΣΤ;
ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑΣ
Υπηρετώ στην μονάδα 110 Α/Κ ΜΜΠ του στρατοπέδου Βογιατζή στην Καβησο Έβρου, και θα ήθελα να καταγγείλω τον απαράδεκτο χειρισμό της πανδημίας εκ μέρους της μονάδας μου. Ξεκινώντας θα ήθελα να πω για το πώς επανειλημμένα έχουν φέρει πιθανά κρούσματα για καραντίνα εντός του κτηρίου μας, φτιάχνοντας έναν υποτιθέμενο "ξεχωριστό χώρο" ο οποίος φυσικά ήταν απλά ένα γελοίο διαχωριστικό , με μια κορδέλα, και ήμασταν σε μόνιμη επαφή με τα πιθανά αυτά κρούσματα. 
Έφεραν πιθανά κρούσματα και από άλλες μονάδες του στρατοπέδου, αλλά και από μονάδες άλλου στρατοπέδου, συγκεκριμένα δύο παιδιά από την 12η ΕΜΑ. 
 Προχωράω τώρα στο επόμενο ζήτημα, που είναι το ότι σήμερα είχαμε το τρίτο κρούσμα κορονοϊου σε μια βδομάδα. 
Το πρώτο κρούσμα ήταν ο ΚΨΜητζής μας που κόλλησε πιθανότατα από ένα στέλεχος, αρνητής του κορονοιού φυσικά. 
Διότι εμείς είμαστε κλεισμένοι μέσα στο στρατόπεδο , ούτε εξόδους ούτε τίποτα, αλλά όλα τα στελέχη μπαινοβγαίνουν ανενόχλητα και παίρνουν άδειες σαν να μην τρέχει κάτι. 
Κόλλησε έτσι το πρώτο παληκάρι, και στην συνέχεια βάλανε σε καραντίνα ΌΛΟΥΣ μαζί όλα τα άτομα που κοιμόντουσαν μαζί στον θάλαμο, με αποτέλεσμα οι υπόλοιποι να χρησιμοποιούμε ένα μπάνιο. 
Ένα μπάνιο για 30 άτομα, καθώς είχαν μόλις έρθει οι νεοσύλλεκτοι. 
Ένα μπάνιο δηλαδή 3 τουαλέτες και 2 ντουζιέρες. 
Για 30 άτομα. 
Έπειτα εμφάνισε ένα ακόμη παλικάρι συμπτώματα, και επιβεβαιώθηκε και αυτός σαν κρούσμα. 
Με αποτέλεσμα να μπουν σε καραντίνα Μαζί με τους προηγούμενους όλα τα άτομα και του δικού του θαλάμου, χωρίς να λογαριάζουν αν υπάρχουν άτομα υγιή και άτομα που έχουν κολλήσει. 
Χτες εμφάνισε συμπτώματα άλλο ένα παλικάρι που ήταν μέσα στην καραντίνα, και τώρα απλώς όλα τα παιδιά περιμένουν ένας ένας να έρθει η σειρά τους, διότι τόσα άτομα σε 2 θαλάμους μαζί καραντίνα, είναι αδύνατο να μην κολλήσουν ο ένας τον άλλον μέχρι να νοσήσουν όλοι. Και κάθε φορά που εμφανίζεται κρούσμα, η καραντίνα τους ξεκινάει από την αρχή, άλλες 14 μέρες. 
Και να ξαναπώ ότι ο τρόπος που γίνεται η καραντίνα είναι γελοίος, βρισκόμαστε στο ίδιο κτήριο, σε απόσταση 2-3 μέτρα από την βασική είσοδο, ο μόνος διαχωρισμός μια κορδέλα, θέλοντας και μη έχουμε μόνιμη επαφή. 
Υπάρχει πλέον φόβος από όλους ότι θα νοσήσουμε όλοι εδώ αργά η γρήγορα. 
Για να μην πω επίσης ότι τα άτομα σε καραντίνα αυξάνονται αλλά οι υπηρεσίες μένουν ίδιες με αποτέλεσμα όλες οι υπηρεσίες να γίνονται πλέον από 1 θάλαμο. 
Δεν ξέρω τι μπορεί να γίνει ή αν μπορεί να γίνει κάτι, αλλά ο φόβος είναι μεγάλος, και περιμένουμε απλά πότε θα κολλήσουμε όλοι από μέρα σε μέρα και τα παιδιά μέσα στην καραντίνα λένε ότι κάθε πρωί είναι σαν να παίζουν ρωσική ρουλέτα για το ποιος θα εμφανίσει συμπτώματα.
Απαιτούμε να γίνουν τώρα ΜΟΡΙΑΚΑ ΤΕΣΤ σε όλους.
Κανείς να μην επιστρέφει στο μονάδα χωρίς να του γίνεται ΤΕΣΤ.
Πρέπει να πάρουν μέτρα κατά του Συνωστισμού.
Δώστε Άγραφες Άδειες-Να γίνουν Μεταθέσεις στο 4μηνο.
Συνάδελφοι ΜΟΝΟ εμείς θα προστατεύσουμε την Υγεία μας από το Υπουργείο Άμυνας που μας απειλεί.
Να βγούμε Παραπονούμενοι- Στείλε επιστολές με τις καταγγελίες σας στην ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ 
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ 
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932 955437 
diktiospartakos.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου