Παρασκευή 8 Ιανουαρίου 2021

Γονείς μην μεταφέρεται με το ΙΧ σας τους φαντάρους στα Κέντρα Κατάταξης-Να το κάνει ο Στρατός με τα οχήματα του!

Γονείς, ελάτε να παλέψουμε μαζί με το ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ και την ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ.
Δεν είναι λύση Καμιά Ατομική Λύση-Μόνο ο Συλλογικός αγώνας.
Ο Στρατός εκμεταλλεύεται τα συναισθήματα και την αγωνία για τα παιδιά σας για να σας εκμεταλλεύεται με πολλούς τρόπους!!!
Γονείς, αναλογιστείτε πόσες εκατοντάδες ευρώ έχετε πληρώσει μέχρι τώρα για την Υποχρεωτική Στρατιωτική θητεία των παιδιών σας και ενώ δεν έχουν περάσει ακόμη την πύλη των ΣΥΠΟ....
Σκεφτείτε πόσες χιλιάδες ευρώ θα αναγκαστείτε να πληρώσετε ακόμη για το φαγητό και το νερό, σε ρούχα και απολυμαντικά, για να αντιμετωπίσει τον Κορονοιό και τους κοριούς, για να ταξιδεύσει στις άδειες του, για να μπορέσει να σας μιλήσει και να κάνει ένα μπάνιο σαν άνθρωπος...
Πόσες χιλιάδες ευρώ είναι αυτή η έμμεση φορολογία που θα υποστείτε;
Και ενώ ζείτε με τον φόβο της αύξηση της θητείας, για να υπάρχουν χιλιάδες αναλώσιμοι φαντάροι για τις ανάγκες του ελληνο-τουρκικού ανταγωνισμού -ΑΟΖ, Ενεργειακα κοιτάσματα που θα αρπάξουν οι πετρελαϊκές εταιρείες, ο Λάτσης και ο Βαρδινογιάννης-, που θα σας κοστίσει τουλάχιστον 1500 ευρώ!
Το Υπουργείο Άμυνας εμμέσως πλην σαφώς σας καλεί να πληρώσετε και να πραγματοποιήσετε οι ίδιοι το ταξίδι για να πάτε τα παιδιά σας στα Κέντρα Κατάταξης Νεοσυλλέκτων.
Αλλά το Υπουργείο Άμυνας είναι καλό....
Σας σκέφτεται μωρέ.
Δεν θα αφήσει να πληρώσετε πρόστιμο γιατί θα μετακινηθείτε σε άλλο Νομό!    
Το ΓΕΕΘΑ ενημερώνει: 
Αναφορικά με την μετακίνηση των προς κατάταξη οπλιτών, το σημείωμα κατάταξης αποτελεί αποδεικτικό για την αναγκαιότητα μετακίνησης αυτών και των γονέων τους που πιθανόν να τους συνοδεύουν. Στα Σημεία Υποδοχής Οπλιτών θα επιδίδεται στους γονείς των κατατασσομένων βεβαίωση κατάταξης ως δικαιολογητικό επιστροφής στην μόνιμη κατοικία τους.

Γονείς, σταματήστε να πληρώνεται κερατιάτ@@@..
Το Υπουργείο Άμυνας είναι Υποχρεωμένο να καλύψει τι κόστος της Υποχρεωτικής Στρατιωτικής θητείας.
Το Υπουργείο Άμυνας μπορεί και πρέπει να μετακινήσει τα παιδιά σας ΔΩΡΕΑΝ και με Ασφάλεια, χρησιμοποιώντας υπηρεσιακά οχήματα.
Γονείς, μας θεωρούν Κορόϊδα.
Απαιτούν να πληρώσετε εσείς το κόστος μετακίνσης ενώ μόνο στο Πεντάγωνο αγόρασαν δεκάδες υπερπολυτελή λεωφορεία για να μετακινούν τους καλοπληρωμένους Στρατιωτικούς!!!
Το ΓΕΣ να Μετακινήσει ΔΩΡΕΑΝ και με Ασφάλεια τους χιλιάδες Νεοσύλλεκτους της ΕΣΣΟ Ιανουαρίου 2021
Φωτό – Αυτά είναι τα νέα οχήματα που προμηθεύτηκε ο Στρατός Ξηράς
Το Υπουργείο Άμυνας για μια ακόμη φορά απέδειξε ότι ενδιαφέρεται μόνο για τους Στρατιωτικούς και μάλιστα για τους πιο Προνομιουχούς, αυτούς που υπηρετούν στο Πεντάγωνο.
Αντί οι Υπουργοί Άμυνας Παναγιωτόπουλος και Στεφανής να εξασφαλίσουν τη Δωρεάν Μετακίνηση των φαντάρων, πάνε και αγοράζουν οχήματα για να μεταφέρουν ΔΩΡΕΑΝ και άνετα τους Στρατιωτικούς που πληρώνονται με έναν πολύ καλό μισθό,  απολαμβάνοντας ταυτόχρονα σειρά προνομίων και επιδομάτων.
Είναι χαρακτηριστικό ότι οι συνάδελφοι που αμείβονται με 8,7 ευρώ, υποχρεώθηκαν να πληρώσουν εκατοντάδες ευρώ για να μετακινηθούν στις Εορταστικές τους Άδειες.
Τώρα, το ΓΕΣ και το Υπουργείο Άμυνας διαδίδει μέσω συγκεκριμένων στρατιωτικών σαιτ ότι: στο πλαίσιο της μέριμνας υπέρ του προσωπικού του Στρατού Ξηράς και του προσωπικού και των τριών Κλάδων των ΕΔ που υπηρετεί στο ΓΕΕΘΑ και της διαρκούς προσπάθειας αναβάθμισης της παρεχόμενης ασφάλειας κατά τις μετακινήσεις του, προμηθεύθηκε για την κάλυψη των δικών του αναγκών αλλά και επ’ ωφελεία του ΓΕΕΘΑ, τα ακόλουθα
οχήματα:
-Δεκαεννέα (19) λεωφορεία 50 – 55 θέσεων.
-Είκοσι (20) μικρά λεωφορεία.
Το πρόγραμμα προμήθειας οχημάτων θα συνεχιστεί και το 2021.
Το ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ απαιτεί αυτά τα οχήματα να χρησιμοποιηθούν για να μετακινήσουν τους Νεοσύλλεκτους συναδέλφους της Σειράς Ιανουαρίου 2021.
Δεν είναι δυνατόν το Υπουργείο Άμυνας να χρησιμοποιεί την Κατάταξη των ΕΣΣΟ για να χρηματοδοτεί τα Ιδιωτικά ΚΤΕΛ με εκατομμύρια ευρώ.
Δεν είναι δυνατόν το ΓΕΣ και το Υπουργείο Άμυνας να ΑΔΙΑΦΟΡΟΎΝ για την προκλητική συμπεριφορά του Ιδιωτικοποιημένου ΟΣΕ που δεν δίνει τα ΔΩΡΕΑΝ Εισιτήρια που αντιστοιχούν στις Καταστάσεις Επιβίβασης, αλλά ζητά από τους φαντάρους να πληρώνουν το 75% της αξίας τους.
Δεν είναι δυνατόν το Υπουργείο Άμυνας να Υποχρεώνει τους γονείς να ταξιδεύουν εκατοντάδες χιλιόμετρα και να τους υποβάλλει σε τεράστια κόστη προκειμένου να πάνε αυτοί τα παιδιά τους στα Κέντρα Κατάταξης-ΣΥΠΟ.
Δεν είναι δυνατόν το Υπουργείο Άμυνας να μας Αναγκάζει να πληρώσουμε τα ξενοδοχεία, καθώς τα δρομολόγια των ιδιωτικών μέσων δεν μπορούν να συνδυαστούν και απαιτείται να διανυχτερεύσουμε κατά τη διάρκεια της διαδρομής.  
ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ από το ΓΕΣ και το Υπουργείο Άμυνας να Μετακινήσει ΔΩΡΕΑΝ και με Ασφάλεια τους Νεοσυλλέκτους της ΕΣΣΟ Ιανουαρίου.
ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ τους.
Καλούμε τους γονείς να σπάσουν τα τηλέφωνα του ΓΕΣ, του ΓΕΕΘΑ.
Γονείς, μην γίνεται τα Κορόιδα του Υπουργείου Άμυνας.
Το ενδιαφέρον για τα παιδιά σας πρέπει να γίνει συλλογικός αγώνας, συλλογική διεκδίκηση, συλλογική προσπάθεια για την Υπεράσπιση των Δικαιώματων του Φαντάρου με Στολή.
Το θέμα δεν είναι να βάζετε ολοένα και πιο βαθιά το χέρι στην τσέπη...
Το θέμα δεν είναι να βάλεις βύσμα και να παρακαλέσεις για το παιδί σου...
Σταθείτε στο πλευρό των στρατευμένων παιδιών σας.
Ελάτε να Παλέψουμε Μαζί στην ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ.
ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ 
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ 
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932 955437 
diktiospartakos.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου