Πέμπτη 4 Μαρτίου 2021

Στο "μαύρο" στρατόπεδο Καλπακίου λιώνουν και Φυλακίζουν φαντάρους για να ετοιμάσουν το Μιλιταριστικό σόου της Παρέλασης!

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑΣ
Μετά από 6 βδομάδες ΣΒΕΝ και ΣΠΕΝ, φύγαμε για τις μονάδες μας ημέρα Παρασκευή (Ταξιαρχία Ηπείρου). 
Δευτέρα πρωί μας στέλνουν για εκπαίδευση ειδικότητας σε άλλες μονάδες. 
Μας λένε οι γραφείς αποθηκάριοι θα μείνετε 5 ημέρες στην 8η ΕΑΝ και θα γυρίσετε. 
Ερχόμαστε στο μαύρο στρατόπεδο του Καλπακίου χωρίς να έχουμε καμία σχέση με τεθωρακισμένα και ξαφνικά εδώ αρχίζουμε να ακούμε σπόντες από αξιωματικούς και φαντάρους του στυλ "εεε, θα δούμε μήπως μείνετε παραπάνω", "κοιτάξτε μη δε φύγετε Παρασκευή κλπ". 
Σημειωτέον ότι όλο αυτόν τον καιρό απουσιάζουμε από τα σπίτια μας καθώς δεν λάβαμε άδεια ορκωμοσίας. 
Και πάνω που λέγαμε ότι ημέρα Παρασκευή θα επιστρέψουμε στις μονάδες μας ώστε να λάβουμε κάποια από τις άδειες που δικαιούμαστε, ενημερωνόμαστε σήμερα ότι θα παραμείνουμε στο Καλπάκι μέχρι 31 Μαρτίου ενώ θα έχει ολοκληρωθεί η εκπαίδευση μας ήδη από τις 4 Μαρτίου!!!! 
Φαίνεται είμαστε χρήσιμοι να κάνουμε τις υπηρεσίες των οργανικών φαντάρων εδώ, ενώ αυτοί θα ξεκουράζονται ή θα προετοιμάζονται για τη συμμετοχή στην παρέλαση της 25ης Μαρτίου. 
Υγειονομικές συνθήκες εδώ ανέκδοτο, ο ένας πάνω στον άλλον, 10 άτομα σε ένα θάλαμο μικρότερο από 15 τετραγωνικά. 
Κοριοί επίσης να κάνουν την παρουσία τους. 
Έξοδοι να πάμε πού; 
Έγκλειστοι κανονικότατα. 
Τα Γιάννενα είναι στα 30 χλμ και δεν έχουμε πάει σπίτια μας από την πρώτη ημέρα που παρουσιαστήκαμε ώστε ενδεχομένως να πάρουμε μαζί μας μεταφορικό οποίοι έχουμε. 
Ούτε φαγητό δεν έρχεται εδώ! 
Δηλαδή θα φτάσουμε να πάμε στις μονάδες μας όταν θα έχουμε ήδη συμπληρώσει 2.5 μήνες θητείας!! 
Χωρίς ούτε μια μέρα άδειας! 
Και ενώ αρχικά μας έστειλαν στο Καλπάκι για 5 μόνο μέρες!

Για μια ακόμη φορά αποδεικνύεται ότι το Υπουργείο Άμυνας ευθύνεται για τη διάδοση του Κορονοιού καθώς τα μέτρα που εξαγγέλλουν είτε δεν τηρούνται, είτε είναι ανεπαρκή.
Και ο Κορονοιός συναντά στα στρατόπεδα τη βρώμα, τις άθλιες συνθήκες Υγιεινής και τους Κοριούς.
Παράλληλα, αποδεικνύεται ξανά και ξανά ότι η κυβέρνηση της ΝΔ και το Υπουργείο Άμυνας εξαφανίζουν τα δικαιώματα εργαζομένων και νεολαίας, είτε είναι μέσα είτε έξω από τον στρατό, επιβάλλοντας μια ατελείωτη κατάσταση Έκτακτης Ανάγκης.
Όχι μόνο μας Θυσιάζουν εξαιτίας της κυβερνητικής εγκληματικής αμέλειας και Άρνησης να ενισχύσουν το Δημόσιο Σύστημα Υγείας, αλλά εκμεταλλεύονται την δραματική αυτή κατάσταση για να επιβάλλουν βίαια τα αντιδραστικά τους σχέδια.
Έγκλειστοι φαντάροι σε άθλιες συνθήκες για να κάνουν Παρελάσεις και Εθνικιστικά-Μιλιταριστικά σόου.
Εμείς καλούμε τους φαντάρους να αντισταθούν. Βγείτε μαζικά Παραπονούμενοι σε Διοικητή και όλη την Ιεραρχία. Στείλε τε επιστολές με τις καταγγελίες σας.
Μόνο με το ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ και κίνημα μέσα και έξω από τον Στρατό μπορούμε να Υπερασπιστούμε τα δικαιώματα μας.
Γονείς, τι περιμένετε; 
Σταθείτε στο πλευρό των παιδιών σας. Αντιδράστε. Ενισχύστε τη δράση της ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ. Πάρτε πρωτοβουλία. Στείλε τε επιστολές. Σπάστε τα τηλέφωνα στο Στρατόπεδο, την Ταξιαρχία και το ΓΕΣ.
ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
diktiospartakos@hotmail.com 
diktiospartakos.blogspot.com 
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932955437
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου