Τρίτη 9 Μαρτίου 2021

Να Αντισταθούμε στις επιθέσεις των Ένστολων Φονιάδων-Να Ανατρέψουμε την αστική πολιτική που Υπερασπίζουν

Με τη χτεσινή βάναυση επιχείρηση των παληκαράδων της ΔΙΑΣ σε οικογένειες στην πλατεία στη Νέα Σμύρνη, αλλά και τον ξυλοδαρμό νεαρού που τις υπερασπίστηκε, η κυβέρνηση «υπέγραψε» με το αίμα ανθρώπων πως οποιοσδήποτε και οποιαδήποτε στιγμή μπορεί να γίνει το θύμα των επιθέσεων των ένστολων κρατικών φονιάδων.
Χωρίς να υπάρχει κανένα σχέδιο με τις κοινωνικές ανάγκες στο κέντρο του, για την υγειονομική κρίση και την οικονομική δυσπραγία χιλιάδων νοικοκυριών, η κυβέρνηση συνεχίζει να επενδύει σε μια κατά περίπτωση εφαρμογή του Συντάγματος. Ο νόμος πλέον ισχύει ανάλογα με το ποιος είσαι και τι θέλεις να κάνεις. Μόνο που πλέον αυτό πρακτικά αφορά όλη την εκμεταλλευόμενη κοινωνία, από την οποία προφανώς εξαιρούνται όλα τα συμφέροντα που συνειδητά εξυπηρετεί η κυβέρνηση.

Τα κλομπ των έμμισθων ένστολων δολοφόνων της ΔΙΑΣ και όλων των σωμάτων καταστολής ανεβοκατεβαίνουν στις πλάτες και τα κεφάλια της εκμεταλλευόμενης και αγωνιζόμενης κοινωνίας, κουβαλώντας όλα τα υγειονομικά, πολιτικά, αντισυνταγματικά, σεξουαλικά σκάνδαλα μια ολόκληρης κυβέρνησης που δεν έχει να απαντήσει με κανένα άλλο τρόπο.

Τώρα το ερώτημα για κάθε άνθρωπο που ζει από τη δουλειά του, που αγωνιά για την υγεία του, που δε μπορεί να βγει για μια βόλτα ασφαλής με την παρέα ή την οικογένειά του έχει απαντηθεί. 
Η καταστολή του κράτους και των κυβερνήσεων του δεν αφορά κάποιους «εξωτικούς» ταραξίες διαδηλωτές, «ενοχλητικούς» πρόσφυγες» ή φοιτητές που δε σέβονται τη δημοκρατία (τους). 
Αφορά όλους μας. 
Και από όλους μας πρέπει να περάσει για εφαρμογή και η αντίστοιχη απάντηση.

Πρέπει να φύγουν. 
Για να το πούμε καλύτερα. 
Πρέπει να τους διώξουμε.
ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
diktiospartakos@hotmail.com 
diktiospartakos.blogspot.com 
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932955437

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου