Τετάρτη 10 Νοεμβρίου 2021

Οι Μελλοθάνατοι ΕΠ.ΟΠ. που τους στέλνουν Αφρική και οι διώκτες προσφύγων: Βίντεο από την εκπαίδευση ΕΠΟΠ στο «Σχολείο Μαχητή» του ΚΕΤΘ

Σε διάφορα μιλιταριστικά σαιτ κυκλοφορούν Βίντεο από την εκπαίδευση ΕΠΟΠ στο «Σχολείο Μαχητή» του ΚΕΤΘ.
Είναι οι Μελλοθάνατοι Επαγγελματίες Οπλίτες που τους στέλνουν Αφρική και οι διώκτες προσφύγων.
Εξαγορασμένοι φτωχοί νέες και νέοι, που για μια φούχτα ευρώ και με τη Μονιμότητα ως δέλεαρ ανέλαβαν ρόλο Μισθοφόρου Στρατιώτη στον Ελληνικό Στρατό που ετοιμάζεται για αποστολές εκτός συνόρων σε Αφρική και Μέση Ανατολή, ενώ παράλληλα θα είναι οι διώκτες προσφύγων στα σύνορα.
Δηλαδή από τη μια μεριά ο Ελληνικός στρατός συμμετέχει σε βρώμικους πολέμους που προκαλούν την προσφυγιά, ενώ ταυτόχρονα θωρακίζουν τα σύνορα της Ευρώπης Φρούριο για να Αποτρέψουν τους πρόσφυγες που αντιμετωπίζονται ως εχθρός...
Ο νέος Ελληνικός Στρατός και η κυβέρνηση της ΝΔ μαζί με το σύνολο του αστικού πολιτικού συστήματος εξουσίας είναι Απειλή για όλους.   
Εχθρός τους είμαστε εμείς, ο κόσμος της εργασίας και η νεολαία, εντός και εκτός συνόρων.
Η εσωτερική και εξωτερική αστική πολιτική είναι Ενιαία και Ενιαία εκδηλώνεται.
Αυτοί που διαλύουν το εργατικό κίνημα και επιβάλλουν μισθούς πείνας, μας Τρομοκρατούν και επιχειρούν να εξαφανίσουν τα Δημοκρατικά Δικαιώματα και της Λαϊκές Ελευθερίες.
Αυτοί που μας Δολοφονούν με τον Κορονοιό και προκαλούν τόσα αδιέξοδα στην ζωή μας, ενώ καλλιεργούν τον Κοινωνικό Αυτοματισμό, χωρίζοντας μας σε Ανεμβολίαστους και Εμβολιασμένους
Είναι αυτοί που Ιδιωτικοποιούν το Σύστημα Υγείας και περικόπτουν κατά 9000 εκατ. ευρώ τα κονδύλια για την Υγεία.
Είναι αυτοί που αγοράζουν όπλα 65 δις ευρώ για τους βρώμικους πολέμους τους και να αναλάβουν το ρόλο του Χωροφύλακα των λαών
Είναι αυτοί που αφού όρθωσαν τεράστια αδιέξοδα στην φτωχή νεολαία, την εξαγοράζουν ως Επαγγελματία Στρατιώτη, Αστυνομικό, Συνοριοφύλακα και Λιμενικό, ώστε ως Πραιτοριανός να διασφαλίσει τα συμφέροντα των πλουσίων.

Τους καλούμε να Παραιτηθούν Μαζικά. Να μην Σκοτώσουμε και να μην Σκοτωθούμε για τα συμφέροντα των πλουσίων και τις ιμπεριαλιστικές βλέψεις του Μακρόν και των γαλλικών εταιρειών. 
Ο κόσμος της εργασίας και η νεολαία πρέπει να πρωταγωνιστήσουν σε μαχητικούς και αποφασιστικούς αγώνες για τα σύγχρονα δικαιώματα της εργατικής τάξης.
Δεν μπορεί να ταυτίζουμε το Παρόν και Μέλλον μας με τον Πόλεμο και την παραγωγή ανθρώπινης δυστυχίας για να εξυπηρετήσουμε τα συμφέροντα των πλουσίων.
Πρέπει να Αγωνιστούμε, να τους Ανατρέψουμε.
Ενωμένοι να παλέψουμε για τα συμφέροντα του κόσμου της εργασίας και της νεολαίας, σε Ελλάδα-Τουρκία-Βαλκάνια
ΚΑΝΕΝΑΣ ΝΕΟΣ ΜΙΣΘΟΦΟΡΟΣ ΣΕ ΣΤΡΑΤΟ ΚΑΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ
    ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932 955437

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου