Κυριακή 6 Δεκεμβρίου 2020

Και η Ομοσπονδία Στρατιωτικών-ΠΟΕΣ μετά την Κριτική του ΔΙΚΤΥΟΥ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ απαιτεί ΜΟΡΙΑΚΑ ΤΕΣΤ


Η σκληρή κριτική που ασκήσαμε στην Ομοσπονδία των Στρατιωτικών ΠΟΕΣ έπιασε τόπο.
Πλέον συνειδητοποίησαν το λάθος που έκαναν με το να ζητούν τη διεξαγωγή Rapid ΤΕΣΤ από το Υπουργείο Άμυνας.
Θυμίζουμε: 
Η Ομοσπονδία των Στρατιωτικών ζητά Εορταστικές Άδειες μόνο για τους Στρατιωτικούς κάνοντας ξανά λάθος να προτείνει Rapid TEST!
http://diktiospartakos.blogspot.com/2020/12/rapid-test.html

Σύμφωνα λοιπόν με πρόσφατη ανακοίνωση τους η  Πανελλαδική Ομοσπονδία Ενώσεων Στρατιωτικών επισημαίνει την αύξηση των κρουσμάτων Covid-19 στις Ένοπλες Δυνάμεις και ζητά από την ηγεσία του ΥΠΕΘΑ και τη στρατιωτική ηγεσία “τη διεξαγωγή στο σύνολο του προσωπικού των ΕΔ τακτικών επαναλαμβανόμενων αξιόπιστων τεστ ανίχνευσης κορωνοϊού, μέχρι να εξαλειφθεί τελείως το πρόβλημα”.

Η εξέλιξη αυτή είναι πολύ σημαντική για τρεις λόγους.
Καταρχήν,  πλέον καταγράφεται πλήρη ΑΠΟΜΟΝΩΣΗ της πολιτικής και στρατιωτικής ηγεσίας των Ενόπλων Δυνάμεων που επιμένει στην επικίνδυνη απόφαση της να διεξαγάγει Rapid ΤΕΣΤ, να συνωστίζει τους φαντάρους και να μην κάνει τα απαραίτητα ΜΟΡΙΑΚΑ ΤΕΣΤ σε όσους επιστρέφουν στις μονάδες από Διανυχτερεύσεις, Απαλλαγές, Άδειες.
Το ξαναλέμε: οι αποφάσεις αυτές στρώνουν το χαλί στη διάδοση του Κορονοιού στις Ένοπλες Δυνάμεις που είναι τεράστια.

Δεύτερον, έχει πολύ μεγάλη σημασία η αναθεώρηση της θέσης της Ομοσπονδίας των Στρατιωτικών γιατί αφενός επισημαίνουν το λάθος τους με την αρχική τους απαίτηση για Rapid ΤΕΣΤ, αλλά κυρίως γιατί αντιλαμβάνονται ότι οι στρατιωτικοί γίνονται το όχημα για να μπει ο Κορονοιός στον Στρατό, σε πολλές περιπτώσεις.
Το ξαναλέμε: είναι πλέον απαίτηση όλων το να διεξαχθούν τα απαραίτητα ΜΟΡΙΑΚΑ ΤΕΣΤ σε όσους επιστρέφουν στις μονάδες από Διανυχτερεύσεις, Απαλλαγές, Άδειες.
Κανείς δε πρέπει να περάσει την πύλη των στρατοπέδων επιστρέφοντας από τα Γκρουπάκια των Εορταστικών Αδειών αν δεν κάνει ΜΟΡΙΑΚΟ ΤΕΣΤ

Τρίτο και σημαντικότερο είναι το γεγονός ότι αποδείχτηκε ότι η κυβέρνηση, οι επιστήμονες και οι δημοσιογράφοι της έλεγαν ΨΕΜΑΤΑ όταν προπαγάνδιζαν ότι η νεολαία και οι πλατείες διαδίδουν τον Κορονοιό.
Ελάχιστοι συνάδελφοι από τους παραπάνω από 11.000 Νεοσύλλεκτους της ΕΣΣΟ Νοεμβρίου εντοπίστηκαν θετικοί στον Κορονοιό.
Επίσης, ΜΟΝΟ το ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ και το Κίνημα των Φαντάρων επεσήμαναν τους κινδύνους από την διεξαγωγή των αναποτελεσματικών Rapid ΤΕΣΤ.
To Kίνημα των Φαντάρων με Υπευθυνότητα και επιστημονική Τεκμηρίωση απαίτησε τη Διεξαγωγή ΜΟΡΙΑΚΩΝ ΤΕΣΤ πριν την Κατάταξη των συναδέλφων, ΔΩΡΕΑΝ στα Δημόσια Νοσοκομεία.
Δεν μας άκουσαν. 
Οι φαντάροι όμως είναι τα μεγαλύτερα θύματα της επικίνδυνης πολιτικής που ακολουθεί η κυβέρνηση της ΝΔ, το Υπουργείο Άμυνας και το Στρατιωτικό Κατεστημένο.
Απαιτούμε λοιπόν να μας ακούσουν!
Στο Κείμενο αυτό των Υπογραφών και των Γονιών φιλοδοξούμε να καταγράψουμε την οργή και την αγανάκτηση, την ανησυχία για την πολιτική της κυβέρνησης, απαιτώντας τη λήψη μέτρων.
Ένα κείμενο υπογραφών που πρέπει να συνδυαστεί με το ξετύλιγμα της αμφισβήτησης και τον συλλογικό αγώνα για την Υπεράσπιση των Δικαιωμάτων του Φαντάρου Πολίτη με Στολή
http://diktiospartakos.blogspot.com/2020/12/blog-post_85.html
ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932 955437
diktiospartakos.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου