Παρασκευή 29 Οκτωβρίου 2021

Ακρωτηριασμός Επαγγελματίας Οπλίτη μετά από ατύχημα στον Έβρο-Σε σοβαρή κατάσταση στο Νοσοκομείο

Ο πολύ σοβαρός τραυματισμός ενός στελέχους και ο ελαφρύτερος ενός δεύτερου, ήταν ο απολογισμός του τροχαίου ατυχήματος που σημειώθηκε χθες βράδυ στον παλιό δρόμο Αμοιρίου-Κισσαρίου, όταν το στρατιωτικό τζιπ στο οποίο επέβαιναν, συγκρούστηκε με το λεωφορείο του ΚΤΕΛ.
Σύμφωνα με πληροφορίες, στο στρατιωτικό όχημα επέβαιναν ένας ΕΠ.ΟΠ και ένας ΟΒΑ (Οπλίτης Βραχείας Ανακατάταξης), όταν υπό άγνωστες μέχρι στιγμής συνθήκες, κινούμενοι στον παλιό δρόμο που συνδέει τα χωριά Αμόριο και Κισσάριο, συγκρούστηκαν με το λεωφορείο του ΚΤΕΛ που εκτελούσε δρομολόγιο.
Από την σφοδρή σύγκρουση ο ένας στρατιωτικός τραυματίστηκε πολύ σοβαρά σε θώρακα, πόδι και σπονδυλική στήλη και μαζί με τον συνάδερφο του ο οποίος ήταν πιο ελαφρά τραυματισμένος, μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο Διδυμοτείχου. 
Εκεί σύμφωνα με πληροφορίες που δημοσιεύει η τοπική σελίδα της Αλεξανδρούπολης evros-news.gr ο σοβαρά τραυματίας υποβλήθηκε σε πολύωρη χειρουργική επέμβαση, του έγινε μάλιστα ακρωτηριασμός στο πόδι κάτω στο πέλμα και παραμένει διασωληνωμένος.
Εμείς του ευχόμαστε περαστικά και κουράγιο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου