Δευτέρα 1 Μαρτίου 2021

Ακραία κρατική Αλητεία: στέλνουν στρατιώτες γιατρούς σε νησιά για τις ανάγκες του Τουρισμού αντί για Προσλήψεις!

φώτο αρχείου
Αυτή είναι η κοινωνική προσφορά του Στρατού.
Αντί να προσλάβουν γιατρούς και νοσηλευτές χρησιμοποιούν τον Στρατό για να καταστρέψει θέσεις εργασίας καλύπτοντας τα όποια κενά στο Δημόσιο Σύστημα Υγείας με στρατιώτες γιατρούς.
Πότε: εν όψει της Τουριστικής σε σεζόν. 
Γραμμένους τους έχουν τους νησιώτες, αδιαφορούν εντελώς για την υγεία των φαντάρων και των μονίμων αφήνοντας ολόκληρα Τάγματα χωρίς γιατρό!
Αυτό είναι το λιγότερο κράτος των Μνημονίων και των αστικών πολιτικών ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ και ΝΔ.  
Τι μας λέει η προπαγάνδα τους; 
Ότι το Υπουργείο Άμυνας σε συνδυασμό με το Υπουργείο Υγείας αποφάσισαν ότι θα τοποθετηθούν οπλίτες θητείας που έχουν πτυχίο Ιατρικής σε κέντρα υγείας στα Πολυδύναμα Περιφερειακά Ιατρεία Κιμώλου και Ηρακλειάς, αντίστοιχα.
Ορίστε πως εξαγοράζουν τους στρατιώτες γιατρούς: 
Οι συγκεκριμένοι οπλίτες θητείας δικαιούνται, από την ημερομηνία ανάληψης καθηκόντων στην εν λόγω θέση, πλέον της προβλεπόμενης αμοιβής από το υπουργείο Εθνικής Άμυνας, τις οριζόμενες από το υπουργείο Υγείας μηνιαίες αποδοχές των ιατρών υπηρεσίας υπαίθρου και την αποζημίωση για τις πραγματοποιηθείσες εφημερίες, το οποίο και τις καταβάλλει από τις εγγεγραμμένες στον προϋπολογισμό του πιστώσεις.
Εμείς πιστεύουμε ότι πρέπει να αντισταθούμε στις άθλιες αυτές μεθοδεύσεις.
Να προτάξουμε την απαίτηση της κάλυψης των τεράστιων κοινωνικών αναγκών.
Είναι δυνατόν να τους επιτρέπουμε να Δολοφονούν τόσες χιλιάδες συνανθρώπους μας με την χαρακτηριστικά παρατεταμένη εγκληματική αμέλεια τους που μεταφράζεται σε Αδιαφορία για το Δημόσιο Σύστημα Υγείας;
Είναι δυνατόν να στέλνουν στρατιώτες γιατρούς στα νησιά και μάλιστα για την καλοκαιρινή περίοδο, να μην προσλαμβάνουν γιατρούς-νοσηλευτές για να καλύψουν τις χιλιάδες ελλείψεις σε προσωπικό, αλλά να δαπανούν τόσα ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ευρώ σε άχρηστα όπλα και σε προσλήψεις δεκάδων χιλιάδων Αστυνομικών-Μισθοφόρων Στρατιωτών-Στρατιωτικών-Συνοριοφυλάκων.
Είναι δυνατόν να ακολουθούμε ατομικούς δρόμους βολέματος και να μην αντιδρούμε με τους κοινούς αγώνες μας για τις ανάγκες του λαού μας που συνδέονται άμεσα με την δημιουργία θέσεων εργασίας;
Εμείς απαντάμε με τους συλλογικούς αγώνες, με Κίνημα Μέσα και Έξω από τον Στρατό, με την προβολή της ανάγκης ενός κοινού κινήματος μαθητών-φοιτητών-φαντάρων-εργαζόμενων ενάντια στο Κράτος Άμυνας/Ασφάλειας και τον Ολοκληρωτικό Καπιταλισμό της εποχής μας.
ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
diktiospartakos@hotmail.com 
diktiospartakos.blogspot.com 
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932955437

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου