Τετάρτη 29 Σεπτεμβρίου 2021

Πραγματοποιήθηκε η άσκηση «GREEN BRIDGE 2021» για Air Policing


Η άσκηση «GREEN BRIDGE 2021» για Air Policing αποτελεί μια ακόμη απόδειξη του αναβαθμισμένου πολεμικού ρόλου της Ελληνικής Πολεμικής Αεροπορίας στο  πλαίσιο του ΝΑΤΟ.
Στις 16 Σεπτέμβρη σύμφωνα με ανακοίνωση του ΓΕΕΘΑ, πραγματοποιήθηκε η αεροπορική άσκηση «GREEN BRIDGE 2021», που διεξήχθη στο πλαίσιο του Προγράμματος Στρατιωτικής Συνεργασίας Ελλάδας – Βουλγαρίας.
Κατά τη διάρκεια της άσκησης εκτελέσθηκαν διασυνοριακές επιχειρήσεις εναέριας αστυνόμευσης εντός των FIR Αθήνας και Σόφιας (Cross Border Operations for Air Policing), με σκοπό τη συνεκπαίδευση των πληρωμάτων αέρος και του προσωπικού του Συστήματος Διοίκησης και Ελέγχου (NAOC/ARS/CRC) των δύο χωρών.
Η Πολεμική Αεροπορία διεξάγει επιχειρήσεις εναέριας αστυνόμευσης στις περισσότερες Βαλκανικές χώρες, αντιμετωπίζοντας κατά κύριο λόγο την Ρωσία ως Εχθρό!
Οι επιχειρήσεις αυτές δεν έχουν καμιά σχέση με την Άμυνα αλλά αποδεικνύουν τις επιθετικές βλέψεις του ΝΑΤΟ και των ΗΠΑ. Σε αυτές εντάσσονται οι επιδιώξεις του ελληνικού αστικού κόσμου που θεωρεί τα Βαλκάνια Ζωτικό του Χώρο.
ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932 955437
diktiospartakos.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου