Κυριακή 25 Απριλίου 2021

Στρατόπεδο Κρήτης: 20 μέρες Φυλακή σε φαντάρους για αναμνηστικές φωτογραφίες- ηλεκτρονικοί χαφιέδες Στρατού παρακολουθούν τα κοινωνικά μέσα!

Σε μια ακόμη μονάδα της Κρήτης, ο Ηλεκτρονικός Χαφιεδισμός του Υπουργείου Άμυνας που έχει κάνει καθεστώς την παρακολούθηση των κοινωνικών μέσων όπου δραστηριοποιούνται οι φαντάροι, έγινε η αιτία για να Τιμωρηθεί συνάδελφος με 20 μέρες Φυλακή.
Την ίδια περίοδο που η κυβέρνηση της ΝΔ και το στρατιωτικό αντιδραστικό κατεστημένο, με την συνδρομή των καθεστωτικών ΜΜΕ που χρυσοπληρώνει, προπαγανδίζει συνεχώς τον Στρατό, τον Μιλιταρισμό...
Την ίδια περίοδο που ολημερίς τα κανάλια "παίζουν πόλεμο", με τους ενσωματωμένους δημοσιογράφους του Υπουργείου Άμυνας να παρακολουθούν, να καταγράφουν και να προβάλλουν πολεμικά μέσα, στρατόπεδα, ασκήσεις, είτε του Στρατού είτε συνεκπαιδεύσεις με τους Αμερικανούς Φονιάδες και το κράτος Τρομοκράτη Ισραήλ...
Την ίδια στιγμή δικαιολογούν τον Ηελκτρονικό Χαφιεδισμό και την παρακολούθηση-έλεγχο των κοινωνικών μέσων στα οποία παρεμβαίνουν οι συνάδελφοι στο όνομα της προστασίας στρατιωτικών απόρρητων!
Οι ποινές είναι βαριές, η τρομοκρατία ακραία καθώς απειλούν να μας σύρουν σε Στρατοδικεία.
Σοβαρή διάσταση της απόπειρας τους είναι να φοβίσουν και να ορθώσουν Στεγανά για να μην διαρρέει η Αθλιότητα των μονάδων, η Αυθαιρεσία και η βαναυσότητα, η εθνικιστική και ρατσιστική προπαγάνδα.
Συνάδελφοι πρέπει να αντισταθούμε, πρέπει να αντιδράσουμε.
Η καταστολή και ο χαφιεδισμός στον Στρατό συνδέεται με την συνολική αντιδραστική αναδιάρθρωση του κράτους Άμυνας/Ασφάλειας, με την ανασυγκρότηση του κράτους του ολοκληρωτικού καπιταλισμού.
Διαβάστε περισσότερα:    

O Χαφιεδισμός το 2021: ο Στρατός παρακολουθεί τους φαντάρους στα κοινωνικά μέσα

Ποιος Όργουελ και το περίφημο 1984....
Ποια Χούντα των Συνταγματαρχών με το Χαφιέ καφετζή, περιπτερά και θυρωρό...
Που να δεις τι σημαίνει Χαφιεδισμός, παρακολούθηση, καταγραφή και έλεγχος κάθε σκέψης μας την εποχή του Κοινοβουλευτικού Ολοκληρωτισμού.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ:
http://diktiospartakos.blogspot.com/2021/01/1000.html

http://diktiospartakos.blogspot.com/2021/01/vodafone.html

http://diktiospartakos.blogspot.com/2021/01/blog-post_432.html

Γονείς που επικοινώνησαν μαζί μας καταγγέλλουν ότι στην 211 ΕΜΑ, στο στρατόπεδο Ηλιοπούλου, φαντάροι έφαγαν 5 μέρες φυλακή επειδή ανέβασαν στο ίνσταγκραμ φωτογραφίες χωρίς μάσκα!
Τα ερωτήματα πολλά.
Καταρχάς παρακολουθεί το ΓΕΣ τους φαντάρους; 
Είναι η δουλειά του ΓΕΣ να παρακολουθεί τους προσωπικούς λογαριασμούς των συναδέλφων σαν ρουφιάνος;
Το ζήτημα με τον κορονοιό στα στρατόπεδα αφορά κάποιους ανθρώπους που δεν φόρεσαν απλώς μάσκα ή αφορά την εγκληματική αμέλεια του Υπουργείου Άμυνας και του Στρατού που δεν παρέχουν τα απαραίτητα μοριακά τεστ για να διασφαλίσουν την υγεία των φαντάρων;
Το ζήτημα της διάδοσης του Κορονοιού στα στρατόπεδα είναι Ατομική ευθύνη μας ή είναι αποτέλεσμα της επικίνδυνης κυβερνητικής πολιτικής που καταντά να διαδίδει τον Ιό στον Στρατό καθώς δεν κάνει ΜΟΡΙΑΚΑ ΤΕΣΤ και δεν λαμβάνει τα απαιτούμενα μέτρα;
Ο κορονοιός μεταφέρεται ή όχι από τα στελέχη και τους αδειούχους που δίχως να κάνουν τα απαραίτητα μοριακά τεστ μπαινοβγαίνουν στα στρατόπεδα;
Υπάρχει η δυνατότητα να τηρηθούν οι απαιτούμενες αποστάσεις μέσα σε ένα στρατόπεδο;
Είναι ή δεν είναι βασικός λόγος διάδοσης του κορονοιού οι Καραντίνες που μας βάζουν στα στρατόπεδα και  ο τρομερός Συνωστισμός;
Την ίδια στιγμή που κόβονται οι άδειες ορκωμοσίας, οι φοιτητικές άδειες και τα κρούσματα αυξάνονται, οι συνάδελφοι προσπαθούν να βρουν λίγες στιγμές χαλάρωσης και κοινωνικοποίησης μέσω του facebook και του instagram. 
Αντί να εξαντλούν την αυστηρότητα τους στους συναδέλφους γιατί δεν προσπαθούν να δώσουν λύσεις στα προβλήματα των φαντάρων;
Λύσεις συνάδελφοι υπάρχουν.
Το Υπουργείο Άμυνας όμως, μας αντιμετωπίζει ως αναλώσιμους και προτιμάει να δίνει ένα σκασμό χρήματα στους πολεμικούς εξοπλισμούς και στην πρόσληψη ΕΠΟΠ ενώ, δεν δίνει χρήματα για να μας μεταφέρει με δικά του οχήματα στους τόπους κατοικίας μας για να δούμε τους δικούς μας ανθρώπους και να ξελαμπικάρει το μυαλό μας. 
Δεν θέλει να δώσει χρήματα για να κάνει μοριακά τεστ μετά από τις άδειές μας προκειμένου να μην φέρουμε τον ιό μέσα. 
Θέλει απλά να μας έχει μαντρωμένους και εμείς να λέμε και ευχαριστώ.
ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ:
Να σβηστούν τώρα οι φυλακές από τους συναδέλφους. 
Δώστε λύσεις σε σχέση με τον κορονοιό και σταματήστε να κυνηγάτε τους φαντάρους. 
Απαιτούμε να ληφθούν όλα τα απαραίτητα μέτρα.
Γονείς και συνάδελφοι συνειδητοποιούν ότι μόνο Εμείς, αγωνιζόμενοι μαζί με το ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ, μπορούμε να προστατεύσουμε την Υγεία και την Ζωή μας.
Εμείς καλούμε σε κλιμάκωση των κοινωνικών αντιστάσεων, σε ένταση του Κινήματος Μέσα και Έξω από τον Στρατό ενάντια στην αστική πολιτική, τους πολεμικούς τυχοδιωκτισμούς, τον εθνικισμό και ρατσισμό.

ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ

diktiospartakos@hotmail.com 
diktiospartakos.blogspot.com 
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932955437

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου