Πέμπτη 11 Νοεμβρίου 2021

Διεθνείς πιέσεις για τις Απάνθρωπες Επαναπροωθήσεις της κυβέρνησης Μητσοτάκη

Iasonas Apostolopoulos
Για να καταλάβουμε πόσο ευρέως γνωστά είναι τα ελληνικά εγκλήματα στην θάλασσα, η ίδια η Κομισιόν, πιεζόμενη από τον διεθνή σάλο, αρνήθηκε να δώσει τα 15,8 εκατομμύρια ευρώ χρηματοδότηση στην Ελλάδα για την αγορά νέων λιμενικών σκαφών, αν δεν φτιαχτεί ανεξάρτητη επιτροπή για την διερεύνηση των δεκάδων καταγγελιών για pushback.
Τα ελληνικά ΜΜΕ, αντί να κάνουν έρευνα για τα pushback προσφύγων, έκαναν έρευνα για το ποια είναι η Ολλανδή δημοσιογράφος.
Και ξεκίνησαν αμέσως την επιχείρηση δολοφονίας χαρακτήρα με χυδαία σεξιστικά σχόλια, ότι είναι παιδόφιλη, ότι κάνει αλληλεγγύη σε προσφυγες για να τους πιάνει γκόμενους κτλ κτλ.
Οι πιο «έγκριτοι» δημοσιογράφοι, τύπου Χατζηνικολάου προβαίνουν σε πιο σοβαρή σπίλωση. «Η φιλότουρκη Ολλανδή δημ/γραφος πήρε αποστομωτική απάντηση από τον Έλληνα πρωθυπουργό» έγραψε.
Ό,τι δε συμφωνεί με το κυβερνητικό αφήγημα είναι τουρκική προπαγάνδα.
Τι είναι άραγε πιο πιθανό;
Η Ελλάδα να διαπράττει εγκλήματα στην θάλασσα ή η Κομισιόν, το Ευρωκοινοβούλιο , το Συμβούλιο της Ευρώπης, το BBC, οι New York Times, το CNN, η Deutsche Welle, η Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ, η Διεθνής Αμνηστία και δεκάδες ανθρωπιστικές οργανώσεις, να έχουν συνωμοτήσει ξαφνικά ενάντια στο αθώο κράτος μας και να έγιναν τουρκόφιλοι;
Οι άριστοι μας λένε το δεύτερο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου