Τρίτη 16 Φεβρουαρίου 2021

Στρατιωτική Σχολή Ευελπίδων: Καραντίνα και καταστάσεις ζούγκλας με 4ετεις τραμπούκους που κάνουν τρομερά καψόνια τα βράδια


Καψόνι και καραντίνα.
Είμαι γονιός ενός Ευέλπη μαθητή.
Μετά τις πρώτες σας καταγγελίες φαίνεται ότι η διοίκηση της Ευελπίδων νόμιζε ότι έλυσε τα προβλήματα με τα καψόνια των μαθητών της 1ης τάξης.
Κλείνοντας όλες τις τάξεις μέσα στη σχολή με την πρόφαση της καραντίνας, ακόμα και όταν όλες οι Σχολές βγαίνουν και Τετάρτη και Παρασκευή-Σαββατοκύριακο, με την είσοδο των μαθητών να γίνεται Δευτέρα πρωί στη σχολή Ευελπίδων.
Οι μαθητές έβγαιναν Σάββατο μέχρι Κυριακή απόγευμα. 
Αυτό μόνο αρνητικό αποτέλεσμα έχει.
Με τους τεταρτοετής να ξεσπάνε στους πρωτοετής, επιβάλλοντας τους σε καψόνια 3ωρα και 4ωρα κατά τις απογευματινές και βραδυνές ώρες.
Με αποκορύφωμα τις μεταμεσονύχτιες μάχες στα λουτρά. 
Και όλα αυτά κάτω από την ανοχή των αξιωματικών που είναι υπηρεσία καθώς σε καταγγελίες γονέων απλά αδιαφορούν. 
Η συγκεκριμένη διοίκηση είναι αυτή που έκοψε και τις εξόδους τις Τετάρτης που είχαν θεσπίσει οι προηγούμενοι. 
Οι νεαροί μαθητές είναι στα όρια τους, αφού έχουν κλειστεί μέσα από τον Οκτώβριο,  με εξαίρεση τα Χριστούγεννα, που πήραν άδεια και αμέσως με την επιστροφή τους ξανακλείστηκαν στη σχολή χωρίς έξοδο.
Και γίνονται έρμαιο στις ορέξεις των 4ετων που δεν ξέρουν πως να περάσουν την ώρα τους και κάνουν καψόνια τους νεαρούς οι οποίοι τα πρωινά κάνουν πορείες, βολές και στρατιωτική εκπαίδευση και το βράδυ περνάνε τα πάνδεινα στους θαλάμους και παράλληλα θα ξυπνήσουν τα μεσάνυχτα να κάνουν και υπηρεσίες. 
Το να γίνει καλός αξιωματικός επιβάλλεται να εκπαιδευείς σε πεδία βολής ασκήσεις, πορείες. 
Το να σε μειώνουν την προσωπικότητα βρίζοντας σε, να σε βάζουν κάτω από τα ντουζ με τα ρούχα και να μην σκέφτονται τον κίνδυνο τραυματισμού, δεν λέγεται εκπαίδευση αλλά κάπως αλλιώς. 
ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ
Καταγράφεται η οργή και η απόγνωση ενός γονιού, που εκτός από την Ανεργία έχει και την τεράστια αγωνία για το παιδί της, που βρίσκεται μακριά και δεν μπορεί να το βοηθήσει, καθώς οι υπεύθυνοι κωφεύουν.

Η συγκεκριμένη ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑΣ από τον τρομοκρατημένο γονιό έρχεται να προστεθεί σε πολλές άλλες που έχουν προηγηθεί το τελευταίο χρονικό διάστημα.
Επιστολή που αποκαλύπτει τις ευθύνες του Υπουργείου Άμυνας, του ΓΕΣ και του συνόλου της Ιεραρχίας.
Η Επιστολή είναι μια περιγραφή των όρων εκπαίδευσης του Αξιωματικού που πρόκειται να επανδρώσει τον σύγχρονο ελληνικό στρατό που συγκροτούν μετασχηματίζοντας το ελληνικό κράτος σε Ισραήλ των Βαλκανίων.   
Θεωρούν ότι η Ανεργία, η Φτώχεια και η Κοινωνική Απόγνωση τους δίνει τη δυνατότητα να Εξαγοράσουν και να Στρατολογήσουν τους σύγχρονους Μισθοφόρους Στρατιώτες για να υπερασπιστούν τα συμφέροντα του ελληνικού κεφαλαίου.
Εμείς καλούμε στην συγκρότηση ενός Κινήματος μέσα και έξω από τον στρατό, ενάντια στον πόλεμο-εθνικισμό-μιλιταρισμό-φασισμό, ενάντια στις κυβερνήσεις του πολέμου και της κτηνώδους επίθεσης στον κόσμο της εργασίας και την νεολαία, ενάντια στο ΝΑΤΟ και την Ε.Ε.
  ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
diktiospartakos@hotmail.com
diktiospartakos.blogspot.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932955437  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου