Παρασκευή 14 Μαΐου 2021

"Σκοτώνουν" την ΕΑΒ και κλείνουν συμφωνίες με το Ισραήλ που δολοφονεί Παλαιστινίους

Ενώ το κράτος Τρομοκράτης Ισραήλ δολοφονεί μαζικά τους Παλαιστινίους, εφαρμόζοντας την κατακτητική πολιτική του με Εποικισμούς και Εθνοκάθαρση...
Η κυβέρνηση της ΝΔ όχι μόνο στέκεται στο πλευρό του και το στηρίζει πολιτικά.
Αλλά κλείνει πολεμικές συμφωνίες.
Πιο συγκεκριμένα πολεμική Διακρατική συμφωνία μεταξύ της Ελλάδας και του κράτους του Ισραήλ υπόγραψε στις 4 Μαΐου ο επικεφαλής της ΓΔΑΕΕ, μετά από εξουσιοδότηση του ΥΕΘΑ Νίκου Παναγιωτόπουλου.
Ειδικότερα, η συμφωνία αφορά στην εν συνεχεία υποστήριξη κινητήρων Τ-700- 401C, ελικοπτέρων S70 του Πολεμικού Ναυτικού και AH-64 «Apache» του Στρατού Ξηράς, ως προς τη συντήρηση των κινητήρων, στην τεχνική βοήθεια και την εφοδιαστική υποστήριξη.
Το ερώτημα που προκύπτει αυτόματα είναι:
δεν μπορούσαν οι εργασίες αυτές να γίνουν στην ΕΑΒ;
Και αν μπορούσαν να γίνουν στην ΕΑΒ γιατί επιλέχθηκε το Ισραήλ;
Να θυμίσουμε ότι πρόσφατα η κυβέρνηση της ΝΔ αποφάσισε να αναθέσει στην Ισραηλινή εταιρία Israel Aerospace Industries (ΙΑΙ) έργο για την επαναφορά σε πτητική κατάσταση τεσσάρων αεροσκαφών της Πολεμικής Αεροπορίας C-130.
Ο Νίκος Παναγιωτόπουλος επανέλαβε ότι η έγκριση του υπό-προγράμματος που αφορά την αποστολή C-130 στο Ισραήλ, ώστε να επανέλθουν σε σύντομο χρονικό διάστημα σε πτητική κατάσταση, «δεν σημαίνει αυτόματα ότι ενεργοποιείται και θα υλοποιηθεί, καθώς η σχετική απόφαση θα εξαρτηθεί από τη δυνατότητα της ΕΑΒ, να υλοποιήσει την πρόταση που έχει υποβάλλει».
Μόνο που αυτές τις προϋποθέσεις τις καθορίζει το κράτος, το Υπουργείο Άμυνας και έχουν να κάνουν με τη λειτουργία της ΕΑΒ, τις αναγκαίες προσλήψεις προσωπικού, την εξασφάλιση των αναγκαίων εργασιών.
Φαίνεται όμως ότι η ΕΑΒ μετατρέπεται σε εργολάβο των αμερικανικών πολεμικών βιομηχανιών μέχρι να οδηγηθεί στην πλήρη Ιδιωτικοποίηση.
Βέβαια, στρατηγικής σημασίας συμμαχία με το κράτος του Ισραήλ επισφραγίστηκε πριν λίγο καιρό με το μεγάλο deal που έγινε για την 120 Πτέρυγα Εκπαίδευσης Αέρος στην Καλαμάτα.
Η στάση επομένως της κυβέρνησης της ΝΔ και στα πρόσφατα δραματικά γεγονότα στην Παλαιστίνη δεν ξενίζει καθόλου. Η σχέση ελληνικού-ισραηλινού κράτους έχει στρατηγικό βάθος, αποσκοπεί στην εξυπηρέτηση της επιθετικής - επεκτατικής πολιτικής του ελληνικού κράτους και στην αναβάθμιση της Πολεμική του Ισχύος.
Τώρα αν ρέει το αίμα αθώων, αν υπερασπίζονται τον Κατακτητή, αν στρέφονται ξανά εναντίον των εργαζομένων δεν τους νοιάζει....
Νοιάζει όμως Εμάς....

Το ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ προτείνει την ανάπτυξη ενός Αντιπολεμικού κινήματος με εργατικά δειαθνιστικά αντικαπιταλιστικά χαρακτηριστικά
Που θα αμφισβητήσει την αστική πολιτική που θέλει τον Πόλεμο ως παράγοντα της στρατηγικής αναβάθμισης του ελληνικού αστικού κόσμου
Τον Πόλεμο ως Πυλώνα της καπιταλιστικής οικονομικής ανάπτυξης.
Να αντιταχθούμε στις θυσίες που απαιτούν σε χρήμα και σε αίμα που απαιτούν από τον κόσμο της εργασίας και την νεολαία για την Πολεμική τους Αναβάθμισης.
Αναγκαίο όσο ποτέ ο αναπροσανατολισμός της Πολεμικής Βιομηχανίας σε ειρηνικούς σκοπούς, για την εξυπηρέτηση των κοινωνικών αναγκών.
 ΔΕΝ ΠΟΛΕΜΑΜΕ-ΔΕΝ ΚΑΤΑΣΤΕΛΛΟΥΜΕ

για Ελληνική Ολιγαρχία, ΗΠΑ, ΝΑΤΟ, ΕΕ

ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ

ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932 955437

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου