Τετάρτη 10 Νοεμβρίου 2021

Άλλη μια μέρα ταλαιπωρίας για τους οδηγούς της Αθήνας εξαιτίας του Στρατού-Ανατροπή στρατιωτικού βυτιοφόρου που μετέφερε 10 τόνους κηροζίνη

Το πλούσιο λεξιλόγιο της στρατιωτικής θητείας θυμήθηκαν οι εγκλωβισμένοι οδηγοί που δεν μπορούσαν να πάνε στις δουλειές τους.
Ο λόγος της απίστευτης ταλαιπωρίας τους;
Τεράστιες ουρές δημιουργήθηκαν όταν βυτιοφόρο της Πολεμικής Αεροπορίας που μετέφερε 10 τόνους κηροζίνη ανατράπηκε το πρωί της Τρίτης στην εθνική οδό Αθηνών – Κορίνθου.
Από την ανατροπή του βυτιοφόρου υπήρξε διαρροή στο οδόστρωμα και πυρκαγιά στην καμπίνα του οχήματος.
Σύμφωνα με την ιστοσελίδα korinthostv, ο οδηγός είναι καλά στην υγεία του, ωστόσο αυτή την ώρα έχει διακοπεί η κυκλοφορία καθώς μεγάλη ποσότητα του φορτίου (εύφλεκτα υγρά) έχει χυθεί στο οδόστρωμα.
Όμως αυτό δεν ήταν το μοναδικό τροχαίο που απασχόλησε τον Στρατό τις τελευταίες μέρες.
Τροχαίο ατύχημα με σοβαρές υλικές ζημιές συνέβη προχθές στην Κομοτηνή. Συγκεκριμένα, στη διασταύρωση του Κάθετου Άξονα με την Εγνατία Οδό, σε τροχαίο ενεπλάκησαν μεγάλο στρατιωτικό όχημα και ΙΧ.

Η γυναίκα οδηγός του ΙΧ μεταφέρθηκε άμεσα στο Νοσοκομείο Κομοτηνής, όπου σύμφωνα με πληροφορίες του «Χ» δεν έχει σοβαρά τραύματα, είναι καλά στην υγεία της και την παρακολουθούν ιατροί. Στο ΙΧ κατά το τρακάρισμα άνοιξαν κι οι αερόσακοι. Οι επιβαίνοντες στο στρατιωτικό όχημα είναι επίσης καλά στην υγεία τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου