Πέμπτη 13 Μαΐου 2021

Μητσοτάκης-Δένδιας-ΜΜΕ στο πλευρό του Ισραήλ που συνεχίζει την σφαγή των Παλαιστινίων


Μνημείο κυνισμού αποτελούν οι ανακοινώσεις της κυβέρνησης της ΝΔ και τα όσα διαδίδουν τα χρυσοπληρωμένα ΜΜΕ.
Ευθυγραμμισμένοι πλήρως με τις ΗΠΑ και εξυπηρετώντας την πολιτική Πολεμικών Συμμαχιών με το Ισραήλ προκειμένου να εξυπηρετήσουν την επιθετική-επεκτατική τους στρατηγική απόπειρα στην Ανατολική Μεσόγειο (βλέπε ΑΟΖ, ενεργειακά κοιτάσματα, έλεγχος θαλάσσιων δρόμων)...
Δεν βρίσκουν μια κουβέντα να πουν για το κράτος Τρομοκράτη Ισραήλ που εφαρμόζει αδίστακτα την κατακτητική του πολιτική, με Εθνοκάθαρση της Ιερουσαλήμ και Εποικισμούς των Παλαιστινιακών εδαφών, επιτιθέμενος ως σύγχρονος Γολιάθ εναντίον ενός ανυπότακτου λαού.
Η κυβερνητική προπαγάνδα την οποία πλασάρουν τα ΜΜΕ παρουσιάζουν το κράτος του Ισραήλ "σε Άμυνα" και δικαιολογούν τους τρομακτικούς δολοφονικούς βομβαρδισμούς της Ισραηλινής Πολεμικής Αεροπορίας "αναγνωρίζοντας το δικαίωμα του Ισραήλ στην αυτοάμυνα"!
Διαβάζουμε στην ανακοίνωση του ελληνικού ΥΠΕΞ:
"η Ελλάδα εκφράζει την έντονη ανησυχία της για τις πρόσφατες πυραυλικές επιθέσεις εναντίον αμάχου πληθυσμού στο Ισραήλ, οι οποίες είναι καταδικαστέες και καλεί για τον άμεσο τερματισμό τους. Παράλληλα, αναγνωρίζοντας το δικαίωμα του Ισραήλ στην αυτοάμυνα, υπογραμμίζουμε εκ νέου την ανάγκη όπως όλες οι πλευρές προβούν σε ενέργειες που θα οδηγήσουν σε άμεση αποκλιμάκωση. Επίσης θα πρέπει να καταβληθούν ενέργειες για την αποφυγή περαιτέρω θυμάτων μεταξύ του άμαχου πληθυσμού", αναφέρει η ανακοίνωση του υπουργείου Εξωτερικών .

Εμείς καταδικάζουμε την στάση της ακροδεξιάς κυβέρνησης της ΝΔ αλλά και ολόκληρης της λεγόμενης Διεθνής Κοινότητας που για μια ακόμη φορά στηρίζουν το Ισραήλ και τη δολοφονική κατακτητική του πολιτική.
 Καλούμε σε μαζική συμμετοχή στην Κινητοποίηση Αλληλεγγύης στον Παλαιστινιακό λαό την Τετάρτη 12/06 στις 18:00 έξω από την ισραηλινή πρεσβεία .
Οι Αγωνιζόμενοι φαντάροι είναι μαζί με τους Παλαιστίνιους και καταγγέλλουν το κράτος Τρομοκράτη Ισραήλ
Το ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ εκφράζει την Αλληλεγγύη του στον υπερήφανο λαό της Παλαιστίνης που συνεχίζει τον αγώνα του απέναντι στο Κράτος Τρομοκράτη Ισραήλ.
Που συνεχίζει τον αγώνα του απέναντι στην Κατοχή και Καταπίεση, στους εποικισμούς και το Καθεστώς Απαρτχάιντ που έχουν επιβάλλει οι Κατακτητές, το κράτος του Ισραήλ το οποίο ουσιαστικά γνωρίζει την στήριξη των ΗΠΑ και της ΕΕ, των αντιδραστικών αραβικών καθεστώτων, της αστικής τάξης Κύπρου και Ελλάδας.
Τον αποτροπιασμό μας προκαλεί η βάρβαρη εισβολή ισραηλινών δυνάμεων καταστολής στο τέμενος Αλ Ακσά στην ανατολική Ιερουσαλήμ και η επίθεση του ισραηλινού κράτους στους προσκυνητές, με δεκάδες τραυματίες.
Μια τρομοκρατική κίνηση που εντάσσεται στο σχέδιο ελέγχου όλης της Ιερουσαλήμ η οποία μετατρέπεται σε πρωτεύουσα του Ισραήλ με την στήριξη των ΗΠΑ και προϋποθέτει την "εκκαθάριση" της από τους Παλαιστινίους και συντελείται μέσω του εποικισμού.
Οι αγωνιζόμενοι φαντάροι στέκονται δίπλα στον λαό της Παλαιστίνης.
Αρνούμαστε την πολεμική συμμαχία Ελλάδας-Ισραήλ και καταδικάζουμε τους Άξονες του Πολέμου που συγκροτούν Ελλάδα-Ισραήλ-Κύπρος-Αίγυπτος.
Αλήθεια, τι Υποκρισία για τα αστικά κράτη σε Ελλάδα και Κύπρο να καταγγέλλουν την Τουρκία για τις αντίστοιχες επιθετικές-κατοχικές της πρακτικές στην Μεγαλόνησο, αλλά να στηρίζουν το Ισραήλ με κάθε τρόπο....
Όλοι και όλες την Τετάρτη στις 18:00 έξω από την ισραηλινή πρεσβεία.
ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ

ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932 955437
diktiospartakos.blogspot.com
diktiospartakos@hotmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου