Κυριακή 21 Φεβρουαρίου 2021

Σχολή Ικάρων: ποιοι είναι τα Σκλαβάκια; Οι αυριανοί Πιλότοι;

Μετά τις καταγγελίες γονιών που έφτασαν στην ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ για τις βαρβαρότητες που συμβαίνουν στην Σχολή Δοκίμων-ΣΔ του Πολεμικού Ναυτικού, την Σχολή Μονίμων Υπαξιωματικών-ΣΜΥ και την Στρατιωτική Σχολή Ευελπίδων...
Νέες καταγγελίες, γονιών που ανησυχούν για τα παιδιά τους που υπηρετούν στην Σχολή Ικάρων, έφτασαν στην ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ.
Όπως χαρακτηριστικά μας αναφέρουν οι γονείς αντιμετωπίζουν, φέρονται και ονοματίζουν τους σπουδαστές του Α Έτους "Σκλαβάκια".
Οι βαρύτατοι, απαξιωτικοί και προσβλητικοί αυτοί χαρακτηρισμοί συνοδεύουν μια καθημερινότητα με αισχρά καψόνια που έχουν ως πρωταγωνιστές της αισχρότητας και βαναυσότητας τους σπουδαστές των μεγαλυτέρων Ετών, κυρίως το Γ και Δ έτος.
Γιατί όμως νέα παιδιά που μπαίνουν στην Σχολή Ικάρων έχοντας κάνει μια τόσο μεγάλη προσπάθεια, "πιάνοντας" υψηλές βαθμολογίες, με ιδανικά και αξίες καταντούν βασανιστές ο ένας του άλλου;
Πιστεύουμε ότι οι βαναυσότητες αυτές αποτελούν συστατικό μέρος της Εκπαιδευτικής διαδικασίας που διαμορφώνει τους Πιλότους της Πολεμικής Αεροπορίας και του ΝΑΤΟ που πρόκειται να συμμετέχουν σε δολοφονικές αποστολές.
Η Ταπείνωση, η Υποταγή, η Αναξιοπρέπεια θεωρείται όρος για την Πειθάρχηση αυτών που θα αποτελέσουν την αιχμή του δόρατος για την υπεράσπιση των συμφερόντων του κόσμου τους πλούτου.
Αυτό που κάνεις σε καθορίζει. Φυσικά και Πολεμική Αεροπορία είναι τα Πυροσβεστικά Αεροσκάφη, τα C 130 και τα ελικόπτερα που σώζουν ζωές συνανθρώπων μας...
Αλλά το στίγμα στην Πολεμική Αεροπορία το δίνουν τα F 16, RAFALE, MIRAGE που πετούν στα Βαλκάνια-Αιγαίο-Ανατολική Μεσόγειο ενάντια στην Ρωσία, προβάλλοντας στρατιωτική ισχύ στο πλαίσιο του ελληνο-τουρκικού ανταγωνισμού και δρώντας στο πλαίσιο όλων των βάρβαρων ιμπεριαλιστικών επεμβάσεων του ΝΑΤΟ.
Η Πολεμική Αεροπορία συνέβαλε στους Νατοϊκούς βομβαρδισμούς στην Γιουγκοσλαβία, αεροσκάφη της εντόπιζαν στόχους για να βομβαρδίσουν τα πολεμικά αεροσκάφη στην Λιβύη, οι PATRIOT και μέλη του προσωπικού της θα σταλούν στην Σαουδική Αραβία να υπερασπίζουν τους σκοταδιστές Φονιάδες του λαού της Υεμένης.
Οι σπουδαστές όμως της Σχολής Ικάρων, όπως και οι σπουδαστές όλων των Στρατιωτικών Σχολών είναι Αναλώσιμοι, είναι τα θύματα του Υπουργείου Άμυνας.
Τους έχουν κλείσει μέσα στις Σχολές για άγνωστο χρονικό διάστημα με πρόσχημα την αντιμετώπιση του Κορονοιού. 
Χωρίς να νοιάζονται για τις συνέπειες στην Ψυχολογία τόσο νεαρών παιδιών.
Χωρίς να ενδιαφέρονται για το τι επιθετικές συμπεριφορές προκαλούνται, τις αντιθέσεις και τους ανταγωνισμούς μεταξύ των σπουδαστών διαφορετικών Ετών, ότι επιτείνεται η επιθετικότητα και τα βίαια περιστατικά.
Εμείς Απαιτούμε να ληφθούν μέτρα τώρα.
Να αφήσουν ελεύθερους τους σπουδαστές. Δεν μπορεί όλοι οι άλλοι να μπαινοβγαίνουν ελεύθερα εκτός των σπουδαστών.
Κυρίως όμως καλούμε την Νεολαία να μείνει μακρυά από Στρατό και Αστυνομία.
Την εποχή που η κυβέρνηση της ΝΔ προωθεί την πρόσληψη δεκάδων χιλιάδων Μισθοφόρων Στρατιωτών και Στρατιωτικών οι καταγγελίες αυτές αποκαλύπτουν τι έχει να αντιμετωπίσει η νεολαία, πως εκπαιδεύονται και σε τι Εγκλήματα τους καλούν να συμμετέχουν.  
ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ 
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ 
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932 955437 
diktiospartakos.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου