Τρίτη 12 Οκτωβρίου 2021

Χυδαία στήριξη Ψωμιάδη σε Φιλιππίδη: «Αν δε γούσταραν, θα μιλούσαν από τότε»

ΠΗΓΗ The Press Project
ΣΧΟΛΙΟ ΔΙΚΤΥΟΥ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ: ΤΙ ΩΡΑΙΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ:
Μισθοί πείνας, περικοπές συντάξεων, ρατσισμός και εθνικισμός, αντίδραση και σεξισμός, πέταγμα χιλιάδων παιδιών από την εκπαίδευση και ιδιωτικοποίηση νοσοκομείων
Το Αίσχος της Ακροδεξιάς και του Νεοφιλελευθερισμού! 
Ο Παναγιώτης Ψωμιάδης είπε συγκεκριμένα: «Αν δεν γούσταρες τότε, να μίλαγες τότε». Συγκεκριμένα ανέφερε: «εγώ είμαι αντίθετος με αυτά. Μετά από 20 χρόνια; Αν δεν γούσταρες τότε, να μίλαγες τότε. Τώρα κάνεις την καριέρα σου και βγαίνεις στην τηλεόραση. Κατηγορούν όλοι τον Πέτρο Φιλιππίδη. Αν αθωωθεί από το δικαστήριο, ποιος θα τον αποκαταστήσει;».
Στήριξη στον Πέτρο Φιλιππίδη παρέχει ο πρώην νομάρχης Θεσσαλονικής που κατηγορείται από γυναίκες για κακουργήματα κι αδικήματα σεξουαλικής φύσεως. Τις γυναίκες που τα καταγγέλλουν κατηγορεί ο Παναγιώτης Ψωμιάδης, ο οποίος αφού εξέφρασε το παράπονό του για ανθρώπους και εκπομπές που «του γύρισαν την πλάτη», κλήθηκε να απαντήσει στο πως «βλέπει» τις καταγγελίες ηθοποιών για τον Πέτρο Φιλιππίδη.

Ο Παναγιώτης Ψωμιάδης, μιλώντας στον ANT1, στήριξε τον ηθοποιό που κατηγορείται για βιασμούς, λέγοντας συγκεκριμένα για τις γυναίκες που κατήγγειλαν τα εγκλήματα: «Αν δεν γούσταρες τότε, να μίλαγες τότε». Συγκεκριμένα ανέφερε: «εγώ είμαι αντίθετος με αυτά. Μετά από 20 χρόνια; Αν δεν γούσταρες τότε, να μίλαγες τότε. Τώρα κάνεις την καριέρα σου και βγαίνεις στην τηλεόραση. Κατηγορούν όλοι τον Πέτρο Φιλιππίδη. Αν αθωωθεί από το δικαστήριο, ποιος θα τον αποκαταστήσει;».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου