Δευτέρα 18 Ιανουαρίου 2021

Συνάδελφοι της ΕΣΣΟ Ιανουαρίου, ΜΗΝ ΨΑΡΩΝΕΤΕ-στο πλευρό σας είναι το ΔΙΚΤΥΟ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ


Εν μέσω πανδημίας «έσκασε το χαρτί» για την Υποχρεωτική Στράτευση μας. Τι και αν το Υπουργείο Άμυνας υποσχέθηκε τη Διεξαγωγή ΜΟΡΙΑΚΩΝ ΤΕΣΤ. Πάλι θα κάνουν τα αναποτελεσματικά RAPIDE ΤΕΣΤ που ευθύνονται για την τεράστια διάδοση του Ιού. Τα μέτρα τους είναι ελάχιστα, οι συνθήκες υγιεινής και καθαριότητας τριτοκοσμικές, ο Συνωστισμός πολύ μεγάλος. Αντί να Κατατάξουν την ΕΣΣΟ σε αλλεπάλληλες δόσεις, να ορκίσουν και να δώσουν Άδεια Ορκωμοσίας, ώστε να εντάξουν τους επόμενους. Μας βάζουν όλους μαζί. Λένε ότι δεν θα μας δώσουν καμιά έξοδο. Στην ΕΣΣΟ Νοεμβρίου δεν έδωσαν Άδεια Ορκωμοσίας και τους έβγαλαν τα Χριστούγεννα. Εμείς πότε θα δούμε Έξοδο, το Πάσχα; Το ΔΙΚΤΥΟ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ παλεύει ενάντια  στην αυταρχική κυβερνητική πολιτική που εκμεταλλεύεται την πανδημία για να αφαιρέσει δικαιώματα. Απαιτούμε σοβαρά μέτρα, επαναλαμβανόμενα ΜΟΡΙΑΚΑ ΤΕΣΤ,  μέτρα κατά του Συνωστισμού, να δοθούν Έξοδοι και Άδεια Ορκωμοσίας.

Συνάδελφοι, η Υποχρεωτική Στράτευση είναι μια περίοδος τεράστιας Οικονομικής και Εργασιακής Εκμετάλλευσης. Η κυβέρνηση μας αναγκάζει να αναλάβουμε εμείς το κόστος μετακίνησης, ενώ ο Στρατός έχει τα μέσα να μας μεταφέρει Δωρεάν. Αναλογιστείτε, πόσα ευρώ χρειάστηκε να δαπανήσατε μέχρι να περάσετε την πύλη του στρατοπέδου. Σε έναν στρατό που δεν μπορεί να μας εξασφαλίσει συχνά νερό και φαγητό, μέσα καθαριότητας, θέρμανση και ζεστό νερό. Το μόνο που τους νοιάζει είναι να αφαιρέσουν τα κινητά για να μην υπάρξουν φωτογραφίες που θα αποκαλύψουν τι σημαίνει πραγματικά Στρατός.  Παράλληλα, μας έχουν άμισθους ΔΟΥΛΟΥΣ για να κάνουμε τους οδηγούς των Στρατιωτικών, να συντηρούμε τα στρατόπεδα τους, να τους κάνουμε τους σερβιτόρους στις Λέσχες Αξιωματικών και τους Υπηρέτες στις Στρατιωτικές Κατασκηνώσεις που κάνουν δωρεάν διακοπές.  Προπαγανδίζουν τον «Κοινωνικό ρόλο του Στρατού» και εννοούν το πώς η άμισθη εργασίας μας καλύπτει τα διάφορα κενά του κράτους καθώς δεν κάνουν Προσλήψεις. Το ΔΙΚΤΥΟ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ απαιτεί να αναλάβει ο Στρατός όλο το κόστος της Υποχρεωτικής Στράτευσης, να μην προσφέρουμε καμιά υπηρεσία πέρα από την στρατιωτική διαδικασία και να γίνουν προσλήψεις Πολιτικού Προσωπικού. Να αυξηθεί ο μισθός του Φαντάρου στο ύψος του βασικού μισθού, ένσημο και εγγραφή στο Ταμείο Ανεργίας μετά το τέλος της θητείας.

Είναι ο Στρατός των προνομίων των Στρατιωτικών, του Ρουσφετιού και των πελατειακών σχέσεων, της Εξαγοράς και της διαφθοράς. Η κυβέρνηση δαπανά ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ευρώ για πολεμικούς εξοπλισμούς, προχωρά σε δεκάδες χιλιάδες προσλήψεις ΜΠΑΤΣΩΝ-ΜΙΣΟΦΟΡΩΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΩΝ-ΣΥΝΟΡΙΟΦΥΛΑΚΩΝ, αυξάνει την Στρατιωτική θητεία, επιχειρεί να εντάξει τις Φτωχές Γυναίκες στον Στρατό, εντάσσει χιλιάδες Ακροδεξιούς στην εθνικιστική ΕΘΝΟΦΥΛΑΚΗ. Το ΔΙΚΤΥΟ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ λέει ΟΧΙ σε όλα αυτά. Ο Έλληνας και Τούρκος φαντάρος δεν θα αλληλοσκοτωθούν στον ελληνο-τουρκικό ανταγωνισμό. Λέμε ΟΧΙ στις ΑΟΖ και στην Εκμετάλλευση των Ενεργειακών Κοιτασμάτων που θα φέρουν κέρδη σε EXXON-MOBIL, TOTAL, ENI, Λάτση και Βαρδινογιάννη. Λέμε όχι στον ανταγωνισμό του Μητσοτάκη-Ερντογάν για το ποιος θα ελέγξει τους θαλάσσιους δρόμους ενέργειας-εμπορίου στην Ανατολική Μεσόγειο. Στην μετατροπή της Ελλάδας σε Ισραήλ των Βαλκανίων, με τον Στρατό Πάροχο Ασφάλειας σε εφοπλιστές-κατασκευαστές-επενδυτές-πετρελαϊκές εταιρείες, ΧΩΡΟΦΥΛΑΚΑ των λαών. Δύναμη Καταστολής των ασύμμετρων απειλών (κοινωνικών κινημάτων, προσφύγων, μειονοτήτων), αιχμή του δόρατος στην σύγκρουση των ΗΠΑ/ΝΑΤΟ με την Ρωσία και την Κίνα. Τον Ελληνικό Στρατό σχεδιάζουν να στείλουν στην Σαουδική Αραβία ( τα αντιδραστικά καθάρματα που χρηματοδοτούσαν το ISIS), φρεγάτες θέλουν να στείλουν στον Περσικό Κόλπο ενάντια στο Ιράν, Ελληνικές Ειδικές δυνάμεις θα στείλουν στο Μάλι της Αφρικής, στο πλευρό του Μακρόν που αρπάζει τον ορυκτό πλούτο τόσων λαών της Μαύρης  Ηπείρου και ανταγωνίζεται ΗΠΑ-Ρωσία-Κίνα.

Συνάδελφοι, δεν θα είμαστε οι Αναλώσιμοι, δεν θα γίνουμε Κρέας στα Κανόνια για τα συμφέροντα τους. ΔΕΝ ΠΟΛΕΜΑΜΕ για Ελληνική Ολιγαρχία-ΗΠΑ-ΕΕ, ΔΕΝ ΚΥΝΗΓΑΜΕ πρόσφυγες-μετανάστες, ΔΕΝ ΚΑΤΑΣΤΕΛΛΟΥΜΕ εργατικούς και κοινωνικούς αγώνες. ΔΕΝ ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΤΗ ΜΕΤΑΘΕΣΗ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ (ΕΛΔΥΚ). Δεν υπάρχει Νόμος-Διαταγή που να μας Υποχρεώνει. Συνάδελφοι βγαίνουμε Παραπονούμενοι στην Αναφορά, στέλνουμε ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ με τις Καταγγελίες μας, φτιάχνουμε Επιτροπές Φαντάρων, Συγκροτούμε Κίνημα Μέσα και Έξω από τον Στρατό. Έχουμε Δικαιώματα, τα Υπερασπιζόμαστε συλλογικά. Η ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ είναι Δύναμη. 

Συνάδελφοι, ότι κερδήθηκε στον Στρατό και κερδίσαμε πολλά, κερδήθηκε από το Κίνημα των Φαντάρων, το ΔΙΚΤΥΟ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ.  

ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932 955437
diktiospartakos.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου