Δευτέρα 21 Φεβρουαρίου 2022

Πεταμένους έχει ο Πούτιν τους Ρώσους φαντάρους: κοιμούνται σε σταθμό τρένου στοιβαγμένοι ο ένας πάνω στον άλλο σαν «σαρδέλες»

Το ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ στην συστηματική παρέμβαση του από την πρώτη στιγμή της Ουκρανικής Κρίσης έχει τονίσει ότι ο μεγάλος χαμένος της έντασης των ανταγωνισμών ΗΠΑ-ΝΑΤΟ-ΕΕ-Ρωσίας είναι οι λαοί της Ουκρανίας και οι φαντάροι.
Αυτοί βλέπουν την ζωή τους και τους κόπους μιας ζωής να καταστρέφονται.
Αυτοί χάνουν την ζωή τους καθώς οι ανταλλαγές πυρών είναι συνεχείς.
Αυτοί παίρνουν το δρόμο της προσφυγιάς.
Αυτί θα αποτελέσουν τα δεκάδες χιλιάδες θύματα αν ξεσπάσει συνολική πολεμική σύγκρουση μεταξύ Ουκρανίας και Ρωσίας.
Οι λαοί και οι στρατιώτες είναι τα αιώνια θύματα όταν η Ευρασία μοιράζεται και ξαναμοιράζεται σε Ζώνες Επιρροής και Ζωτικούς Χώρους, με το αίμα των λαών βάφεται η επιδιωκόμενη νέα Ισορροπία Κυριαρχίας-Εκμετάλλευσης-Καταπίεσης που καθορίζουν καπιταλιστικά και ιμπεριαλιστικά συμφέροντα.
Την ώρα που οι άθλιο Αμερικανοί πράκτορες της CIA σκορπούν τα αισχρά προπαγανδιστικά FAKE NEWS προβλέποντας ξανά και ξανά τον πόλεμο...
Ο αυταρχικός ηγέτης Πούτιν έχει πεταμένους τους Ρώσους φαντάρους! Ρωσικά στρατεύματα στην περιοχή Veselaya Lopan του Belgorod έχουν μείνει στον σιδηροδρομικό σταθμό της πόλης τις τελευταίες πέντε μέρες, «ξεχασμένοι» από την ηγεσία, ενώ αναγκάζονται να κοιμούνται στον σταθμό στοιβαγμένοι ο ένας πάνω στον άλλο σαν «σαρδέλες».
Πρόκειται για περισσότερους από 100 επαγγελματίες συμβασιούχους στρατιωτικούς, αλλά και για οπλίτες θητείας που υπηρετούν στην 2η Μηχανοκίνητης Μεραρχία Πεζικού (2nd Guards Tamanskaya Motor Rifle Division).


Δεν είναι η μόνη απόδειξη ότι το καθεστώς Πούτιν αντιμετωπίζει τους Ρώσους φαντάρους ως Αναλώσιμους.
Θυμίζουμε την πρόσφατη ανακοίνωση μας:

Ο Πούτιν θυσιάζει τους Ρώσους φαντάρους: Στρατιωτική γέφυρα στην ραδιενεργή ερημιά του Τσερνόμπιλ
Σε πρόσφατη ανακοίνωση του ΔΙΚΤΥΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ τονίζαμε:

Συνάδελφοι, η κρίση στην Ουκρανία μας αφορά όλους. Τεράστια η συγκέντρωση στρατευμάτων του ΝΑΤΟ και της Ρωσίας, η παρουσία απίστευτα καταστρεπτικών οπλικών συστημάτων, ενώ δεν λείπουν και οι προειδοποιήσεις χρήσης πυρηνικών όπλων. Καθημερινά άνθρωποι χάνουν την ζωή τους σε αψιμαχίες. Ο πρώτος που θα την πληρώσει θα είναι ο λαός της Ουκρανίας -Ρωσόφωνοι και μη-, αλλά και οι στρατιώτες που θα γίνουν κρέας στα κανόνια. Όλοι συμφωνούν ότι αν τελικά έχουμε πολεμική σύγκρουση, δεκάδες χιλιάδες θα είναι οι νεκροί, ανείπωτη η Καταστροφή, ξανά χιλιάδες άνθρωποι θα γίνουν πρόσφυγες. Δραματικές θα είναι οι συνέπειες για τους λαούς της Ευρώπης λόγω της έλλειψης ενέργειας, της εκτίναξης της Ανεργίας, Φτώχειας, Ακρίβειας.  Κανείς δεν μπορεί να διανοηθεί το πώς μπορεί να εξελιχθεί η οποία σύγκρουση, το όποιο θερμό επεισόδιο.

Διαβάστε περισσότερα:

Τις διαπιστώσεις μας επιβεβαιώνει με τον πλέον οδυνηρό τρόπο η απόφαση του Ρώσου προέδρου Πούνιν να θυσιάσει τους Ρώσους στρατιώτες βάζοντας τους να διέλθουν μέσα από την ραδιενεργή ερημιά του Τσερνόμπιλ.
Πρόσφατα, δημοσιεύματα περιέγραψαν ότι δορυφορικές φωτογραφίες αποκάλυψαν στρατιωτική γέφυρα τύπου ribbon που κατασκεύασαν στην περιοχή του Τσερνόμπιλ οι ρωσικές δυνάμεις σε απόσταση μόλις 6 χλμ. από τα σύνορα με την Ουκρανία.
Η γέφυρα κατασκευάστηκε επί του ποταμού Πρίπετ (Πριπιάτ). 
Η περιοχή είναι κλειστή μετά το πυρηνικό δυστύχημα του 1986. 
Όμως φαίνεται πως οι Ρώσοι αξιοποιούν και την εν λόγω ζώνη για τα στρατιωτικά τους σχέδια καθώς η εν λόγω διαδρομή είναι πλέον σύντομη για τυχόν άμεση επίθεση κατά της πρωτεύουσας της Ουκρανίας Κιέβου, ενώ η μη κατοικήσιμη της είναι σημαντικό πλεονέκτημα για τα ρωσικά σχέδια.

Ένας ακόμη Άδικος πόλεμος μας Απειλεί εξαιτίας του ανταγωνισμού ΗΠΑ-ΝΑΤΟ-ΕΕ και Ρωσίας, Κίνας. 
Η κρίση με επίκεντρο την Ουκρανία είναι παγκόσμια. 
Επίδικο ο διακανονισμός στην Ευρασία, το μοίρασμα του πλανήτη σε ζώνες επιρροής και κυριαρχίας των ιμπεριαλιστικών δυνάμεων ΗΠΑ-ΕΕ-Ρωσίας-Κίνας και ο καθορισμός μιας Νέας Ισορροπίας Δυνάμεων με όρους πολυπολικότητας. 
Το βάθεμα της καπιταλιστικής κρίσης και η ποιότητα  των ανταγωνισμών κάνει ορατό τον κίνδυνο πολεμικής σύγκρουσης. Η κρίση συνδέεται με τις εξελίξεις σε Ειρηνικό Ωκεανό, Αφρική, Μ.Ανατολή, Βαλκάνια, Μεσόγειο.
Ο Πόλεμος αποκαλύπτει ξανά το διπλό πρόσωπο του Ιανού: καταστροφή λαών και προσφυγιά, αλλά και αναθέρμανση της καπιταλιστικής οικονομίας, Ανοικοδόμηση, λεηλασία των πλουτοπαραγωγικών πηγών, καθορισμός Ζωτικών Χώρων, κολοσσιαία κέρδη για τις Πολεμικές Βιομηχανίες.

ΤΟ ΑΝΤΙΠΟΛΕΜΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΠΛΟΚΑΡΕΙ ΤΗΝ ΕΜΠΛΟΚΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΚΗ ΚΡΙΣΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΙΚΟΥΣ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟΥΣ

Είμαστε ενάντια σε όλες τις ιμπεριαλιστικές δυνάμεις -ΗΠΑ, ΝΑΤΟ, ΕΕ, Ρωσία, Κίνα- και τους ανταγωνισμούς που επιδιώκουν τον καθορισμό Ζωτικών Χώρων, την επιβολή των όρων Ηγεμονίας και Παγκόσμιας Κυριαρχίας τους. Ιμπεριαλιστικές δυνάμεις εχθρικές στον κόσμο της εργασίας και την νεολαία, εκμεταλλευτικές και καταπιεστικές,  που προβαίνουν αδίστακτα στην καταστολή των λαϊκών εξεγέρσεων για να επιβάλλουν την καπιταλιστική κυριαρχία και τα ιμπεριαλιστικά συμφέροντα. Ανταγωνισμοί που επιδιώκουν να επιβάλλουν καπιταλιστικά και ιμπεριαλιστικά συμφέροντα! Το ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ στέκεται απέναντι σε όλους αυτούς τους πολεμοκάπηλους σχεδιασμούς, στον ελληνο-τουρκικό ανταγωνισμό, το απάνθρωπο κυνήγι προσφύγων και την όξυνση των ιμπεριαλιστικών ανταγωνισμών ΗΠΑ-ΕΕ-Ρωσίας-Κίνας.

Καλούμε τους συνφάνταρους-σμηνίτες-ναύτες και το μόνιμο προσωπικό να Αρνηθούν την Συμμετοχή τους με κάθε τρόπο. Το Αντιπολεμικό Κίνημα πρέπει να μπλοκάρει την οποιαδήποτε συμμετοχή των βάσεων στην Ελλάδα και την συμμετοχή ελληνικών στρατευμάτων και μέσων στον επικίνδυνο αυτό γύρο του ενδοιμπεριαλιστικού ανταγωνισμού με επίκεντρο την Ουκρανία. Ο κίνδυνος πολεμικής εμπλοκής και εκδικητικού πλήγματος είναι ορατός σε περίπτωση όξυνσης αφού ο πολεμικός ρόλος της Ελλάδας στην εκδήλωση της αμερικανικής επιθετικότητας είναι καθοριστικός. Μόνο με Κίνημα Μέσα και Έξω από τον Στρατό μπορούμε να Υπερασπίσουμε τα Δικαιώματα του Φαντάρου Πολίτη με Στολή, να σταθούμε απέναντι σε όλους τους ιμπεριαλιστές, τις ΗΠΑ και τις βάσεις τους, τον Ευρωστρατό και τους τυχοδιωκτισμούς του Μακρόν, τον εθνικισμό και τον μιλιταρισμό, τον ρατσισμό και το φασισμό. Πρέπει να κλείσουν οι βάσεις του θανάτου και να μην κυρωθεί η Ελληνο-αμερικανική πολεμική συμφωνία.

ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ

ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932 955437  

diktiospartakos.blogspot.com   

diktiospartakos@hotmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου